Aljas RTL Klub + TV2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
). De amúgy tényleg alig van egy értelmes mûsor rajta. Amit néha megnézek, az a barátok közt, meg a Balázs show. Azon legalább lehet néha röhögni, ha jó téma van. 😊
kurvanyu jó-johánzon!!44
Remélem nem lesz már több valóvilág rész, mert kurvára uncsi lett mostanára...
shit happens
elõbb-utóbb mindenki be fog kerülni az országból, aki meg nem akar részt venni ebben a lejáratásban, azt majd hülyének nézik
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
War. War never changes.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Komolyan mondom, én is szivesen beülnék oda! Majd rágcsálom a szemüvegem, és idõnként pökhendi módon beszólok valamit, mint a Havas. Meg teszek néhány stilusos megjegyzést a Bajor alkoholizmusára.
A kedvencem:
Bajorimi kapott egy plüsselefántot, mire megszólal Henrik mester:
"-Tudod, miért kaptál elefántot?
-Mert gyûjtöm õket.
-Azért, mert a játékboltban nem volt részeg disznó."
Most komolyan, mi a franc ez? Kinek hiszi magát ez a Havas? Az ertéelklub meg nem hogy kivágta volna ezt az ocsmány, bunkó poént az adásból, hanem még a trailerbe is beletette. Hát basszus milyen világ ez már?
Na, megint sikerült felhúznom magam...
Komolyan mondom, én is szivesen beülnék oda! Majd rágcsálom a szemüvegem, és idõnként pökhendi módon beszólok valamit, mint a Havas. Meg teszek néhány stilusos megjegyzést a Bajor alkoholizmusára.
A kedvencem:
Bajorimi kapott egy plüsselefántot, mire megszólal Henrik mester:
"-Tudod, miért kaptál elefántot?
-Mert gyûjtöm õket.
-Azért, mert a játékboltban nem volt részeg disznó."
Most komolyan, mi a franc ez? Kinek hiszi magát ez a Havas? Az ertéelklub meg nem hogy kivágta volna ezt az ocsmány, bunkó poént az adásból, hanem még a trailerbe is beletette. Hát basszus milyen világ ez már?
Na, megint sikerült felhúznom magam...
A sztárok fizuja hozta ki szerintem a bp-i 165ezer Ft-os átlagkeresetet, mert én nem ismerek senkit sajna aki fizuja elérné ezt...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mikor kapja vissza a jogsiját, tudja valaki? Akkor nem megyek majd utcára.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Fel vagyok háborodva, mert már többször felfigyeltem arra, hogy a délutáni játékzónákat többször is leadják!!!!
Ráadásul egymás utáni napon! Kik játszanak? Kik telefonálnak? Miért kell átb*szni a nézõket, akiknek mindent köszönhetnek? Mentegetõzni tudnak, nem csalunk a beszavazósóknál... Nem a lóf*szt nem!!! Arra van eszük, hogy sehonnai parasztokból sztárokat gyártsanak, de kell egy ilyan kicsi országnak több ezer SZTÁR??? Kétszer szerepelt a tv-ben és szár lett!!! Fejezzék be a nézõk átverését!!!!!!