174
Amerikai rendszámú H2-t keresek.
  • cyrus #132
    Én faterom taxis, és azé nem vesz terepjrót, sőt drágább autót, mert 90%-ban nem az elit bankár ül be az autóba, hanem a paraszt/cigány/részeg/buzi/stb... azoknak kár is.... Azonkivül egy pl touareg éves szervize szerinted mennyi ? +fogyasztás +az alapára már magaában az autónak....
  • I.C.ram
    Lehet, hogy cigány :) Cigóknál sima előfordul ez :)
  • Taranov
    Nem békási :)
  • CSOCSO
    pppff ez ubergaz gagyi sztori...
    1)en nem tudok elkepzelni olyan fogyatekos faszokat akik meg mernenek huzni egy haver kocsijat.. foleg nem s8 ast VAZZZZ.... es ha meghuztak volna az automat akkor a nagykest vagtam volna a hataba.. es a javitast is alhatta volna... csak az egesszel az a baj hogy nincs olyan segg aki ezt megtenne...az ellensegemnek nem karcolgatom ossze az autojat.. de meg le se kopom
  • CSOCSO
    LOOOL rulz... nem is tudtam!!! bekas rulez!!!!!!:))))))
  • Taranov
    És ezutóbbi a nyomasztóbb :)
  • Taranov
    Igen, bár a Touareg jó lenne, de talán taxinak drága.
  • Taranov
    Még nem volt pénze a családnak, hogy megcsináltassa :D
  • I.C.ram
    Nem ő törte össze a gyerek kezet, hanem a faterja szerintem, miután meglátta, hogy karcolják a kocsiját :)
  • I.C.ram
    újgazdagok rulz! S8 audi, de már adják is a kölyöknek összetöretni....
  • Taranov
    Ncage mindig ilyenekben játszik, a trükkös fiúkban is átvágott mindenkit. Egyébként jó film volt :)
  • Taranov
    Én is ezt csinálnám, de ha meglenne aki ellopta a kocsinkat annyi szent, hogy összeveretném, nem érdekelne, hogy hány százezerbe kerül, ha már megvan a kocsi.
  • The Garrett
    jah igazi faszacsávó
  • Pempő
    Öcsém, te aztán kemény vagy! Meg unreg is.
  • I.C.ram
    Az is lehet, hogy súlyra van korlátozva, habár... áh mittomén :)
  • Pempő
    Akárhogyis, van benne ráció, mégse látok 1-et se.
  • Pempő
    #108...
  • I.C.ram
    MAgasra kell fellépni az utasnak, gondolj bele egy 90 éves nénike, hogy fog felszállni egy terpjáróba? Azonkívül meg ugye nem elegáns autó, tehát ennyi pénzből inkább vesz egy olyan kocsit, ami a bankároknak is megfelelő, és nem is magas tehát örgek is tudnak beszállni.
  • Pempő
    ÁZ :(
    Bár érdekes módon az egyik legszarabb minőségű út pont Medggyessy háza előtt megy :D
  • Pempő
    Vannak nagyméretű taxik, meg egy sofőrnek is van annyi tapasztalata, hogy ez ne okozzon gondot, ezzel szemben viszont fontos érv, hogy jóval masszívabb a futóműve, ami jól jöhet ha valaki egész nap bp-en mászál.
  • Mészy
    "majd végig húznám Magyarország legrosszabb minőségű betonútján" Budapesten bárhol megteheted... :(
  • I.C.ram
    Nehéz közlekedni belvárosban vele, és az nem olyan nagyon elit, hogy pénzeszsák turista terepjáró taxival akarjon menni :)
  • Pempő
    Egyetlen tippem, hogy van valami taxis korlátozás a has(küszöb)magasságra. De tényleg nem látni sehol, se itt, se külföldön.
  • Pempő
    Más: két állatfajt utálok nagyon, a taxist és a terepjáróst. De miért nincs terepjáró taxi? A fogyasztás ne legyen válasz, mert van aki 7-es bmw-vel, mergával, stratussal, etc nyomul.
  • DJ Skyline
    bazd meg nem tok már írni se..lásd "faszmba"
  • DJ Skyline
    lol... :D....mondjuk az Angelina "Dzsolit" csak jól megbasznám és kész....a Nicolas Cage meg elmehet a faszmba...szerintem nem ő illett a főszerephez!!!Ha már a Tolvajtempónál,és társainál vagyunk!
  • I.C.ram
    Én is utálom az olyan filmeket, ahol azt mutatja be, hogy rombolni, kárt okozni, milyen vagesz... Bár nékünk eddig csak rádiót loptak el kocsiból, de az is kegyetlen idegesítő, és bosszantó! LEgszívesebben felkötném az ilyenek egy vontató horogra, majd végig húznám Magyarország legrosszabb minőségű betonútján!
  • Pempő
    Tolvajpempó
  • Pempő
    Én ezért se tudok élvezni egy Tolvajtempó jellegű filmet (azon túl hogy NCage suxx), olyanokat sztárol, akiket élőben összeveretnék, arconfosnék, stb.
  • DJ Skyline
    :D....az munka....én nálam nincsenek ilyenek....van egy lepurcant kipolsker az utca túloldalán aminek már nincsen meg a bal ajtaja,meg 1-2 cucc!! :D
  • Pempő
    Egy rendőrnyomozó állítása szerint csak a mi utcánkból egyik évben 50 (nagyértékű) autót vittek el. (Nem emlékszem pontosan, lehet hogy 30, lehet hogy 60, de a nagyságrend stimmel)
  • I.C.ram
    Hát itt meg még durvább az eset :)
  • I.C.ram
    Hát mi se S Classe-val járunk :) Bár nem panaszkodhatom :)
  • DJ Skyline
    jó mer én 3 keri vagyok, és csodálkozam volna ha itt lettek volna ilyenek, és csodálkoznék is!!!! :DDDD
  • Pempő
    mégis csóró vagyok
  • Pempő
    ÁZ! :D
  • I.C.ram
    Jobbik környék :)
  • DJ Skyline
    Ott merre???
  • Taranov
    Meglehet, megnézem majd.
  • Taranov
    Mé tudnád jobban? Ami a városon megy keresztül az vagy autópálya vagy nem m3-as.