Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hardverker elvileg
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Nagy köszönet a véleményekért srácok.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
De ezt inkább tõlük kellene megkérdezni, mindenesetre anyagilag - szerintem - jobban jársz, ha magad próbálod értékesíteni. Azt hogy ez így mennyit ér, azt meg majd megbecsülik itt mások, akik jobban otthon vannak ebben.
Hajrá Magyarország!
Segítségetekre lenne szükségem.
Adott egy még 1 hónapig garanciális gép.
MSI 770-G45, X2 240, 4GB Kingmax 1600Mhz, Sapphire HD5750, WD 640Gb + WD 250Gb, NEC 7123, Corsair CX400, Gigabyte M1004, CM HTX3, TP-Link WiFi adapter, Asus VH222T, Logitech S520, Logitech H330, Logitech X140.
Szeretném bevinni a céghez itt a városban akiktõl vettem és cserélni egy notebookra ha olyan kell persze fizetek keveset bele. Abban kérném a segítségeteket, hogy ilyenre manapság MO-n van lehetõség és ha igen, hogy van a folyamat. Anno kb. 220ezer volt minden kis szarral együtt. Nyílván nem ér túl sokat most de hátha. Mit tegyek?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
AMD Phenom II X4 840 3,2GHz AM3 BOKSZ
Geil 4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel (2x2G😎 CL9
Asus SDRW-08D2S-U/DBLK/G/AS Black
GIGABYTE GA-870A-USB3L.
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
És lenne még egy kérdésem, van valakinek valami infója arról hogy milyen magasak az ASUS P8P67-es lapon a hûtõbordák amik alapból rajta vannak?
Csak mert nem vagyok biztos benne hogy fel lehet tõlük rakni a procira a D14-es Noctuát :S :S
Mikor kikapcsoljuk a gépet, a tápot érdemes áramtalanítani? tehát kikapcs?
SATA3 ,50000 IOPS, 500 MB/s-os olvasási- és 450 MB/s-os maximális írási tempó (4kb szek.)
Ugyanolyan áron jönnek mint a most kapható vertex 2 széria.
www.smart-bus.hu
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ez de szép kis kuckó, be tudnék rendezkedni benne.
//Biztos jobban, mint most a CM Elite 331-ben, bár nem panaszkodom rá.
OCZ Vertex 2
Intel 320
Vagy esetleg van hasonló árban és méretben ami jobb?
Meg a Black ops játéknál, menübetöltés után ezt írja ki a játék bal alsó sarkában: Shader warning. De nem fagy ki a game, megy szépen.
- AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz
- GIGABYTE GV-R695OC
- FSP Aurum Gold 600W(ugye elég hosszúak a kábelei egy alsó tápos házba?)
Ezzel a géppel nem lesznek gondok az elkövetkezõ idõkben? Majd 2-3 év múlva szeretném csak cserélni a fõbb alkatrészeket( addig magába VGA-t lehet h cserélni fogom... ki tudja).
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
:) Semmi okosság :P
Azt írod már volt hasonló gondod és megcsináltad.
Mit csináltál?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Annak milyenek a hõfokai? Lehet poros a hûtõje és az melegszik .
De még táp is .
Ez a géped?
És milyen játékban,felbontásban,beállításban van fps zuhanásod?
Miert lenne sok, valamelyik kifejezetten szereti a 6 magot.
Saor Alba
Eljött az idõ egy gép újításra.
Ami kellene:
-táp(ezt sokan dícsérik:ADATA HM-650)
-VGA(MSI R6950)
-proci(logikusan 4 magos)
Remélem még megfelelõ az alaplap és memória, az már sok lenne ha azt is cserélni kellene. A válaszokat elõre is köszönöm!<#worship>#worship>
Most hívott a srác, hogy Windows 7 64 bites verziót rakna az új gépre rá, az új alkatrészek miatt.
Játékok, vírusírtók és egyéb progik terén nem okoz a 64 bites rendszer galibát? kompatibilis problémát?
mer van a laptopon 64 biten win 7 és pl. pár progit nem támogat. játékok futnak.
jelenleg 36gb szabad, és csak az olyan progikat teszem c-re, amik a rendszernek szükségesek (driverek, keretrendszerek stb)
a win még nincs egy hónapos!
szerintetek a C meghajtóra mennyi szabad helyet hagyjak a programoknak és a windowsnak. 50 GB nem nagyon elég, ugyanis ennyi volt a mostani gépemnek. a sok progi és frissítés elég hamar zabálja a helyet.
én kb olyan 70-80-ra gondolnék. remélem megfelelõ.
Viszont egy slotos... ebbõl egy sli... hmmm... termálfürdõt is nyithatnál! 😄
www.smart-bus.hu