Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld ki azt az elosztó külyüt amit linkeltek neked, de garancia nem lesz rá hogy fog is normálissan müködni.
Én is ilyen elosztódobozt most látok elõször. 😊
Milyen vga-d van amúgy?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[/spam]™
Ati-ból 5xxx-6xxx asszem tudja, meg nvidia-nak is van valami ilyen technikája.
Mert ennél a megoldásnál a VGA terhelést kap, tudtommal, és ez VGA függõ, nehezen tudom elképzelni hogy elég egy sima doboz hogy multi display-t kapj...😊
3 monitorál pl 5760x1080 fullhd-s monitorok estében a felbontás.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De akkor amire neki szüksége van az inkább egy normális VGA, ami TECHNIKAILAG is elbírja ezt a nagy felbontásos megjelenítést. Multi Display Porttal...akkor nem egy elosztó kéne...😊
én ebbõl a hsz-ébõl indultam ki, ezért gondoltam hogy multi monitor kell neki
Gondolom.
Alapon ami a vga-n vannak kimenetek azok azért másak mert ott külön képet tudsz kiküldeni, míg egy elosztón csakis ugyanazt....
Én arról beszélek,hogy ahol az 560 20 fps ott a 70 es 30-50.
London hidak alatt. De aztán lehet ez sem igaz mert lehet más ami bekavart neki. Mind 1 is😊 Ahogy mondtad 580 az 580. Ott nincs mirõl beszélni már.
Drága , meg drága ,meg nagyon drága de nincs jobb. E van
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De most komolyan, nekem ne ugyanazt a képet mutassa kétszer, hanem legyen szélesebb a képernyõ. Elvileg ezt tudja? Vagy van olyan, amelyik tudja?
[/spam]™
- egy számítógéphez két VGA monitor csatlakoztatására, a két monitoron ugyanaz a kép jelenik meg
Izé.. hát nem ugyanaz kéne.. vagy azt, hogy hogy ossza fel a képet, az már videokártya függõ? És akkor vajon igaz az, hogy ha kettõt tud kezelni, akkor hármat is? 😊
[/spam]™
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
33 játék,már ha érdekelne miért lenne lassabb egy 580 on??
Azért ilyet ne mondjunk már ha lehet😊
valami VGA elosztó szerûség kellene mint ez:
gyakorlatban nem tudom, hogyan mûködik
#hhwnd
Ha van egy gépem, amiben van egy VGA kártya, amin van két monitornak "lyuk" és ha szeretnék még egy monitort 😉, akkor milyen lehetõség van erre? Bõvítõkártya? Másik videokártya?
// Ha van erre egy megfelelõbb topik, akkor bocsi. 😊
Köszi,
Catti
[/spam]™
ゾルターン
xfx gtx260 jo kartya ( mintha a nyelvem vagnak ki amikor ilyet mondok )
ゾルターン
Van nekem egy elsõdleges elbaszott játékom a COD ,Clifs Off Dover.
A 6970 esnek moddolt kártya teljesítménye minimum kell alá,hogy fullba lehessen játszani. Mivel ez az ATI legerõsebb egy chipes megoldása,így ha NV vonalon nézem két kártya jöhet szóba. 570,580. Az 570 is elég alá,hiszen teljesítményben kb ugyan ott van mint a 70 es ati(ne is vitázzunk ezen ,körbejártam a témát alaposan) De akkor már ha lúd legyen kövér. Ezek alatt levõ bárminemû termék alkalmatlan a játék teljes szépségében való futtatására. Azt most hagyjuk,hogy elbaszott a game,meg optimalizálatlan,meg egyebek de pl én csak ezért fejlesztettem gépet,más hardverigényes játék igazából nem is érdekel. Így már érthetõ a hozzáállásom?😊 Tehát ez a hardver ha csak nem döglik meg akár 3-4 évig is kiszolgál,hacsak valaki nem csinál egy még jobb rep szimet (erre igen kicsi az esély). Ezen idõ távlatában nem is annyira nagy befektetés ez asszem. És azt lássuk be,hogy gyorsabb mint a konkurens terméke.
ゾルターン
Ja ...... 30k volt a limit es VGA search mission 😊
ゾルターン
Egy kis segítségre lenne szükségem (ismét) 😊
A régi gépemet az öcsémnek adtam, viszont a proci hûtõ kezd picit hangos lenni...
Mit ajánlanátok egy E8200-as 2,66-os procira?

Saor Alba
ゾルターン
Ha meg valaki 6850/5850-et vesz 1440*900 felbontashoz olyan mint ha furogeppel kalapalna 😊 bar az is igaz hogy a HD58XX nagyon olcso ,,, le kell cserelni a monitort is 😊
ゾルターン
GIGABYTE GA-870A-USB3L: 19.882 Ft
AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX Black Edition 25.888 Ft
KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz KIT: 9.012 Ft
SAMSUNG SH-S222AB/BEBE: 4.813 Ft
VTX3D VX6950 1GBD5-2DH PCIE: 55.136 Ft
COLERMASTER RC-370-KKN1-GP Elite 370: 9.538 Ft
CORSAIR Builder Series CX600 V2: 16.362 Ft
140.631 Ft
Saor Alba
Saor Alba
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Gyorsan megkerdezek valakit hogy jatszottam 5760x1080 a HD6950-el ...... biztosan elneztem valamit pedig csak £200 volt dam it <#ravasz1>#ravasz1>
ゾルターン