151
Szerinted hány éves egy átlag SG fórumozó?
-
#111 akkor már értem. -
#110 Az sg megtetszett, ezért nem is szoktam máshova járni -
#109 ennyire nem ismered a magyar fórumokat? :D -
#108 Majd +nézem -
#107 hát nem? :)) -
#106 nem muszály, hogy kötelező legyen.
de ha már nem kötelező akár egy komplett kérdőívet is ki lehetne tölteni. pl. mikor vesztetted el? stb. :) -
#105 Kultusza :D:D:D -
#104 nézd meg az indexen milyen nagy kultusza van! -
#103 Mi az a nullázás?
Elveszik minden hozzászólásod? -
Cat #102 kötelezővé tenni hülyeség, mert én azoknál mindig muszájbol beirok vmit, ami kézre esik -
#101 annak én se értettem sose, hogy mi értelme van.
tudja valaki? -
#100 Hehe, máris törölve a téma -
Cat #99 mi az hogy bevált a nullázás indexen? annál agyatlanabb hülyeséget még nem láttam sehol
mi előnye van? -
#98 talán úgy lehetne egy felmérést csinálni a fórumozók koráról, hogy az egyik bejelentkezésnél egy pop-up ablakba mindenkinek be kéne írnia a korát. -
#97 Kéretik a figyelmen kívül hagyni a 95-ös hozzászólást -
#96 ugyan -
#95 Itt már szórakoznak, nem? -
#94 Felteszem a kéz -
#93 ...meg szerintem janon kívűl mindenki -
Chief #92 Én! -
#91 Tegye fel a kezét aki a valós életkorát adta meg! -
#90 #68!! -
#89 biztos beopnák egy páran. -
#88 És nemlehetne úgy megcsinálni, hogy pl fél óra múlva lehessen #1-ozni? Ha félóra alatt sem képes a topiknyitó beírni egyet sem, akkor semmi értelme a dolognak.
Majd azzal fognak szórakozni, hogy nyitnak topikot és nem szólnak hozzá, hanem várják, hogy ki lesz az a balek, aki elsőnek fog hozzászólni. -
#87 szerintem 20. -
#86 Mér ilyen buta az a 78% ? Tök jó érzés szülinapi tortát kapni az SG-től :) -
#85 #68 -
#84 Na bázz, nem olvastam végig... -
#83 Ja, és mikor hozod nyilvánosságra az eredményeket? Mer ugye (egyesek jóvoltából ) majdnem így kezdődik a topic. -
#82 héééééééééééé! Én is 22-őt mondtam! -
#81 Szerintem az átlagéletkor 20 év fölött van. Ha saccolni kéne, azt mondanám, hogy 22, hátha nyerek egy Balatonszeletet Én 24 vagyok. -
#80 remélem holnap is hozod a formád :P -
#79 Ahogy nézegettem a felhasználói infókat, valami ilyesmire gondoltam én is. 40-50, 50-60 közötti nick-et viszont még nem láttam.
kíváncsi lennék a tényleges átlagéletkorra is. -
#78 legalább van önkritikád :) -
#77 Ez sajnos már a 2. értelmetlen hozzászólásom volt az utóbbi időben...romlik a morál -
#76 Szerintem a fórum átlagéletkora 16-18 év, mivel a hardware-ben több az idősebb, a játékosoknál meg több a fiatalabb. És a játékosoknál jelölik be szerintem legkevesebben az életkorukat. -
#75 :))) -
#74 Jajj, de hülyeséget írtam, barom vagyok :)
Szóval sajnos van olyan témaindító, aki nem szól bele a topikba. -
#73 De sajnos vannak, akik nem szólnak bele. A témaindító előtt. -
#72 60 fölött... apám unreg :DDD