Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-EP45 EXTREME,4GB 800MHz GAIL Black Dragon,Sapphire Radeon 4870,Intel Core 2 Duo E8500,Windows 7 64bit :-)
Hogy lehet ilyet kérdezni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
01110000 01110010 00110000
Gigabyte GA-EP45 EXTREME,4GB 800MHz GAIL Black Dragon,Sapphire Radeon 4870,Intel Core 2 Duo E8500,Windows 7 64bit :-)
Saor Alba
Saor Alba
A Civilisation V is lefagyogat ha túlzottan távoli képet nézek a világról.
Amúgy meg BF2,rFactor,Football Manager 11,AvsP,Dead Space 2,The Sims 3,TDU 2,Victoria 2,MFS X,HAWKS...ezek mennek a gépen.
1280*1024 17" monitoron játszom.
De kinéztem egy Fujitsu 22" monitort magamnak.
Egyáltalán van olyan játék,ami a jelenlegi konfigodat megfingatja? (csak azért kérdem,mert nem olyan rossz gép ez még..sõt..)
Gondolkozom egy gép újításon,csak nem tudom,hogy mire.
Megéri most váltani I7-es procis megoldásra?
Milyen configot tudnátok ajánlani?
200-300e között.
Játékra használom, de nincs full HD 1000"-os monitorom... Monitor,kábelek,bill,egér,táp(700W),winyó nem kell.(jó a régibõl)
Egyáltalán cseréljem a jelenlegit,vagy csak vidikari csere azt ráérek még?
tönkre ment a 8800gt-m és szeretnék egy jóval jobbra váltani a keret max 50ezer
ehhez a konfighoz: 945amd4mag,4giga ram
nvidiát preferálom, de ha van jobb ár értékû ati az is jöhet
kösz
Melyik a jobb alaplap??
GIGABYTE GA-M52LT-D3 vagy ASUS M4N68T V2
KATT
>:C
save and exitre kattoltam akkor. csak nem kellett beállítani a BIOS emiatt az office miatt
//OFF: én is most váltottam -igaz, kényszerbõl, javítani kellett az alaplapomat- Phenom ii X2-re, meg AM3+-ra, két hónapig nem volt rendes gép otthon, csak egy régi Celeron, de megérte kivárni. Sok választásom nem volt, csak elõször el kellett adni a régi alkatrészeket, meg gyûjteni a különbözetet...
Kimondottan neki (zöldeshányás) lehet,hogy jobb lenne várnia addig. Elismerem,ez az i3-2100 jó kis proci ebben az árban,viszont nálam még ígysem játszana,ha új gépet raknék össze,mert 2 mag! Akkor már inkább egy Phenom 955. Egyre több és több játék jön,ami a 4 (vagy épp 6) mag révén hasznot tud húzni.
De hadd érveljek egy picit: C2Q9550 szvsz. nagyon soká fog 2xk-ba kerülni, most használtan 30-40 között van.
Egy Core i3-2100 újonnan 27k, mondjuk ehhez alaplap meg ram csere is kell, de: i3-2100 vs. C2Q9500
#65991: egy válasz volt már
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
CPU-VGA párválasztáshoz, ha van idõd, olvasgass: PH tesztek ebben a témakörben
Õsszel történõ huszon-akárhány ezer forintért Q9550 vásárlása pedig egészen jó ötlet. Q9550-et gyári hûtõvel fel tudod majd tuningolni 3,4-3,5Ghz-re,aztán azzal el leszel egy darabig,pláne ha veszel rá egy jó hûtõt.
De amúgy azt is megcsinálhatod,hogy most megveszed a jelenlegi procidra a hûtõt,tuningolod,aztán ha megvan a pénz és a C2Q procik árai is lejjebb mentek (mondjuk õsszel),akkor megveszed azt,a mostani hûtõt meg rápasszintod arra (merthogy ugye teljesen kompatibilisek)
\"fingjál bele a rencerbe\"
c2d 2,7 és 2gb ddr2 ram mellé
mit jelent az hogy nem fogja kihajtani?nekem eddig minden megy faszán
\"fingjál bele a rencerbe\"
Szerintem egy 40k-s kártyát nem fog kihajtani ez a konfig (látom, hogy úgy írtad, max. 40k, de egy 30-asat sem).
40-bõl én megpróbálnám eladni a lapot+procit+ram-ot, vga-nak vennék egy 5830 Extreme-et (25k), az eladott cuccok árából meg a megmaradt 15k-bõl vennék AM3-as lapot, ddr3-at, meg egy Athlon ii x2-t.
Persze nem mindenki szeret bajlódni a hirdetésekkel, eladással, ebben az esetben a Blum által linkelt hsz.-ben lévõk tökéletesek.
#65983, Csabesz6: ha egyben elviszik, akkor ok a 10k, alkatrészenként talán többet érne, de nem sokkal.
Van egy Celeron 1,7 P4 , GeForce FX5700, 1GB ram, vinyó nélküli gépem. Örüljek ha adnak érte 10 ezret?😄 Valami azt súgja, hogy igen.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"