94
Pandora\'s Box
  • nagykispeter
    Nekem a lányom most játszik vele néha én is besegítek!Hogy holtart majd megnézem!
  • Tekergo
    Ki az aki már végignyomta az egész játékot? Mert én Erisnél tartok és eddig minden puzzle-t megcsináltam.
  • streetracer
    Hi! Érdekelne a game, honnan tudnám letölteni?
  • Csudri #51
    Örülök/örülünk, hogy segíthettem/segíthettünk. :D
  • HerrKiss
    Köszönöm mindenkinek a segítségét, MŰKÖDÖTT! (Megkértem egy ismerősömet, aki letöltötte nekem FTP-ről a számomra feltöltött fájlokat, és elküldte e-m@ilen...) Szóval köszi! Tegnap egész este Pandora's Box-oztam...

Üdv:
    G.
  • Ersiman
    A patch-et innen is megpróbálhatod leszedni:
    Pandora's Box patch
  • HerrKiss
    Helló! Nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat; sajnos a munkahelyi hálózatomról nem bírok elérni FTP-t, csak HTTP helyeket, szóval ha feltöltenéd nekem valami HTTP-s helyre (mondjuk az extra-ra) és elküldenéd a linket, nagyon megköszönném.
    Üdv
  • Csudri #47
    Bocsi, nem SP2, hanem SP1! SP2 vel nem tuti hogy menne. De mivel neked is SP1 van ezért mennie kell! Hajrá!
  • Csudri #46
    Na! Feltettem a cuccot+crack (nálam .exe van nem pedig .dll hülyéskedés!), szépen jött is a "DirectDraw" hibaüzi. Feltettem a patchet és megy mint a kisangyal! WinXP+SP2!

fel is tettem neked a crack-et+patch-et egy ftp-re
    cím: ftp.tvn.hu
    név: pandorasbox
    pw: csudri

Jó szórakozást!
  • Csudri #45
    Na előkeresem akkor a cucc-ot és felrakom XP alá. Ha kész és megy jelentkezem.
  • HerrKiss
    Telepítés után crackelem (ha jól emlékszem, valami .DLL-eket kell másolni, nem a szokásos .EXE-t), utána valami olyasmi hibaüzi jön, hogy nem tudja a DirectX felületet inicializálni, vagy valami hasonló (rég próbáltam már). Este kipróbálom, holnapra leírom pontosan. A neten található hivatalos patch-et feltoltam hozzá, azzal sem megy. XP SP1 van fent nekem is, DirectX 9.0c-vel. A konfig: P4 3.2 GHz (Northwood magos, 800 MHz FSB), 4x256 MB Kingston PC3200 RAM, ASUS P4P800 Deluxe-E alaplap, Gigabyte FX 5700 256MB-os monitorvezérlő, egy 80-as ATA Maxtor és egy 160-as S-ATA Samsung + az optikai meghajtók... Nagyjából ennyi. Holnapra leírom a pontos hibaüziket. Addig is valami ötlet?
    És köszi a hozzászólásokat. Kellemes meglepetés volt, hogy egy viszonylag régi topicba írva ennyi hozzászólást kapok már másnapra.
    Szép napot nektek!
  • Csudri #43
    Nekem is megy XP alatt. Esetleg próbáld meg a kompatibilást állítgatni (bár ez elég ritkán segít) a indítófile tulajdonságainál.
  • Seth
    Honnan tudom ezt leszedni...egy kis gondolkodhatnékom(huh) van :))
  • Ersiman
    Mi a hiba? El sem indul telepítés után? Hibaüzenet van?
  • guardian hero
    Nálam is megy XP alatt, és a barátnőmnél is, teljesen gond nélkül. SP1 van fent.
  • HerrKiss
    Sziasztok!
    Bocsi, lehet hogy már elkéstem és ez egy halott topic, de azért megkérdezem: működik a játék valakinek XP alatt?
    Ha igen, hogy sikerült beüzemelni? Nekem nem megy... :-(
  • agyhalál
    Köszi NB2 a tippet, de inkább DC-ről szedtem le a Pandora's-t, bár kb. 30-40 órámba került. Itt túl sokat szarakodtak a srácok, én meg türelmetlen vagyok.
    A játék nagyon tetszik, annak idején a demojával játszottam csak.
  • Kandurex
    Na? Mizu? Sikerült valahova felpakolni? Tök hálás lennék.
  • Dynamic
    Még nem kaptam semmit, szerintem privibe írd.
  • Csudri #35
    válaszmail ment
  • Dynamic
    Küldtem mailt.
  • Csudri #33
    Most jövök rá, hogy nem is tudom a mail címedet! Írj már egy mail-t a [email protected] címre légyszi!
  • Csudri #32
    ha fent lesz a cucc, akkor majd küldök mail-t
  • Kandurex
    Hmm...nem akárjátok velünk is megoszatni? Csudri? Dynam!c?
  • Csudri #30
    Bocsi, hogy nem ment mail, de nem voltam itthon. Tudnál inkább 39megás file-okat csinálni, mert ahova regisztrálok ott 40mb tárhely van és ha 39megásakat csinálsz akkor csak 16 hely kell.
  • LezLee
    Az pedig nem volt nehéz. Egyfajta logikával meg lehetett csinálni mindet, bár némelyik egy kissé időigényes volt.
  • Dynamic
    No megvan. 22darab 28megás file lett.De darabolhatom máshogy is.
  • LezLee
    Jó kis játék. Nem rég vettem meg eredetiben. Unaloműzőnek kiváló. Ha elegem van a sok piff-puff akció játékból, mindig szánok rá pár percet. Csak az az image-hole-os hülye puzzle-k idegesítenek fel :))
  • Csudri #24
    majd mailben küldöm a regeket, windows/total commanderrel simán fel tudod majd tölteni.

A tiéd bolti vagy már tört verzió? Mert ha bolti akkor még crack-et kell hozzá szereznem (ez a legkevesebb a mai világban :D).
  • Dynamic
    Oké.De csak este felé leszek otthon, meg adsl-lel nem tudom mennyi idő lesz feltölteni.Majd meglássuk:)
  • hykao #22
    Má asszittem, itt is Pandora nyitogatja a szelencéjét...
  • Csudri #21
    ultraweb-en csinálok pár reg-et

Addig valamilyen progival mount-old be. Aztán engedd rá a winrar-t és csomagold össze. 1 file max 40mega lehet.

Ha kész a csomagolás írd ide légyszi, hogy mekkora, mert csak annyi reg-et csinálnék amennyi feltétlenül muszáj.

Előre is kösz.
  • rorr
    ja igy már ismerem!oké!köszi!
  • Dynamic
    Full, de hová?
  • Taranov
    Működik az, én pl. letöltöttem Freddie Mercury-t és az I want to break free-vel ébresztett. Azért sikerült időben beérnem a suliba.
  • Csudri #17
    Full cd-s? Ha igen nem tudnád feltenni valahová?
  • Csudri #16
    a dc++ egy file-cserélő program.
  • Kandurex
    A maga nemében a legjobb puzzle ami valaha készült PC-re!
  • Dynamic
    Nékem megvan:)
    Egyébként ez a játék simán megérdemel egy topikot kár, hogy kevesen(?) ismerik.
    Pedig nem is vagyok puzzle rajongó...
  • rorr
    mi az a dc?