407
miért ?
-
#367 igen,honlapra. a szamot,amit irtal,meg nem talaltam meg -
Dani19.. #366 vagy ez a flash a honlapos temara vonatkozik?? magamse értem már -
Dani19.. #365 ehhe csak nem letöltötted ? -
#364 igaz....de flasht azt nem -
#363 humm, ez az unkle - in a state eleg finom darab..kaptam egy promo unkle albumot, eleg erdekes az egesz, fura...persze jo ertelemben
honlapot meg lehet matekfuzetben kesziteni, ha nagyon profi vagy mind phpban, mind htmlben, es tudod, hogy amit leirsz, az ugy is fog mukodni, ahogy elkepzelted:DDD -
#362 nem alapvetően netezésre,hisz ezen dolgozom....honlapokat nem lehet matekfüzetbe készíteni....
alapvetően változó...van olyan napom,amikor sokat meghallgatok,de vannak egyet lemezek,amiket nem bírok kikapcsolni :) -
#361 Tigrics - Live @ Ultrahang Fest 27.09.03 -
Dani19.. #360 én is autechre-t hallgatok..
méghozzá a gescom-key nell féle project-et
-
#359 squarepusher - two bass hit (autechre mix)
tortoise - to day retrieval (autechre remix)
coil - dark river (autechre mix)
fat truckers vs beatles - paperback writer
radiohead - myxamatosis (cristian vogel remix)
most ilyen elborulás nap van -
#358 én pl. utoljára 3 honapja játszottam a gépen és a netezésen kívül másra nem használom
hátazért ez is elég kiábrándító. ha mást nem is tudsz kezdeni egy szgéppel mint netezni,..
jó ok, lehet hogy én vagyok a gépfüggő az utóbbi pár hét napi 10-14 órájával :DD, de azért lássuk már be hogy nem csak netezni lehet a gépen.. Játékokról annyit hogy szoktam játszani gépen, de nem vagyok játékbuzi. Az hogy néha egy két FPS sel levezetem a feszültséget.
nem mintha kötekedni akarnék de .... :
"naponta 10 albumot meghallgatok "-
"altalaban en is egy albumot hallgatok...most pl. már egy hete az awake-t,igaz,csak egy-kétszer naponta.....[i/]"
LOL. akkor most melyik hozzászólásod hazudtad ? :DDDD
de legalább már a csend hallgatásban egyetértünk :) -
#357 ok,majd egyszer,ha lesz szabadidőm (több,mint most)akkor rákeresek -
Dani19.. #356 file csere progikrol:
dc++, soulseek
én az utobbirol toltottem le. -
#355 no és honnan tőccsem le? :) -
Dani19.. #354 én még mindig azt mondom h az unkle-in a state tényleg el lett találva..
nem mondanám rá hogy monoton tuctuc lenne. töltsd le,hallgasd meg.. és rájössz mennyivel igényesebb a naksi féle discos szarokhoz. -
#353 altalaban en is egy albumot hallgatok...most pl. már egy hete az awake-t,igaz,csak egy-kétszer naponta.....
amugy van,amikor en se kivanom a zenet,csakis csendet,de az már kicsit durva,ha valaki semmi ilyet nem hallgat és csak az az egy témája van,hogy melyik nap milyen játékok jelennek meg...ugyanis én ismerek egy-két ilyen embert és kicsit .....szal szerintem ez már azért alapos számítógép buziság...én pl. utoljára 3 honapja játszottam a gépen és a netezésen kívül másra nem használom,ott is inkább forumozásra,meg honlapokat kell csinálnom -
#352 kinek mi...en mondjuk napi 10 albumtol meghulyulnek:D
eloveszek egy albumot, azt elhallgatom nehany napon keresztul, aztan eloveszek egy masikat, amit meg nem hallottam, es igy tovabb.
ha valamelyik nagyon teccett, biztos, hogy meghallgatom honapok utan megint, de akkor is megvan a szabadsagom, hogy azt hallgatok, amit akarok, es nem azt, amit a media akar hallgattatni velem. Plane nem honapokig ugyanazt, lasd rokszi, radioegy satobbi
Radiokban talan a megboldogult estfm-et tiszteltem, ott a valtozatossag telleg dominalt, es nem jaccottak agyon egy zenet sem -
#351 neem aki csak zenét hallgat az zene függő. aki a csendet nem szereti szerintem azzal lehet igen nagy gond. nem hiszem el hogy ha elmész egy koncertre pl. ott vagy pár órán keresztül, hazamész, és nem azt várod hogy csönd legyen.. és hogy megszűnjön a füled zúgása :DD persze arra két nap nem biztos hogy elég.
vagy ha nem csak játszol meg szart csetelsz, hanem szellemi munkában vagy a gép előtt, nem mindíg jön be a zenehallgatás. -
#350 teee neeem érted.....
szerintem aki SEMMI zenét nem hallgat,annál már igen nagy gond van...amugy meg naponta 10 albumot meghallgatok és nem ugyanazt...na.... -
#349 Szerintem az is lehet ugyanolyan beszűkült aki az mp3ait hallgatja 0-24 buszon diszkmenről, otthon gépről, ... stb.
Na neehogy ez alapján el lehesssen valkit ítélni. Nagyon nagy tévedésben vagytok.
Rádiót??? hallgas danubiuszt egész nap ugyan azt a 10 számot. .. -
#348 drogozik a nyominger diszkókban
Hidd el, nem csak diszkóban kábszereznek. Attól hogy ott szintetikust nyomatnak, egy koncerten meg füvet..
Fogd már fel hogy minden rétegnek megvannak ugyanazok a hibái, mint ami miatt utálod a másik szubkultúrát!!!
Diszkós kurvák? Legalább ugyan olyan arányban van rocker ribanc. Monoton egyhangú zene? Nem ismerem a diszkós világot de lehet hogy ott se minden zene az, mint ahogy van nagyon sok unalmas rock/metal/... ugyanolyan monoton zene.
Általánosítás rulez!!!
Neem, ezzel nem azt mondom hogy én nem utálom azokat a bizonyos buffalós köcsög diszktrógereket, csak azt hogy minden oldalon megvannak ugyanazok a hibák. -
#347 gen...é sazt irtam,hogy ismerek olyat,aki semmit se hallgat,csak a jatekokban a lovoldozest -
#346 az a beszukult, aki semmit sem hallgat
radiot en se hallgatok, csak az mp3-aimat -
#345 értem....de aki még rádiót se hallgat,az már télleg igen beszűkült,nem???
Én személy szerint nem hallgatok radiot,csakis a cdimet -
#344 szacsi, elarulom, hogy aki radiot hallgat, annak lesz behatarolt a zenei izlese, mert csak azt hallja, amivel a media eteti, es hulyiti.
Altalanositasz a drogokkal kapcsolatosan. En szemely szerint eletemben nem nyomtam semmit, semmilyen bulin, de ilyen alapon valoban be lehetne kategorizalni a kulonbozo stilusokat, miszerint a rockerek sort vedelnek, a punkok higitoznak, esatobbi esatobbi. Hulyeseg, amit beszelsz, ez egy. Ketto, ami szintugy elhangzott, kozulunk se megy senki a topikodba fikazni a zenedet.
A mjuzikmekörröl csupán annyit, hogy a mufajon belul a nagyok NEM effele szarokat hasznalnak, es ezt nem kifejezetten neked mondom, mert ugysem fognad fel a lenyeget, es a szepseget, de Sasha - Wavy Gravy egy igazi mestermu, nem 4 utem beloopolva, megspekelve egy noi vokal refrennel, es valami gagyi dallammal. Minden egyes hang ott van, ahol lennie kell, es ez tudatosan igy van, ahogy... -
#343 hmmm...nem is ez a szanalmas,hanem az,hogy van egy-két olyan hüjegyerek,aki még zenét se hallgat,csak játszik egész nap a gépen és az a zene neki,amikor lövöldöz a játékban és még egy nyominger rádiót se hallgat....ugyhogy töletek bocs -
#342 én már próbáltam.... :) -
#341 most próbáljuk meggyőzni egymást? ez olyan mintha a ráduszított kiéheztetett oroszlánt próbálnád meggyőzni a vegetarianizmus előnyeiről... -
#340 ahha...meg ahogy látom,rühelled a metalt....őőő...amugy nem ez a zene idegesit,hanem amit irtok rola,hogy meghallgattam,és nagyon el van találva,stb...mit lehet ezen eltalálni???? -
#339 hallottam de nem halgattam. engem speciel kiráz tőle a hideg, de ez még nem ok arra, hogy hülyeségekkel fossam tele a dream theater, vagy metal zene topicokat, mint ahogy te ezt. -
#338 nah...az jo dolog -
#337 te nem általánosítottál cukorfalat? sterbincki meg mákos&buksi nem tudom hol jön azokhoz a zenékhez, amikről mi ebben a topicban beszélgetünk. sehol. csak az agyad ezt nem fogja fel. néhány éve mikor még középiskolába jártam, a cca. 400 emberből 350 legalább a rock valamelyik alkategóriájába tartozó zenét halgatott, többek közt kedvenc együttesedről is sokat hallottam. -
#336 ühü...biztos....amugy nem tudom,mér általánosítasz...a legtöbb rockot szerető ember nem ilyen,csak valahogy az ilyen típusú emberek maradnak meg a többiek emlékezetében és ez kicsit kínos.......höh...amugy mondj egy kis pöcst,aki dream theatert hallgat...nem tucc,mer minden kis köcsög buzi sterbinszkit meg vaksi és bránert hallgat....
-
#335 a dídzsék nem csinálnak zenét a "színpadon" te köcsögduda. általánosítsunk? akkor a rockzenét meg csak és kizárólag zsíros, hosszúhajú igénytelen alkoholista idióták hallgatják. amilyen kimagasló a stílusod, gyanítom hogy te magad lehetsz a "hüje kis pöcs". -
#334 szerintem a legcsicskább zene az,amit a köcsög didzsék csinálnak...ecerűen szánalmas.... :P
főleg a koncertek,amikor semmi sincs a színpadon,csak az a nyominger keverőpult....
jah...és nem tom mér fikázzátok azt,aki szerint ez a zene buziság...szerintem is az...csak a sok hüje kis pöcs halgassa,aki ot drogozik a nyominger diszkókban,vazzeg
meg oszt el van találva..hahh...telepcsd fel a musik mékör 152-t,oszt te is csináhacc ilyeneket,roppant nehéz...amugy meg ezek csak a ritmikus zajok típusába sorolandók,nem pedig a zenékhez...EZ SÉRTŐ!!!!!!!!!
-
#333 jössz mircre testvér?
amúgy az a zene tényleg nagyon el van találva -
Dani19.. #332 unkle-in a state
ez nagyon el lett találva ez a zene.. -
#331 szenved a zene ! :( -
#330 Petter - Tonediary -
Dani19.. #329 még a számcimét is lehagytam..
Lo-Step Feat Lior Attar - Roots
-
Dani19.. #328 Lo-Step Feat Lior Attar
aztaqrva mekkora progressive cigany zene bazeg