Fórumozók átlag életkora
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
mi elõnye van?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
...sose azt nézd...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Majd azzal fognak szórakozni, hogy nyitnak topikot és nem szólnak hozzá, hanem várják, hogy ki lesz az a balek, aki elsõnek fog hozzászólni.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

) majdnem így kezdõdik a topic.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Én 24 vagyok.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
kíváncsi lennék a tényleges átlagéletkorra is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szóval sajnos van olyan témaindító, aki nem szól bele a topikba.
(túlkoros vagyok baaaa 😞((( )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
jelenleg a regisztráltak 22%-a jelölte be az életkorát, ez alapján:
Átlagos életkor: 23.7 év
14 alatt: 0.5%
14-18: 17.5%
18-25: 41.8%
25-30: 25.9%
30-40: 11.2%
40-50: 2.2%
50-60: 0.4%
60 fölött: 0.4%
Fõleg úgy, hogy esetleg ezt a hirtelen jött szabályt ki sem írjátok a moderállási alapelvek közé!
Minek? Itt jól eldugva elég lesz! Hadd repüljenek az emberek!
Amúgy tippem: 26.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Szal, ha valaki nyit egy topik, és röviden tömören beírja a hosszú címbe, hogy mi a gyíkja, csak akkor kaphat választ, ha elküld mindenkit a rákba, hogy mé nem válaszoltak neki
Jól látom?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Bár eddig is aktivan gyomláltam õket 😉
"Nyalizó" gomb, amit megnyomva diplomatikusan szidhatjuk vitapartnereinket több körmondaton keresztül?
hyelesíráslyavítás, esetleg rossz szöveg esetén megharapó egér?
örülök hogy ilyen személyiségfejlesztõ fórumon vagyok
nincs valami egyéb szolgáltatás is?