Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nah, bekapcsolom a gépet..betölt a windows, belépek...egybõl felugrik egy Spyware Protection progi, ami vagy a windows valami alapprogramja, vagy nemtom hogyan került a gépre.
Azt írja ki, mikor el akarnék inditani egy programot, hogy:
W32/Blaster.worm -mal fertõzött a .exe fájl .
Kb. ennyi az infóm!"
Az ilyen szelsoseges virusokhoz a virosirto fejlesztok mindig irnak kulon csak az adott virusra szoftvert az irtashoz, ezert nem artana az altalad emlitett virus nevet is ismerni, hogy a megfelelo irtoszoftvert be tudjuk neked linkelni.
Esetleg ha egy spybot-ot enged telepíteni és lefuttatni,akkor talán az segít.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egyik ismerõsöm laptopjával gond lett. Bejött 1 e-mail, amit megnyitottak, és hát szépen le jött vele 1 trójai is. Annyit tudok még, hogy újraindításkor folyton eleve el akar indulni a vírus. Nod32 van a gépén. Azt mondja, h nem engedi leírtani magát a vírus, és folyton aktiválni akarja magát. Próbált másik vírusírtót felrakni, de fel se engedte telepíteni a gép. Javasoltam neki, hogy esetleg csökkentett módban próbálja lefuttatni a vírusírtót, de ha ez nem sikerül most, akkor nincs most egyelõre több ötletem. Nagyon hálásak lennénk, ha segíteni tudna valaki!
Csak lekellett töltenem a DX9.0b-t, majd utána engedte rakni az sp2-t és utána tudtam tolni a DX9.0c-t XDD
Lepd meg a májad,igyál vizet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All hail the double x!
WinXP az OS és SP1-es. Ha letöltöm az SP2-t akkor feltudnám tolni?
i5 2500k árfekvésben szerintetek fog kijönni valamilyen Bulldozer jún20-án?
ha nem akkor megérné a VGA árán spórolni a processzor érdekében? (60-70ezres VGA-ban gondolkodom, ami most a sapphire 6950 (2gb) )
Csak azért mert a proci több ideig húzza (fõleg ha OC is játszik) mint a VGA amit sokkal gyakrabban kell cserélgetni.(most amúgy úgyis jönnek a dual GPU-s, meg a 28nm csíkszélességû kártyák)
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
pontosan ennél érdekelne phenom II x4 965
!Forza Ferrari!
Xp?
Melyik szerviz pak van benne? (Ha jól emlékszem DX9 Sp1 vagy Sp2 fölött megy csak fel?)
Újratelepítettem a gépemet másodjára, fel akartam telepíteni a DX9.0c-t
És egy ilyen hiba üzenet fogadott: Az eljárás belépési pontja(DecodePointer)nem található a DLL-ben(KERNEL32.dll)
Valami tipp hogy ezt fixáljam?
Jöhetne már a következõ generáció, hogy megint elinduljon egy fejlõdési ráta.
Ez a gt5-ön látszik a legjobban pl, olyan nyolcszor részletesebb az autómodell fotó módban, amikor minden áll, és semmi mozgást nem kell mutatni. Játék közben már nem bírja még a FullHD-t sem a ps3.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Éveken át normálisan intézett mindent... nem tudom mi lett vele, de ez nem volt rá jellemzõ.
www.smart-bus.hu
ez most kicsit meglep, hogy volt még olyan rendelés, ami nem lett teljesitve"
Hát még engem bazd..
Örülhetsz, hogy nem te ajánlottad, nem úgy mint a kollégám, akit holnap orrba is vágok ezért.
Az tuti, hogy innen még egy kurva gyufaszálat se fogok rendelni.
Holnap reggel szépen megrendelem, és holnap után át is veszem mint minden normális helyen, és 3.000Ft-al fogok többet fizetni, hûha... megérte szopni ezzel a töketlennel....
www.smart-bus.hu
Sikerült elérni kereken 44 nap után, hogy visszakapjam a pénzemet õsembertõl, ami már önmagában véve is felér egy hihetetlen sikerrel, mert már lemondtam a pénzrõl.
Most már nem várok többet. Szóval Corsair ? Stabil ?
Ezt találtam.
Ha kenyér és kolbász helyett a kiadókat támogatod, akik így is baromi jól elvannak... az te mérlegeld.
Azt hittem itt pusztán anyagi szempontot vizsgálunk, nem morális kérdés.
Én csak azt venném meg, ami megéri, mert használható.
Azt meg eldönteni, akkor tudom ha már végigtoltam a játékot.
2gb 800mhz -> 4gb 1066 (lehetett vona a 800-asok mellé is még bepakolni másik 800-asokat, de így olcsóbban kijöttem...)
4850 -> 5770 -> (most talán jön majd egy hónapon belül egy 5870, mert behalt az 5770 és még gariban van, elõreláthatólag 5870-re úgy 5e pénzt kell ráfizetnem)
e8400 -> q9550 (bõven kiszolgál még játékokban jóideig, ha kell ez a példány elmegy 4ghz fölött is)
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
\"fingjál bele a rencerbe\"
Ha pedig tört játékkal akarsz játszani, akkor utóbbiak kilõve, viszont nincs internet. Szóval szerintem hosszútávon kb ugyan ott van egy gép és egy konzol, +gépen egyszerûbb a warez<#banplz>#banplz>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Az egész videókártyásdinak csak akkor van értelme szerintem, ha amúgyis kell asztali gép. Akkor már mindegy, hogy azt a 60-80K-t konzolra vagy VGA-ra költöd.
De ha mondjuk van egy laptopod muszájból, akkor inkább konzol. De a legjobb, ha a lehetõ legkevesebbet játszol, és valami értelmeset csinálsz helyette.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A felsõ kategóriának is van több rész, 6990 az a high end vagy inkább csak presztizskártya, a 6970 az egymagos highend, a 6950 felsõközép kategória, a 6870 pedig a felsõ kategória legalja.
Sem ár, sem pedig teljesítmény alapján nem közép kategóriás a 6950.
Középkategória az 5850/6850-tõl lefele.
Nem a hw árak szálltak el, hanem sok a felsõkategóriás kártya.
Ha prociból is megcélzom a középkategóriát, a lap+ram+proci+vga+táp kb 140-150ezer forintban áll meg. Középkategóriás cuccokból! HÁT A FASZOMAT. Ps3 80k. Hardver árak mocskosul elszálltak. Ez a dx11 ráadásul akkora bullshit, mint a ház. Attól is ideges leszek.
<#falbav>#falbav>