Fórumozók átlag életkora

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
annak én se értettem sose, hogy mi értelme van.
tudja valaki?

RelakSfromhome
Hehe, máris törölve a téma

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mi az hogy bevált a nullázás indexen? annál agyatlanabb hülyeséget még nem láttam sehol
mi elõnye van?

FtranX
talán úgy lehetne egy felmérést csinálni a fórumozók koráról, hogy az egyik bejelentkezésnél egy pop-up ablakba mindenkinek be kéne írnia a korát.

RelakSfromhome
Kéretik a figyelmen kívül hagyni a 95-ös hozzászólást

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mikike
ugyan

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

RelakSfromhome

RelakSfromhome
Felteszem a kéz

mikike
...meg szerintem janon kívûl mindenki

Én!

...sose azt nézd...

Jano
Tegye fel a kezét aki a valós életkorát adta meg!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Gfreiter
#68!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

FtranX
biztos beopnák egy páran.

Aramir
És nemlehetne úgy megcsinálni, hogy pl fél óra múlva lehessen #1-ozni? Ha félóra alatt sem képes a topiknyitó beírni egyet sem, akkor semmi értelme a dolognak.
Majd azzal fognak szórakozni, hogy nyitnak topikot és nem szólnak hozzá, hanem várják, hogy ki lesz az a balek, aki elsõnek fog hozzászólni.

FtranX
szerintem 20.

Gfreiter
Mér ilyen buta az a 78% ? Tök jó érzés szülinapi tortát kapni az SG-tõl 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Pheel
Gfreiter
Na bázz, nem olvastam végig...

Gfreiter
Ja, és mikor hozod nyilvánosságra az eredményeket? Mer ugye (egyesek jóvoltából ) majdnem így kezdõdik a topic.

Pheel
héééééééééééé! Én is 22-õt mondtam!
Gfreiter
Szerintem az átlagéletkor 20 év fölött van. Ha saccolni kéne, azt mondanám, hogy 22, hátha nyerek egy Balatonszeletet Én 24 vagyok.

PResident Evil
remélem holnap is hozod a formád 😛

FtranX
Ahogy nézegettem a felhasználói infókat, valami ilyesmire gondoltam én is. 40-50, 50-60 közötti nick-et viszont még nem láttam.

kíváncsi lennék a tényleges átlagéletkorra is.

St
legalább van önkritikád 😊
Taranov
Ez sajnos már a 2. értelmetlen hozzászólásom volt az utóbbi idõben...romlik a morál

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Szerintem a fórum átlagéletkora 16-18 év, mivel a hardware-ben több az idõsebb, a játékosoknál meg több a fiatalabb. És a játékosoknál jelölik be szerintem legkevesebben az életkorukat.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PResident Evil
😊))

Taranov
Jajj, de hülyeséget írtam, barom vagyok 😊
Szóval sajnos van olyan témaindító, aki nem szól bele a topikba.

Taranov
De sajnos vannak, akik nem szólnak bele. A témaindító elõtt.

PResident Evil
60 fölött... apám unreg 😄DD

mikike
és hány fõs a minta?

Dzsini
hehh... vénemberek :o) me' biztos a sok sulinetes nem irogattya be magát :o))))

(túlkoros vagyok baaaa 😞((( )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

The Garrett
wow egész jó

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

St
Legjobban CSOCSO tippelt, gratula neki 😊

jelenleg a regisztráltak 22%-a jelölte be az életkorát, ez alapján:

Átlagos életkor: 23.7 év
14 alatt: 0.5%
14-18: 17.5%
18-25: 41.8%
25-30: 25.9%
30-40: 11.2%
40-50: 2.2%
50-60: 0.4%
60 fölött: 0.4%
Valóban korrekt és a moderátori felelõsséghez méltó dolog lenne!
Fõleg úgy, hogy esetleg ezt a hirtelen jött szabályt ki sem írjátok a moderállási alapelvek közé!
Minek? Itt jól eldugva elég lesz! Hadd repüljenek az emberek!

Amúgy tippem: 26.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Törölt felhasználó
Borg! A Zalman topicban ugyanazon percben van az elsõ 2 hozzászólás, az egyik a topicnyitó (jelen esetben én) a másik pedig te vagy 😊 Még nem volt mire reagálni, és nem is 2 szót írtál, te kis hamis! 😊
RelakSfromhome
17-19

Szal, ha valaki nyit egy topik, és röviden tömören beírja a hosszú címbe, hogy mi a gyíkja, csak akkor kaphat választ, ha elküld mindenkit a rákba, hogy mé nem válaszoltak neki

Jól látom?

Hustler_hu
hja ... es soha nem #1-eztem ... van jobb dolgom is 😉
Hustler_hu
Hozzaszolhatok a 2 het ban dologhoz ? En mar rohadt regota forumozgatok itt ... meg azon az oldalon is ami anno nem www.supergamez.hu volt ugyebar ? 😊) emlekszik vki mi volt a neve ? 😊)) namost , moderator vagyok mashol ezert ereztem ugy hogy hatha hozzaszolhatok , indexen bevalt a 0zas (nem ott vagyok mod.) es itt meg ez van ... szerintem ez 1 ilyen supergamezos (jellemzoen az) dolog ... nem kell megolni , szerintem ... nincs 0 , van ez ... majd ezt is poenossan csinaljak 1 ido utan mig meg nem unjak ... thx.
mikike
szerintem meg fogalmam sincs, de mi lenne, ha aki ezt a topicot nyitotta, megmondaná végre és be lehetne zárni

Lynx_TWL
jaja sztem is 18-20 körül

๏̯͡๏﴿

cenobite
Szerintem az átlagéletkor kb. 18.76543 év.

gamertag: kenobita

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

mikike
ugye?
mennyire ránk fér a személyiségfejlesztés

Juj ez tetszik! VÉÉÉGRE 😊
Bár eddig is aktivan gyomláltam õket 😉
St
mikike a te valós életkorod is fele kb. annak amit beírtál, vagy valami szellemi rehabilitációs intézménybõl netezel?
mikike
csúnya szavak automatikus szûrése?
"Nyalizó" gomb, amit megnyomva diplomatikusan szidhatjuk vitapartnereinket több körmondaton keresztül?
hyelesíráslyavítás, esetleg rossz szöveg esetén megharapó egér?

Pheel
Mehehe! Kissé g_ci dolog lesz, de hatásos 😊
mikike
nocsak
örülök hogy ilyen személyiségfejlesztõ fórumon vagyok
nincs valami egyéb szolgáltatás is?

Frank99
bizonnem'...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak