94
Pandora\'s Box
-
TAB #94 Sziasztok, a képeket kilehet cserélni valahogy? -
CJ576 #93 Ezeket hova kell beírni? -
mcsabee #92 Nekem is van gondom XP SP2, patchet letöltöttem, de sajnos nem megy, mivel crackelni kell, a világban sem találok ehhez a patchez cracket :-S. Ha valaki tud, akkor küldjön már egy mailt pls: [email protected]! TY! -
#91 Megvan!
nem kompatibilis a windows XP-vel
Innen kell letölteni egy peccst:
http://www.microsoft.com/games/pandorasbox/downloads.htm
Pandora10a.exe
(985 KB English & French version) -
#90 Hmm. Nincs. Még nem hallottam róla, hogy kéne vagy ilyesmi.
Olvassak vissza vagy tudsz segíteni? -
NB2 #89 Van hozzá valami XP-s javítás, az megvan? -
#88 Hello!
Nem tuja valaki, ha ezt írja ki, akkor mi baja van a gémnek???
Ez már a harmadik configom, amin indítani próbálom és nem megy. Régen meg ment. Olyan 7-10 évvel ezelőtt.
Köszi!
Catti -
Jani1989 #87 Sziasztok!Én már végig vittem a játékot.De szeretném összegyűjteni az összes cerberus fájlt.Valaki eltudná mondani,hogy a Kowloon belvárosban hol találhatom az X-fegyver fájlt?
Köszi! -
tengericsillag #86 Drága Csudri!
Az utorrent megvan ,csak épp a játékot nem találom sehol hogy letöltsem.DE a Pcx.hu-n viszont megrendeltem a cd-t ma meg is jött és szupi.Igz nem ingyen volt,de így tutira meg van s az ENYÉM!
Köszi!
Csáó! -
#85 Letöltöd szépen valamelyik torrent programot, mondjuk utorrent, azt elég egyszerű használni, azután leszeded pandora's box ezt a torrent file, elindítod, megvárod, hogy letöltődjön, kicsomagolod, felrakod és játszol.
Jó szórakozást! -
tengericsillag #84 Sziasztok!
Valaki mondja meg hogy tudnám megszerezni a Pandora's box-ot!Ráadásul nem is értek a letöltésekhez,én már csak ilyen kezdő de fejlődőképes vagyok.Ez a jéték a tuti azt tudom.
Segítsetek!!!! -
Alexandros #83 Sziaztok!
Nekem is nagyon fonrosak lennének ezek a kódok... nem tudtok..? Adok egy MSn címet.. Lécci pls.. Köszike ...
[email protected] -
Dodó123 #82 sziasztok
Tudnátok az X-MEN The official game-hez kódot vagy valami csalást
Nem tudok tovább jutni 1 pályán és nagyon idegesítő
Ha tudtok akkor küldjétek már el a :
[email protected] címre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszi -
#81 Bizonybizony, kicsit idegörlő játék. Az tud engem kiborítani amikor a puzzle megoldásának ideje 60 perc felé közelít. -
NB2 #80 Hát igen a vége felé már nem holmi 2-3 perces puzzlek vannak. Elnéztem egy-két képet, hát nemtom, hogy meddig bírtam volna ideggel:) -
#79 Mostanában az a probléma hogy suli van és nincsnagyon időm játszani, emiatt sajnos kiestem a formámból tehát nembiztos hogy "simán" menne. De nyugi, megpróbálom a megtörni a jeget. -
NB2 #78 Én azért válaszoltam neked "így" mert én nem akarom, hogy cheatet használj. Te legyél rendes és oldd meg simán a játékot:) Nekem 2 éve sikerült, de most nem volt türelmem.
Ha nagyon kell megoszthatom veled, de ha lehet NE használd őket.
-
#77 Ilyen válaszok/spamek miatt kaptad azt a 2db büntetőpontot, több ilyet légyszi nenagyon. -
#76 hát cheat -
#75 Milyen cheat? -
NB2 #74 Cheat. -
#73 Mit értesz csalás alatt? Talán trainer vagynetán cheat? -
NB2 #72 Végigvittem.
De csalással, mert a végére már k-ra idegesített:) -
#71 Én ismott használtam el a három keresztet. -
NB2 #70 Hát jóval többet:)
Pl az utsó monkey-s puzzle-re eleve 3-at használtam el (ennyit vesz el a gép), de volt olyanis, hogy nem volt kedvem megcsinálni és hinteltem. Szóval teljes puzzle megoldót kb 20-at használtam el, a másikból is kb annyit. Azt általában az image hole-nál szoktam használni, van mikor azokat a kis vackokat nem volt türelmem megkeresni a képen:) -
#69 Igen én is ott kinlódtam napokig -
#68 Nem tolakodásból de mennyi segítséget használtál? Csak azért mert eddig én is minden puzzelt megcsináltam és csak 3 keresztet használtam. -
NB2 #67 Hát igazándiból én sem játszottam mostanság vele, eddig az összes puzzlet megcsináltam, vagy magamtól vagy segítséggel, de mostmár filózok rajta, hogy célirányosan haladok tovább, mert elég nehezek ezek mostmár. -
#66 Én is ugyanott tartok :), csak kevés az időm és még egy "darabot" sem találtam meg, és kezd nehézzé válni (szemétség a festegetős cucc). -
NB2 #65 Úgy emléxem igen:) -
#64 Az monkey ha jól emlékszem, ugye? -
NB2 #63 Nah, most kezd tényleg durvulni. Az 5. izé kiszabadításánál, olyan puzzlet kellett overlap-pal kirakni, aminek semmi értelme nem volt, lévén utána még jött egy puzzle, és utána kaptam meg a képet. Idegesítő!!! -
#62 Ez jobban hangzik: "Üt mint biztonságiőr a Discoban" -
NB2 #61 Hát igen, egy biztos elég furcsa játék, de azért nagyon jó:) -
#60 Azért mert ilyen addiktív játékot készítettek? -
NB2 #59 No, elkezdtem újra én is. Néha már szídom a készítőket:) -
#58 Tényleg jó lenne egy friss verzió belőle! -
#57 Most tartok valami Coyot-nál, eddig minden feladat megoldva (két kereszt kellett azokhoz a rohadt image holeokhoz). Az az egy gáz vele hogy kissé 256 színünek tűnnek a képek, kikéne adni egy 2005-ös verziót. -
NB2 #56 Én egyszer régen végigtoltam, szerintem van már annak 4-5 éve is. -
#55 Wanadoo-n fent van. (smsweb)