174
Amerikai rendszámú H2-t keresek.
-
#90 Budán -
#89 hol lax te? -
#87 Nálunk egyik reggel kb 10 kocsi oldalát végigfújták spray-vel, az enyémet is. -
#86 Nálam lesz a kocsi nyomom a fotót. -
#85 Azóta 2 kocsira nyomták rá... Mind a 3 autó I-s rendszámú volt.
Szóval szerintem nem ellenem irányult, csak valami irigy f@sz lehetett... -
#84 Érdekel! Volt valami haragosod, vagy csak úgy kaptad? -
#83 Prolongos H1?? Nálunk szokott parkolni egy sárga prolongos H2. Van egyes is belőle? -
#82 Én ha hummer akkor inkább a H I-es verzió!!
szvsz az I-es jobban néz ki,
mint ez!:
-
#81 A prolongos szvsz h1-es. -
#80 De szerintem itt az emberek fele keveri a kettest Hummert az 1-essel. Most 2-esről van szó! -
#79 Itt nálink Csepelen is mászkál egy fekete Hummer,majd meglesem a rendszámát. Szinte mindennap látom -
#78 Majd bedobok egy képet ha érdekel... -
#77 Igen olvastam, ezért nem írtam, hogy mekkora kib@szás ez valójában!
-
#76 Ezüst metál...
Csakhogy az összes esőelvezetőben végigfolyt... Felmarva a gumit, küszöböt, stb...
Persze ebben az árban benne van a szétszedés-összerakás is. -
#75 Milyen fényezés kerül 8 kilóba? -
#74 Letörném a kezét, aki ilyet csinál egy kocsival, de gondolom az előzményeket is olvastad... -
#73 Kromofág rulez...
Nekem kb. 2 hete nyomták rá a kocsimra. 800.000.-ft mínusz!:((((
Pedig csak egy Ignis!:(((((((((((( -
#72 az az m3 gyorsforgalmi szakasza :D -
#71 jaja, még megvan az autópályamatricám, amivel Miskolcra mentem :D és nem volt olcsó, szal beperelem őket, ha kiderül, hogy nem is autópályán mentem :D -
#70 M3-s az autópálya, ha nem akkor átb@sztak a matricával.... -
#69 Biztos M3? Nem a 30-asra gondolsz? -
#68 bááázzzegh had tudjam már... hát amellett lakom... átszeli a várost ahol lakom... de ott csal főút jellegű... és van biciklisáv :))) -
#67 M3-as az autópálya. M0, M1, M3, M7. Tudtommal. És nincs biciklisáv max. pár felüljáró, ahol megy pár biciklis. Aztán lehet, hogy egy öngyilkos biciklis a tetőtökre esett egy fölöljáróról aztán aszitted a biciklisávba mész :) -
#66 Nem abból akarnak most fizetős autópáylát csinálni? -
#65 M3-as csak főút !!! -
#64 :DDD Dehogy nem! Még járda is van, meg aluljáró! :D -
#63 Autópályán nincs is biciklisáv -
#62 LOl topic... én egy full citromsárgát láttam, de az M3-ason, és a biciklisávot is elfoglalta :D -
#61 Mennyél polgárőrnek :D -
#60 Igen, a környék stimmel, de akkor még nem figyeltem a rendszámát. -
#59 Ja móka lenne nekem is egy ilyen dolog :) Szívesen csinálnám, ha jól megfizetnék :) -
#58 Nem az a fekete az? MErt ugye a Büdegyönge is közel van, tehát nem valószínű, hogy kettő van ilyen kis helyen. -
#57 Nem úgy értem, hanem ha van egy listám az ellopott autókról, akkor beírogatom a gyanúsakat a programba és az segít kiválasztani a lopottat -
A lopott kocsikat nem programok keresik :D -
#55 Jaja, a prolongos itt szokott állni az Óbudai Piacnál a Flórián téren- -
#54 Na jellemző, pedig nem találják meg a lopott autókat.
Ha valaki igen, akkor max. Sánta László, az a zsarucar-os Golfos csákó.
Ha nekem lenne ilyen progim biztos csomó autót megtalálnék. -
#53 Nincs valami H2 Fansite? Hátha azon fel van tüntetve. -
#52 Pasaréti téren láttam 1-2 hete egy feketét, sárgából tényleg "sok" van, az egyik egy felmatricázott prolongos kocsi. -
#51 Ez igaz :( -
#50 Akkor elszaporodtak :) Amikor olvastam ezt a cikket, akkor még csak egy volt belőle fekete, és 2-3 sárgát említettek meg, más színben nincs is szerintem :)