Szenvedõ zene az SG-n !

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért szenved mert nincsenek zenei hírek, ami talán nem is kéne

PíszLávJuniti
szenvedés.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Gyiik
hogy talaltad ki???:oo
de amugy sima citromos eheh

....................................................................................................

O0D:
teázunk, teázunk ?

Hajrá Dózsa György!

Gyiik
van amikor a piros makviragot öhöhö

....................................................................................................

O0D:
ti is a zöld bokrot húzzátok ki a földbõl, és szárítás nélkül nyomatjátok ? :DDD

Hajrá Dózsa György!

Gyiik
ezt is elcsesztem:(

kapsz még egy esélyt:
Gyiik
nem ertem oda:(

na mire eldörren a pisztoly nyomas az áágyba
VinylToy

Csáá

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

csööö álmodj székletet
VinylToy
Megyek aludni...Haaagyyyááááá :))

Majd seeken kereslek ... csssööööcssss

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

eheh most nézem a bölcsességedet ott alul.. te is ilyenekre használod ki a havat ugye.
:P
VinylToy

VinylToy

VinylToy

mf3]

:D
VinylToy
Dani

szenvedek!! egyfolytába szenvedek .
tosca-suzuki cd-rol (thx to robotnyk :)
csemegezgetek. lazulos downtempo,szep dallamokkal.
talaltam egy csomo zsiir notát
Phil Kieren - I Love You (Adam Beyer & Lenk Dub Mix)
aztan lesz még g-pal,bbe,nalin&kane..
Gyiik
hat sehogy mashogy eheh

O0D:
:DDD
jóó, én nem szoktam flesselni :)) max ha épp találunk vmi alkalmas növényt, azt betesszük a pipába és ennyi :))

Hajrá Dózsa György!

Gyiik
ha mar kocsi, meg no, akkor szigoruan allo helyzetben a szechenyi hegyen:DD

Sven Vath - The Sound of the First Season

woááááááá
wassermann steve bug si begg alter ego technasia
áélálááááá
robotnyk
Gyiik
no? az hianyzott a legkevesbe, meg bezavart volna a zenebe:((

gyiik esetében ez megteszi férfi is.
ehehhehe
amugy én elsöre levagtam h mit irt. talan mer ismerös a feeeling
öhöhö
O0D:
okkkk, már értem.
emellé már csak egy nõ kell aki vezetés közben éppen leszop..

Hajrá Dózsa György!

Gyiik
na? jobb? eheh

Gyiik
beszivva kocsikaztam a budai varkert rakparton, mikozben uvoltott a hangszorokbol Hybridnek a Morning Sci-Fi cimu albuma....es KURVARA bejott

O0D:
en miket flesseltem ma kocsival a budai rakparton bezoldulve hybrid morning scifire...:PP

húúú ezt elmagyaráznád? nem egész világos.

Hajrá Dózsa György!

hen-tes
nem tunni mé szár a mellesleg ??

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

szacsi
ahha...igaz

:-O http://www.ashes.hu O-:

Gyiik
en miket flesseltem ma kocsival a budai rakparton bezoldulve hybrid morning scifire...:PP

nekem a flesshez eleg egy james holden mixet vegighallgatnom.. flesshegyek érnek olyankor
:DD
Gyiik
flest is tucc rajzolni szep szineset kockafuzetbe:D

szacsi
igen,honlapra. a szamot,amit irtal,meg nem talaltam meg

vagy ez a flash a honlapos temara vonatkozik?? magamse értem már
ehhe csak nem letöltötted ?
szacsi
igaz....de flasht azt nem

Gyiik
humm, ez az unkle - in a state eleg finom darab..kaptam egy promo unkle albumot, eleg erdekes az egesz, fura...persze jo ertelemben
honlapot meg lehet matekfuzetben kesziteni, ha nagyon profi vagy mind phpban, mind htmlben, es tudod, hogy amit leirsz, az ugy is fog mukodni, ahogy elkepzelted:DDD

szacsi
nem alapvetõen netezésre,hisz ezen dolgozom....honlapokat nem lehet matekfüzetbe készíteni....

alapvetõen változó...van olyan napom,amikor sokat meghallgatok,de vannak egyet lemezek,amiket nem bírok kikapcsolni :)

robotnyk
Tigrics - Live @ Ultrahang Fest 27.09.03
én is autechre-t hallgatok..
méghozzá a gescom-key nell féle project-et
robotnyk
squarepusher - two bass hit (autechre mix)
tortoise - to day retrieval (autechre remix)
coil - dark river (autechre mix)
fat truckers vs beatles - paperback writer
radiohead - myxamatosis (cristian vogel remix)

most ilyen elborulás nap van
O0D:
én pl. utoljára 3 honapja játszottam a gépen és a netezésen kívül másra nem használom
hátazért ez is elég kiábrándító. ha mást nem is tudsz kezdeni egy szgéppel mint netezni,..
jó ok, lehet hogy én vagyok a gépfüggõ az utóbbi pár hét napi 10-14 órájával :DD, de azért lássuk már be hogy nem csak netezni lehet a gépen.. Játékokról annyit hogy szoktam játszani gépen, de nem vagyok játékbuzi. Az hogy néha egy két FPS sel levezetem a feszültséget.

nem mintha kötekedni akarnék de .... :
"naponta 10 albumot meghallgatok "-
"altalaban en is egy albumot hallgatok...most pl. már egy hete az awake-t,igaz,csak egy-kétszer naponta....."
LOL. akkor most melyik hozzászólásod hazudtad ? :DDDD

de legalább már a csend hallgatásban egyetértünk :)

Hajrá Dózsa György!

Oldal 1 / 9Következő →