Aljas RTL Klub + TV2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
Chevi Camaro Video kicsit offolok de nem baj!!!! remélem! 😄DD

rushman
Itt lehet panaszolni!

Taranov
Hát ha én majd kocsit kapok nem Swiftet fogok, de tény, hogyha jutnék egy Swifthez nagyon örülnék, el is adnám.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
a 48.-dik adásban van a Chevi Camaro!!! 😄DD..megvan poszteren!! 😄DD

fm
ez teljesen korrekt 😊 de egyszerûbb néha leülni a tv elé és bámulni. amíg ki nem folyik az ember agya a sok szartól..én csak focimeccseket nézek,ott szerencsére még nincs reklám, csak a szünetben.

bár ez offtopic,az rtl nem is ad focit

Sokadik tévétopik. Miért nézitek? Én már a híradót se nézem annyira szenzációhajhász. A fontos hírek ott vannak mindkét oldalról az mno-n meg a népszabi.hu-n naponta többször frissítve. Filmet is azt nézel amilyet akarsz, csak töltsd le elõtte.
A net a legegyszerûbb és legsokoldalúbb kikapcsolódás hétköznap, ott tényleg az megy amit te akarsz😊

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

DJ Skyline
PL.neked (Swift) 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Taranov
Igen, bár szerintem nem is nagyon lehet rosszat mondani az új autókról. Ráadásul sok olyan nézi a mûsort, akinek egy Swift is nagyon jó lenne.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
egyszer azér' néztem meg a RtL-en az autógecit,mer' ott mutatták be elõször a Subaru Imprezát...a mostani elõttit..a kereklámpásat!!! 😄DD

FtranX
Egyszer totálkárban bemutattak egy falusi "csettegõt". 😄 Feküdtem a röhögéstõl! 😄D (amúgy a totalcar.hu-ról az összes rész letölthetõ)
Az RTL-es mûsor meg egy akkor akkora nagy SZAR, hogy azt el nem lehet mondani!! Gyulai Baláz nem tud beszélni, az a nõ, pedig egyszerûen irritáló. Az autókról meg szinte csak jót mondanak.

DJ Skyline
ja wazze..15-20 perc a mûsorból,és aztán 5-10-15 perc reklám...milyen rendszer ez?? szar!!!!!!!!!!4

DJ Skyline
Az RTL-n Is van autós mûsor,de abba mindíg a mai szarokat mutatják..mittom én amiket mostanában terveznek stb....
de a tv2-nek azé' jó mer nem csak a maikat hanem a régebbiket is bemutatják...volt egyszer hogy egy tankot mutattak be!!! az nagyon lol volt...vagy ott volt egyszer egy tuningolt Chevrolette Camaro ('78'-as),ami szerepelt az egyik Tuning&Stereoban!! 😄DD

CSOCSO
en azt utalom alegjobban hogy a manapsag inkabb megnezel valamit ket reklam kozott.. es az lenen a jo ha ket valami kozott latnal egy kis reklamot.. de neeeeem....
FtranX
Na megvan már honnan ered a történeted a majomcivilizációs topicban! 😄

A majmok bolygoját én is szeretem, de most az utolsó részt nem láttam. Mi történt benne?

A TV2-nek meg kifejezetten jó a mûsora szombat délután. (Totalcar, Sliders, Csillagkapu)

DJ Skyline
nem tom nekem a Mad Max jobban bejön!igaz kicsit elrukkol a valóságtól a 2,meg a 3-dik rész...de nekem tetszett...de a mai filmek mind arról szólnak hogy minden második embert lehentelünk,vagy van egy rambó gyerek aki egy komplett hadsereget legyõz,stb...

Lacc
Nekem is elegem van ebbõl a sok moslékból ami ömlik a pofádba ha bekapcsolod a tv-t... Én szinte csak a Viasatot, az Extremet, a Spektrumot és a Discoveryt nézem, ezeken szoktak még menni jó dolgok.
akyyy
Azért néha csinál kót az RTL.
Fõleg most...MAjmok bolygója...aki nem nmézi szégyelje magát 😊.... szvsz kurva jó film, bár lehet hogy régi, de van alapigazsága...igaz az évszámok kicsit mások...😊

a tv2 meg add Sliderts ami régen, mikor még indult az rTL-en volt.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

DJ Skyline
de én nem is nézek úgy alapjába véve sokat TV-t...néha van 1-2 film,vagy híradó,vagy valami tré mese...vagy Spektrum,NG,Discovery...inkább sz.gépezek,vagy a haverokkal vagyok,vagy zenét hallgatok!!! ennyi,,

Mike
hireket meg a reutersen kell olvasni 😊
meg iott az euronews, az a kedvencem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ok, ez is elfogadható

Mike
igyekszem úgy csinálni mintha nem létezne
tudatosan

Taranov
Nekem is, de azért a híradó akkor ott van már az m1-en is, ami mégiscsak sokkal jobb.

Taranov
Nyakatekert a mondat, de érthetõ.

Mészy
Én azért nyitottam topicot, hogy elmondjam a véleményemet valahol.Azt hiszem ezért van a fórum. Nem hiszem, hogy ezért fasz lennék. Szerintem nem mindenki látja át, hogy mi folyik a médiában, ezen is segíthet esetleg. Ha nem így látod sajnálom. Nekem ez a véleményem a dologról.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

DJ Skyline
ez így igaz!! de ma már mindenhol az RTL Klub,VV3-ról van szó...suliba,buszon,utcán! ma már nem tud úgy elmenni az ember sehova hogy ne hallaná az autó rádióba,vagy ne látná meg plakáton!!!

FtranX
abban szoktak lenni magyarországi felvételek is. pl.: tetszett amikor magyar rendõröket mutattak be, ahogy részeg csöveseket igazoltattak. 😊

Mike
Global Cops szuper

Mike
nem is nézem az NG-t sûrûn

szvsz nézhetetlen

FtranX
A Discoveryben azt utálom, hogy 10 percenként megszakítják a mûsort, hogy 689-jére is lássam a hülye elõzeteseiket.

Mike
meg az is fasz, kai errõkl topikot nyit

hiszen ha nem nézné, nem nyitna róla topikot

én pl. csak ezekbõl tudom, hogy mi megy az rtl-n - jó meg amikor kapcsolgatok, akkor pár másodpercet - szóval én tuti nem nyitnék topikot az rtl-rõl

minek ugyanis ellentopik? hogy jól kiutálkozhassam magam?
annak meg mi értelme?
utálkozástól nem fogom magam jobban érezni

A National Geographics tele van reklámmal.A spektrumban kevesebb van.

hát én a hiradón kivül nem sokat nézek az rtlen.Nekem a kedvenceim a Discovery,National Geographics,Animal Planet,Spektrum,Reality Tv 😊

??

Taranov
nem az a fasz, aki topikot nyit, arról, hogy milyen szar, hanem aki nézi és azt gondolja, hogy nem kell szégyelnie, hogy ilyeneket néz napestig.

Mike
nono

Taranov
Jaja, de hát tudod van 1250 Ft differencia bruttó 😊)
Fontos 😊)

Taranov
Ez igaz, bár én ezt se nagyon bírom, a net azért jobb ennél.

Taranov
Igen, amiatt is nagyon igénytelen, minden trailert napi 60-szor kb.

Mikor a Csiszár volt jobb volt, de mostmár a Gálvölgyi és a Hernádi nagyon lerontják az amúgy sem magas színvonalat.

FtranX
Nem tudja valaki, hogy hány százalék lehet a Viasat3 reklámrészesedése?

Taranov
Azért lehet vele foglalkozni.

Mészy
ez így van.
Aki vagy ami jó ebben az országban azt meg kell szüntetni, be kell tiltani.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Mike
ha úgy vesszük minden 3-as jó

TV3 télen-nyáron!

csak mindig a jók mennek csõdbe 😞
a szar meg marad 😞

filmmúzeum

spektrum 😊

Mike
jaja Viasat jó
meg a tematikus csatornák is
azokat lehet nézni
pl. Battlefield tökjó

FtranX
Viasat3 Rulez! 😊

akyyy
Ide csak eggyet ajánlhatok... Mindenki nézzen Viasatot...
Lehet hogy kicsit béna meg minden, de ilyen sorozatok mellett mint Xakták, Láthatatlan Ember, Simspon család meg majdnemhogy az összes star trek...azért jó hogy jobb mint az rT£.
igaz, néha sokat ismételnek...de ki nem szarja le, ar RTl mûveihez képest semmiiii...
ValóVilág, elsõ pár részt megnméztem, mostanába nem is nézem.... mert szar...reklámozzák hogy szavazz erre meg arra...nyerrsz hifit vagy DJújt vagy egy luxusutazást mittoménhova...oszt egy ember voiszi el, azt se mondják nmeg ki az... legalább is én nem halottam...meg ki nézi...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Az a barátok közt, még vicnek is rossz.Kiráz a hideg...

FtranX
ja meg a legyen ön is milliomos, csak az most nincsen.

Mike
meg még topikot is nyit róla