Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bár ebben a samsung a verhetetlen, 1 év után olyanok, mint a wd/seagate/hitachi 5 után.
Bár ki tudja a maiak milyenek lesznek pár év múlva.
Vedd meg nyugodtan a seagate-et.
Saor Alba
Nemhiszem hogy lelépett, vásároltam régebben énis tõle, korrekt tag szerintem...
www.smart-bus.hu
Vagy lelépett 20-30 ember pénzével.
27k-m van nála, február 10 re ígért a RAM-okat, azóta nem válaszol semmire. (~jan. 26. rendelés)
www.smart-bus.hu
Pl, hogy hova tûnt ?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
!Forza Ferrari!
Hna megcsinálom a formázás újrarakás kombót hátha.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Tegnap próbáltam frissíteni a videokártya drivert, nem jött össze valamiért nem akarta rendesen felrakni, és azzal indult a gép hogy nincs meg pár fájl, és hogy új hardvert talált ugye ez a vidokártya volt.
Megpróbáltam újra felrakni, még a telepítés elsõ szakaszában a vinyó szó szerint megakadt, egyszerûen kattant 1-2 -t és semmi, kékhalál, kissé feszült lettem, újraindítottam, indításnál kiírta hogy ellenõrzi a winchestert nem-e sérült vagy vmi ilyesmi, az eredményt már nem tudtam megnézni mert újraindult.Felajánlotta hogy egy régebbi helyes konfigurációra visszaállíthatom a cuccot, megtettem, töröltem a drivert visszatettem a régit, újraindításnál nem akart elindulni a vinyó, szó szerint, már cd-rõl akart bootolni, nem tudtam mi baja, fogtam és egy erõsebb mozdulattal megnyomtam a winchesztert, és csodák csodájára elindult.
2-3 indítás után tudta behozni a windowst, mondom majd megnézem mi a szitu, mi ment tönkre, észrevehetõen lelassult a vinyó, a windowsba is, játékokba többet kell várni míg betötlt, és amelyikbe a pálya betöltésénél video megy azt a videót 20 alatti fps-el játsza le szval elég szar, eddig ment 50-el.Játékon belül tapasztalható pillanatnyi, nagyon elenyészõ idõre létrejött akadás(nem mindig, véletlenszerûen, ahol esetleg vmit be kell tölteni), ami szintén nem volt ez elõtt.
Ma is 3x kellet újraindítani mire behozta a szaros winfost és megint csak úgy hogy felajánlotta a régebbi megfelelõ beállításokat.
Most nem tudom, telepítsek-e újra windowst, vagy hogy mi a geci van vele, mert már k*rvára ideges vagyok, esetleg okozhatott valami vírus kavart a rendszerben?
XDL Happy 5BK házba beleférne egy 9600GT??
!Forza Ferrari!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS M4A78LT-M LE
AMD Phenom II 555 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition
KINGMAX 4096Mb DDR3 1333Mhz KIT
SAPPHIRE 11164-03-20R HD5750 512MB GDDR5 HDMI DP PCIE
SEAGATE 500GB 7200rpm 16MB SATA2 ST3500418AS
NEC AD-7260S Fekete
COOLERMASTER RC-342-KKN1-GP Elite 342
FSP FSP400-60APN
97 113 Ft
Ezt a frissítést löktem fel:
266.58_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe
Az a szomorú, hogy vannak barmok, akik innen vesznek gépet.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Saor Alba
Saor Alba
Megnéztem a csúcskonfigot:
LINK
Ezért majd' 600ezer forintot elkérni? 600k-ból olyan gépet rakok össze,aminek ez a közelébe sem ér.
De a többi gép is remek példa.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn