Pandora\'s Box
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok, a képeket kilehet cserélni valahogy?
Ezeket hova kell beírni?
Nekem is van gondom XP SP2, patchet letöltöttem, de sajnos nem megy, mivel crackelni kell, a világban sem találok ehhez a patchez cracket :-S. Ha valaki tud, akkor küldjön már egy mailt pls: [email protected]! TY!
Megvan!
nem kompatibilis a windows XP-vel
Innen kell letölteni egy peccst:
http://www.microsoft.com/games/pandorasbox/downloads.htm
Pandora10a.exe
(985 KB English & French version)
nem kompatibilis a windows XP-vel
Innen kell letölteni egy peccst:
http://www.microsoft.com/games/pandorasbox/downloads.htm
Pandora10a.exe
(985 KB English & French version)
[/spam]™
Hmm. Nincs. Még nem hallottam róla, hogy kéne vagy ilyesmi.
Olvassak vissza vagy tudsz segíteni?
Olvassak vissza vagy tudsz segíteni?
[/spam]™
Van hozzá valami XP-s javítás, az megvan?
Hello!
Nem tuja valaki, ha ezt írja ki, akkor mi baja van a gémnek???
Ez már a harmadik configom, amin indítani próbálom és nem megy. Régen meg ment. Olyan 7-10 évvel ezelõtt.
Köszi!
Catti
Nem tuja valaki, ha ezt írja ki, akkor mi baja van a gémnek???
Ez már a harmadik configom, amin indítani próbálom és nem megy. Régen meg ment. Olyan 7-10 évvel ezelõtt.
Köszi!
Catti
[/spam]™
Sziasztok!Én már végig vittem a játékot.De szeretném összegyûjteni az összes cerberus fájlt.Valaki eltudná mondani,hogy a Kowloon belvárosban hol találhatom az X-fegyver fájlt?
Köszi!
Köszi!
Drága Csudri!
Az utorrent megvan ,csak épp a játékot nem találom sehol hogy letöltsem.DE a Pcx.hu-n viszont megrendeltem a cd-t ma meg is jött és szupi.Igz nem ingyen volt,de így tutira meg van s az ENYÉM!
Köszi!
Csáó!
Az utorrent megvan ,csak épp a játékot nem találom sehol hogy letöltsem.DE a Pcx.hu-n viszont megrendeltem a cd-t ma meg is jött és szupi.Igz nem ingyen volt,de így tutira meg van s az ENYÉM!
Köszi!
Csáó!
Letöltöd szépen valamelyik torrent programot, mondjuk utorrent, azt elég egyszerû használni, azután leszeded pandora's box ezt a torrent file, elindítod, megvárod, hogy letöltõdjön, kicsomagolod, felrakod és játszol.
Jó szórakozást!
Jó szórakozást!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Sziasztok!
Valaki mondja meg hogy tudnám megszerezni a Pandora's box-ot!Ráadásul nem is értek a letöltésekhez,én már csak ilyen kezdõ de fejlõdõképes vagyok.Ez a jéték a tuti azt tudom.
Segítsetek!!!!<#integet2>#integet2>
Valaki mondja meg hogy tudnám megszerezni a Pandora's box-ot!Ráadásul nem is értek a letöltésekhez,én már csak ilyen kezdõ de fejlõdõképes vagyok.Ez a jéték a tuti azt tudom.
Segítsetek!!!!<#integet2>#integet2>
Sziaztok!
Nekem is nagyon fonrosak lennének ezek a kódok... nem tudtok..? Adok egy MSn címet.. Lécci pls.. Köszike ...
[email protected]<#wave>#wave><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Nekem is nagyon fonrosak lennének ezek a kódok... nem tudtok..? Adok egy MSn címet.. Lécci pls.. Köszike ...
[email protected]<#wave>#wave><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
sziasztok
Tudnátok az X-MEN The official game-hez kódot vagy valami csalást
Nem tudok tovább jutni 1 pályán és nagyon idegesítõ
Ha tudtok akkor küldjétek már el a :
[email protected] címre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszi
Tudnátok az X-MEN The official game-hez kódot vagy valami csalást
Nem tudok tovább jutni 1 pályán és nagyon idegesítõ
Ha tudtok akkor küldjétek már el a :
[email protected] címre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszi
Bizonybizony, kicsit idegörlõ játék. Az tud engem kiborítani amikor a puzzle megoldásának ideje 60 perc felé közelít.
Hát igen a vége felé már nem holmi 2-3 perces puzzlek vannak. Elnéztem egy-két képet, hát nemtom, hogy meddig bírtam volna ideggel😊
Mostanában az a probléma hogy suli van és nincsnagyon idõm játszani, emiatt sajnos kiestem a formámból tehát nembiztos hogy "simán" menne. De nyugi, megpróbálom a megtörni a jeget.
Én azért válaszoltam neked "így" mert én nem akarom, hogy cheatet használj. Te legyél rendes és oldd meg simán a játékot😊 Nekem 2 éve sikerült, de most nem volt türelmem.
Ha nagyon kell megoszthatom veled, de ha lehet NE használd õket.
Ha nagyon kell megoszthatom veled, de ha lehet NE használd õket.
Ilyen válaszok/spamek miatt kaptad azt a 2db büntetõpontot, több ilyet légyszi nenagyon<#ejnye1>#ejnye1><#gunyos1>#gunyos1>.
Cheat.
Végigvittem.
De csalással, mert a végére már k-ra idegesített😊
De csalással, mert a végére már k-ra idegesített😊
Hát jóval többet😊
Pl az utsó monkey-s puzzle-re eleve 3-at használtam el (ennyit vesz el a gép), de volt olyanis, hogy nem volt kedvem megcsinálni és hinteltem. Szóval teljes puzzle megoldót kb 20-at használtam el, a másikból is kb annyit. Azt általában az image hole-nál szoktam használni, van mikor azokat a kis vackokat nem volt türelmem megkeresni a képen😊
Pl az utsó monkey-s puzzle-re eleve 3-at használtam el (ennyit vesz el a gép), de volt olyanis, hogy nem volt kedvem megcsinálni és hinteltem. Szóval teljes puzzle megoldót kb 20-at használtam el, a másikból is kb annyit. Azt általában az image hole-nál szoktam használni, van mikor azokat a kis vackokat nem volt türelmem megkeresni a képen😊
Igen én is ott kinlódtam napokig
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Nem tolakodásból de mennyi segítséget használtál? Csak azért mert eddig én is minden puzzelt megcsináltam és csak 3 keresztet használtam.
Hát igazándiból én sem játszottam mostanság vele, eddig az összes puzzlet megcsináltam, vagy magamtól vagy segítséggel, de mostmár filózok rajta, hogy célirányosan haladok tovább, mert elég nehezek ezek mostmár.
Én is ugyanott tartok 😊, csak kevés az idõm és még egy "darabot" sem találtam meg, és kezd nehézzé válni (szemétség a festegetõs cucc).
Úgy emléxem igen😊
Nah, most kezd tényleg durvulni. Az 5. izé kiszabadításánál, olyan puzzlet kellett overlap-pal kirakni, aminek semmi értelme nem volt, lévén utána még jött egy puzzle, és utána kaptam meg a képet. Idegesítõ!!!
Hát igen, egy biztos elég furcsa játék, de azért nagyon jó😊
No, elkezdtem újra én is. Néha már szídom a készítõket😊
Most tartok valami Coyot-nál, eddig minden feladat megoldva (két kereszt kellett azokhoz a rohadt image holeokhoz). Az az egy gáz vele hogy kissé 256 színünek tûnnek a képek, kikéne adni egy 2005-ös verziót.
Én egyszer régen végigtoltam, szerintem van már annak 4-5 éve is.
Wanadoo-n fent van. (smsweb)
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem a lányom most játszik vele néha én is besegítek!Hogy holtart majd megnézem!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ki az aki már végignyomta az egész játékot? Mert én Erisnél tartok és eddig minden puzzle-t megcsináltam.
Örülök/örülünk, hogy segíthettem/segíthettünk. 😄
Köszönöm mindenkinek a segítségét, MÛKÖDÖTT! (Megkértem egy ismerõsömet, aki letöltötte nekem FTP-rõl a számomra feltöltött fájlokat, és elküldte e-m@ilen...) Szóval köszi! Tegnap egész este Pandora's Box-oztam...
Üdv:
G.
Üdv:
G.
A patch-et innen is megpróbálhatod leszedni:
Pandora's Box patch
Pandora's Box patch
Helló! Nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat; sajnos a munkahelyi hálózatomról nem bírok elérni FTP-t, csak HTTP helyeket, szóval ha feltöltenéd nekem valami HTTP-s helyre (mondjuk az extra-ra) és elküldenéd a linket, nagyon megköszönném.
Üdv
Üdv
Bocsi, nem SP2, hanem SP1! SP2 vel nem tuti hogy menne. De mivel neked is SP1 van ezért mennie kell! Hajrá!
Na! Feltettem a cuccot+crack (nálam .exe van nem pedig .dll hülyéskedés!), szépen jött is a "DirectDraw" hibaüzi. Feltettem a patchet és megy mint a kisangyal! WinXP+SP2!
fel is tettem neked a crack-et+patch-et egy ftp-re
cím: ftp.tvn.hu
név: pandorasbox
pw: csudri
Jó szórakozást!
fel is tettem neked a crack-et+patch-et egy ftp-re
cím: ftp.tvn.hu
név: pandorasbox
pw: csudri
Jó szórakozást!
Oldal 1 / 2Következő →