151
Szerinted hány éves egy átlag SG fórumozó?
-
#71 és hány fős a minta? -
#70 hehh... vénemberek :o) me' biztos a sok sulinetes nem irogattya be magát :o))))
(túlkoros vagyok baaaa :(((( ) -
#69 wow egész jó -
#68 Legjobban CSOCSO tippelt, gratula neki :)
jelenleg a regisztráltak 22%-a jelölte be az életkorát, ez alapján:
Átlagos életkor: 23.7 év
14 alatt: 0.5%
14-18: 17.5%
18-25: 41.8%
25-30: 25.9%
30-40: 11.2%
40-50: 2.2%
50-60: 0.4%
60 fölött: 0.4% -
Ramza #67 Valóban korrekt és a moderátori felelősséghez méltó dolog lenne!
Főleg úgy, hogy esetleg ezt a hirtelen jött szabályt ki sem írjátok a moderállási alapelvek közé!
Minek? Itt jól eldugva elég lesz! Hadd repüljenek az emberek!
Amúgy tippem: 26. -
#66 Borg! A Zalman topicban ugyanazon percben van az első 2 hozzászólás, az egyik a topicnyitó (jelen esetben én) a másik pedig te vagy :) Még nem volt mire reagálni, és nem is 2 szót írtál, te kis hamis! :) -
#65 17-19
Szal, ha valaki nyit egy topik, és röviden tömören beírja a hosszú címbe, hogy mi a gyíkja, csak akkor kaphat választ, ha elküld mindenkit a rákba, hogy mé nem válaszoltak neki
Jól látom? -
#64 hja ... es soha nem #1-eztem ... van jobb dolgom is ;) -
#63 Hozzaszolhatok a 2 het ban dologhoz ? En mar rohadt regota forumozgatok itt ... meg azon az oldalon is ami anno nem www.supergamez.hu volt ugyebar ? :)) emlekszik vki mi volt a neve ? :))) namost , moderator vagyok mashol ezert ereztem ugy hogy hatha hozzaszolhatok , indexen bevalt a 0zas (nem ott vagyok mod.) es itt meg ez van ... szerintem ez 1 ilyen supergamezos (jellemzoen az) dolog ... nem kell megolni , szerintem ... nincs 0 , van ez ... majd ezt is poenossan csinaljak 1 ido utan mig meg nem unjak ... thx. -
#62 szerintem meg fogalmam sincs, de mi lenne, ha aki ezt a topicot nyitotta, megmondaná végre és be lehetne zárni
-
#61 jaja sztem is 18-20 körül -
#60 Szerintem az átlagéletkor kb. 18.76543 év. -
#59 -
#58 ugye?
mennyire ránk fér a személyiségfejlesztés
-
Borg #57 Juj ez tetszik! VÉÉÉGRE :)
Bár eddig is aktivan gyomláltam őket ;) -
#56 mikike a te valós életkorod is fele kb. annak amit beírtál, vagy valami szellemi rehabilitációs intézményből netezel? -
#55 csúnya szavak automatikus szűrése?
"Nyalizó" gomb, amit megnyomva diplomatikusan szidhatjuk vitapartnereinket több körmondaton keresztül?
hyelesíráslyavítás, esetleg rossz szöveg esetén megharapó egér? -
#54 Mehehe! Kissé g_ci dolog lesz, de hatásos :) -
#53 nocsak
örülök hogy ilyen személyiségfejlesztő fórumon vagyok
nincs valami egyéb szolgáltatás is?
-
#52 bizonnem'... -
#51 Úgy nincs a dolognak pedagógiai jellege, az fórumozókat nem lehet megnevelni -
#50 alig várom
bár úgy is csinálhatnád, ahopgy Dynamic írta, de gondolom az 2 perccel több meló -
#49 Majd úgy csinálom meg, hogy első hozzászólás elküldésénél a rendszer ellenőrzi a hozzászóló a témanyitóval egyezik-e, és ha nem, akkor azonnal, minden külső beavatkozás nélkül megy banra. Jaa, és nem fogok szólni, mikortól él majd ez a rendszer, kíváncsi leszek ki lesz az első áldozat -
#48 van már flood védelem is?
fél percen belül csak 1et lehet szólni -
#47 a moderátorok tudják magukat bannolni?
-
#46 mocskos fórum elvitte egy hosszú hozzászólásomat -
#45 na már bannoltak is? -
#44 14? -
#43 és minden mondatot nagy kezdőbetűvel kelljen kezdeni! -
#42 Ja, és üres hozzászólással ne lehessen megnyitni a topikot! -
#41 10 vagyok -
#40 legyen 10 év
szigorított
-
#39 St: támogatom a két hét ban ötletet, gyűlölöm a #1-ezőket.
Átlagéletkor: 30 körül. Min. 27-max. 32 -
#38 Más. Moderátorok! Ezentúl aki a témaindítón kívűl hozzászól egy topichoz, küldjétek el a nickjét, 2 év ban. -
#37 99? -
#36 Pedig van egy jó pár lúzer, aki nyit egy topikot és egy betűt nem ír bele még napok múlva sem.Sosem értettem, hogy ebben mi a jó.Na mindegy.Vagy akkor úgy kéne megcsinálni, hogy témanyitásnál ott lenne a hozzászólás ablak is, ahol a cím megadása után tudok egyből üzenetet is írni, majd ezután elküldeni az egészet.
Az átlagéletkor meg szerintem 20 év. -
#35 azt akartam irni ( franya bill.) :) -
#34 -
#33 *átlaga :) -
#32 20 alatt van... 17 monnyuk