Aljas RTL Klub + TV2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
bár ez offtopic,az rtl nem is ad focit

A net a legegyszerûbb és legsokoldalúbb kikapcsolódás hétköznap, ott tényleg az megy amit te akarsz😊
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az RTL-es mûsor meg egy akkor akkora nagy SZAR, hogy azt el nem lehet mondani!! Gyulai Baláz nem tud beszélni, az a nõ, pedig egyszerûen irritáló. Az autókról meg szinte csak jót mondanak.
de a tv2-nek azé' jó mer nem csak a maikat hanem a régebbiket is bemutatják...volt egyszer hogy egy tankot mutattak be!!! az nagyon lol volt...vagy ott volt egyszer egy tuningolt Chevrolette Camaro ('78'-as),ami szerepelt az egyik Tuning&Stereoban!! 😄DD
A majmok bolygoját én is szeretem, de most az utolsó részt nem láttam. Mi történt benne?
A TV2-nek meg kifejezetten jó a mûsora szombat délután. (Totalcar, Sliders, Csillagkapu)
Fõleg most...MAjmok bolygója...aki nem nmézi szégyelje magát 😊.... szvsz kurva jó film, bár lehet hogy régi, de van alapigazsága...igaz az évszámok kicsit mások...😊
a tv2 meg add Sliderts ami régen, mikor még indult az rTL-en volt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
meg iott az euronews, az a kedvencem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
hiszen ha nem nézné, nem nyitna róla topikot
én pl. csak ezekbõl tudom, hogy mi megy az rtl-n - jó meg amikor kapcsolgatok, akkor pár másodpercet - szóval én tuti nem nyitnék topikot az rtl-rõl
minek ugyanis ellentopik? hogy jól kiutálkozhassam magam?
annak meg mi értelme?
utálkozástól nem fogom magam jobban érezni
Fontos 😊)
Mikor a Csiszár volt jobb volt, de mostmár a Gálvölgyi és a Hernádi nagyon lerontják az amúgy sem magas színvonalat.
Aki vagy ami jó ebben az országban azt meg kell szüntetni, be kell tiltani.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
TV3 télen-nyáron!
csak mindig a jók mennek csõdbe 😞
a szar meg marad 😞
meg a tematikus csatornák is
azokat lehet nézni
pl. Battlefield tökjó
Lehet hogy kicsit béna meg minden, de ilyen sorozatok mellett mint Xakták, Láthatatlan Ember, Simspon család meg majdnemhogy az összes star trek...azért jó hogy jobb mint az rT£.
igaz, néha sokat ismételnek...de ki nem szarja le, ar RTl mûveihez képest semmiiii...
ValóVilág, elsõ pár részt megnméztem, mostanába nem is nézem.... mert szar...reklámozzák hogy szavazz erre meg arra...nyerrsz hifit vagy DJújt vagy egy luxusutazást mittoménhova...oszt egy ember voiszi el, azt se mondják nmeg ki az... legalább is én nem halottam...meg ki nézi...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊