Szenvedõ zene az SG-n !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
de amugy sima citromos eheh
....................................................................................................
....................................................................................................
Hajrá Dózsa György!

Csáá

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Majd seeken kereslek ... csssööööcssss
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
:P

:D
Dani"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
csemegezgetek. lazulos downtempo,szep dallamokkal.
Phil Kieren - I Love You (Adam Beyer & Lenk Dub Mix)
aztan lesz még g-pal,bbe,nalin&kane..
jóó, én nem szoktam flesselni :)) max ha épp találunk vmi alkalmas növényt, azt betesszük a pipába és ennyi :))
Hajrá Dózsa György!
woááááááá
wassermann steve bug si begg alter ego technasia
áélálááááá
ehehhehe
amugy én elsöre levagtam h mit irt. talan mer ismerös a feeeling
öhöhö
emellé már csak egy nõ kell aki vezetés közben éppen leszop..
Hajrá Dózsa György!
:DDD
húúú ezt elmagyaráznád? nem egész világos.
Hajrá Dózsa György!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
:DD
honlapot meg lehet matekfuzetben kesziteni, ha nagyon profi vagy mind phpban, mind htmlben, es tudod, hogy amit leirsz, az ugy is fog mukodni, ahogy elkepzelted:DDD
alapvetõen változó...van olyan napom,amikor sokat meghallgatok,de vannak egyet lemezek,amiket nem bírok kikapcsolni :)
:-O http://www.ashes.hu O-:
méghozzá a gescom-key nell féle project-et
tortoise - to day retrieval (autechre remix)
coil - dark river (autechre mix)
fat truckers vs beatles - paperback writer
radiohead - myxamatosis (cristian vogel remix)
most ilyen elborulás nap van

hátazért ez is elég kiábrándító. ha mást nem is tudsz kezdeni egy szgéppel mint netezni,..
jó ok, lehet hogy én vagyok a gépfüggõ az utóbbi pár hét napi 10-14 órájával :DD, de azért lássuk már be hogy nem csak netezni lehet a gépen.. Játékokról annyit hogy szoktam játszani gépen, de nem vagyok játékbuzi. Az hogy néha egy két FPS sel levezetem a feszültséget.
nem mintha kötekedni akarnék de .... :
"naponta 10 albumot meghallgatok "-
"altalaban en is egy albumot hallgatok...most pl. már egy hete az awake-t,igaz,csak egy-kétszer naponta....."
LOL. akkor most melyik hozzászólásod hazudtad ? :DDDD
de legalább már a csend hallgatásban egyetértünk :)
Hajrá Dózsa György!