174
Amerikai rendszámú H2-t keresek.
  • Pempő
    Külföldi rendszámú nem hiszem hogy nyilván van tartva.
  • I.C.ram
    Mikor egyszer belénkjöttek a francia fiplomaták, akkor jött egy vagy Niva, vagy opel már nem emlékszem terepjáró rendőr helyszinelni, tök jó fejek voltak, és megengedték, hogy beüljek a kocsiba (kicsi voltam még), és a Laptop be volt szorítva a két ülés köze :D, na abban volt egy olyan progi, hogy beírtam a rendszámot, vagy autótípust már bökte is ki a nevet, címet személyazonosítót, hogy van-e rajta körözés, stb., na az kéne most is :) Ha valakinek van rendőr ismerőse, hajrá! :D
  • Pempő
    Nincs golfom, és elvi kérdés, persze lehet hogy igazad van...
  • Taranov
    Erővel kell odamenni, és akkor a Hummerje se menti meg :)
  • Carlos
    Ez mongyuk igaz...
    De, a bosszú, mint tuggyuk édes... :)
  • Tikal #44
    szerintem ne keveredj ilyen balhéba... attol még a golfod nem javul meg, és azt sem tudod kibe akarsz belekotni.. nehogy porul járj! :)
  • Taranov
    Már nem Bunyós Pityu néven fut vagy mi van vele? Hisz múlt vasárnap volt a Polgármester című dala a Szuperbuliban Szikora Pisti volt az előadó :)
  • Carlos
    Akkor aggyatok neki egyg csendes éjszakán...!!!
    Persze fényképezőgépet vigyetek!!!!! :))))
  • Pempő
    EgyéPként ÁZ!
  • Pempő
    Mikó!
  • Cvd
    Van több is, nemrég Szarvasra is került egy fekete belőle. Annak az az ismertetőjele hogy az első rendszámtáblája nincs felrakva (még).
  • Taranov
    Ez a Bunyós Pityu!!!!!!!!!! Nem? Szikora Pisti = Bunyós Pityu? Mert valaki a Lajcsi showban fellép Szikora Pisti néven, aki Bunyós Pityura hasonlít.
  • Pempő
    Nem lájtolunk :D
  • Carlos
    Akkor marad a Hummer megrongálása BÉSZBÓLÜTŐVEL, vagy pajszerral.
    Vagy egy kulcs is megteszi ha lájtba nyomjátok!
  • Pempő
    Valóban, de nincs tanu, meg tudjuk miből áll egy ilyen eljárás, inkább kihagyja a srác. Kromofág rúlz!
  • I.C.ram
    Lehet, hogy azóta behoztak egy másikat. :/ Nem rég olvastam, hogy feketéből csak egy volt, sárgából volt "sok", 2-3 is.
  • Pempő
    Igazából, az hogy valaki látta forgalomban, az sokat nem mond, ha viszont tartósan áll valahol, az már info. Tulajt nem bántjuk :D
  • I.C.ram
    Tesztek egy feljelentést segélynyújtás elmulasztása miatt, nem lesz nehéz megtalálni az egyetlen amcsi rendszámos fekete h2-t :).
  • Pempő
    Azért nem minden Hummeres köcsög :D
  • traXion
    SG Commando iz redi!
  • I.C.ram
    Nemsokára lehet a trabidra is venni mókákat! :)
  • Balo
    Én láttam 2 hete kettőt egymás mellett. Egy amerikai redszámút, és egy magyart. Az Erzsébet-hídon mentek át...
  • Taranov
    Kis köcsög, verjétek össze!
  • Pempő
    Köszi Marci!

Majd lecsekkolom az infót :D. Szal, haver egyesgolfjába belement hátulról, majd kiszólt, hogy a kurva anyád, és elment... Itt tartunk
  • I.C.ram
    Na a Budagyöngye mögötti egyik utcánál szokott parkolni, de pontos címet sajnos nem tudok :(
  • I.C.ram
    Ha érdekel, akkor lehet, hogy meg is tudom adni a csávesz címét. De nem biztos.
  • traXion
    Jájá, schőn Automobil habe ich!
  • I.C.ram
    De mesélj már mi történt?
  • CSOCSO
    jah.. pempo vigyazz magadra. nehogy aztan atmenjen rajtad a csevesz
  • Taranov
    Vagy maffiózó :))
  • Taranov
    Ungarische :)
  • I.C.ram
    En tudom, hol szokott járkálni!!! De ennek ÁRA van!! :D

Na jó nem...

A Hummer 2-es amit keresel (fekete, csak egyetlen van belőle Mo.n, szóval tuti az, amire én gondolok.) A Budagyönge bevásárlóközpont mögötti házak valamelyikénél van. Általában ott szokott "járőrözni" Meg annak a csávónak régen is Hummerje volt, csak 1-es, szóval tuti valami nagy fanatikus :)
  • traXion
    Ja, de valami egy betűs volt, vagy E vagy valami ilyesmi, MAGYAR.
  • traXion
    Mondjuk a rendszámát nem láttam de bazinagy fekete volt :)
  • traXion
    Jaja, én is szoktam látni a keleti pu. és a 7. kerület környékén.
  • The Garrett
    én 1x láttam a keletinél ahogy megy onnan v.melyik busz a hősök terére... nemtudom mert nem pesti vagyok.. de ott láttam !
  • elmozo
    Ja egyébként láttátok a H3T-t?
  • elmozo
    Sárga nem jó?
  • Pempő
    LOÁL!!
  • Jano
    A KÖCSÖG!!!