174
Amerikai rendszámú H2-t keresek.
-
#49 Külföldi rendszámú nem hiszem hogy nyilván van tartva. -
#48 Mikor egyszer belénkjöttek a francia fiplomaták, akkor jött egy vagy Niva, vagy opel már nem emlékszem terepjáró rendőr helyszinelni, tök jó fejek voltak, és megengedték, hogy beüljek a kocsiba (kicsi voltam még), és a Laptop be volt szorítva a két ülés köze :D, na abban volt egy olyan progi, hogy beírtam a rendszámot, vagy autótípust már bökte is ki a nevet, címet személyazonosítót, hogy van-e rajta körözés, stb., na az kéne most is :) Ha valakinek van rendőr ismerőse, hajrá! :D -
#47 Nincs golfom, és elvi kérdés, persze lehet hogy igazad van... -
#46 Erővel kell odamenni, és akkor a Hummerje se menti meg :) -
#45 Ez mongyuk igaz...
De, a bosszú, mint tuggyuk édes... :) -
#44 szerintem ne keveredj ilyen balhéba... attol még a golfod nem javul meg, és azt sem tudod kibe akarsz belekotni.. nehogy porul járj! :) -
#43 Már nem Bunyós Pityu néven fut vagy mi van vele? Hisz múlt vasárnap volt a Polgármester című dala a Szuperbuliban Szikora Pisti volt az előadó :) -
#42 Akkor aggyatok neki egyg csendes éjszakán...!!!
Persze fényképezőgépet vigyetek!!!!! :)))) -
#41 EgyéPként ÁZ! -
#40 Mikó! -
Cvd #39 Van több is, nemrég Szarvasra is került egy fekete belőle. Annak az az ismertetőjele hogy az első rendszámtáblája nincs felrakva (még). -
#38 Ez a Bunyós Pityu!!!!!!!!!! Nem? Szikora Pisti = Bunyós Pityu? Mert valaki a Lajcsi showban fellép Szikora Pisti néven, aki Bunyós Pityura hasonlít. -
#37 Nem lájtolunk :D -
#36 Akkor marad a Hummer megrongálása BÉSZBÓLÜTŐVEL, vagy pajszerral.
Vagy egy kulcs is megteszi ha lájtba nyomjátok! -
#35 Valóban, de nincs tanu, meg tudjuk miből áll egy ilyen eljárás, inkább kihagyja a srác. Kromofág rúlz! -
#34 Lehet, hogy azóta behoztak egy másikat. :/ Nem rég olvastam, hogy feketéből csak egy volt, sárgából volt "sok", 2-3 is. -
#33 Igazából, az hogy valaki látta forgalomban, az sokat nem mond, ha viszont tartósan áll valahol, az már info. Tulajt nem bántjuk :D -
#32 Tesztek egy feljelentést segélynyújtás elmulasztása miatt, nem lesz nehéz megtalálni az egyetlen amcsi rendszámos fekete h2-t :). -
#31 Azért nem minden Hummeres köcsög :D
-
#30 SG Commando iz redi! -
#29 Nemsokára lehet a trabidra is venni mókákat! :) -
#28 Én láttam 2 hete kettőt egymás mellett. Egy amerikai redszámút, és egy magyart. Az Erzsébet-hídon mentek át... -
#27 Kis köcsög, verjétek össze! -
#26 Köszi Marci!
Majd lecsekkolom az infót :D. Szal, haver egyesgolfjába belement hátulról, majd kiszólt, hogy a kurva anyád, és elment... Itt tartunk -
#25 Na a Budagyöngye mögötti egyik utcánál szokott parkolni, de pontos címet sajnos nem tudok :( -
#24 Ha érdekel, akkor lehet, hogy meg is tudom adni a csávesz címét. De nem biztos. -
#23 Jájá, schőn Automobil habe ich! -
#22 De mesélj már mi történt? -
#21 jah.. pempo vigyazz magadra. nehogy aztan atmenjen rajtad a csevesz -
#20 Vagy maffiózó :)) -
#19 Ungarische :) -
#18 En tudom, hol szokott járkálni!!! De ennek ÁRA van!! :D
Na jó nem...
A Hummer 2-es amit keresel (fekete, csak egyetlen van belőle Mo.n, szóval tuti az, amire én gondolok.) A Budagyönge bevásárlóközpont mögötti házak valamelyikénél van. Általában ott szokott "járőrözni" Meg annak a csávónak régen is Hummerje volt, csak 1-es, szóval tuti valami nagy fanatikus :) -
#16 Ja, de valami egy betűs volt, vagy E vagy valami ilyesmi, MAGYAR. -
#15 Mondjuk a rendszámát nem láttam de bazinagy fekete volt :) -
#14 Jaja, én is szoktam látni a keleti pu. és a 7. kerület környékén. -
#13 én 1x láttam a keletinél ahogy megy onnan v.melyik busz a hősök terére... nemtudom mert nem pesti vagyok.. de ott láttam ! -
elmozo #12 Ja egyébként láttátok a H3T-t? -
elmozo #11 Sárga nem jó? -
#10 LOÁL!! -
#9 A KÖCSÖG!!!