Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberek a lehetõségeikhez és igényükhöz mérten vesznek dolgokat.
Van aki az IPS re esküszik,és ha megteheti vesz háromszor annyiért akkorát mint te. Ha nem teheti meg nem fog akkorát venni(már ha mindenféleképpen kell egy monitor ugye) hanem a pénztálcájához mérten megveszi az annak megfelelõ méretet. Mi itt a gond.
Te vigyorogsz magadban ,hogy nézd a butát ennyi pénzért milyen kicsi a monitora,õ meg vigyorog magában ,hogy nézd a szerencsétlent milyen vacak böhöm monitort vett.
Így mindenki boldog ,és jóízûen hajtja álomra a fejét abban a boldog tudatban,hogy õ tudja a tutit😊
És ez mindennel így van😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De lassuk be amikor 27" ( monitor ) kijelzorol beszelunk az arak kozott olyan hatalmas kulonbseg van hogy egy IPS paneles 27" monitor ara megegyezik az 50" Full HD-s Plasma-val mig egy 27" LED TN paneles monitor ara kozel a harmada . ( lsd Samsung SyncMaster S27A350H ) Ilyet vettem par napja talan holnap meg is erkezik.
ゾルターン
Van akinek a két sárga az nem ugyan az.
Neked jó ,másnak más a jó. Szvsz.
<#wave>#wave>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ゾルターン
Ha nem Videó kártya akkor monitor a vita tárgya😄
ゾルターン
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Én sehol sem írtam, hogy a LED-es háttérvilágítás nem dob a TN-en.
Ugyanakkor még így sincs a fasorba se egy IPS monitorhoz képest.
Ezek sajnos makacs tények, amiket te nem fogsz tudni megváltoztatni.
Luxus lenne? Nem hinném. A 23 colos Dell U2311h 47 500 forintba kerül...
Az említett laptopnál egyébként kõkemény 50$-ba kerül IPS panellal kérni a gépet...
Ha nem tudsz 10-15 ezret rádobni egy igényes monitorért (és akkor még a magasságállítás, pivot mód, USB-k stb szóba sem került), az nem a mi bajunk.
Köszöntem.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ezzel a IPS fasszsaggal minig az jon aki megteheti ... persze tokeletesen felesleges ertsd luxus mert minden mas tipusu megjelenito (TN LCD;TN LED ) tokeletesen megfelel a celnak.
Annyit tennek meg hozza hogy a rend kedveert jo lenne par szot emliteni arrol is hogy ez a "minoseg" mibe is kerul ennel a 12.5" megjelenitonel.
koszontem 😊
ゾルターン
ゾルターン
Meséld már el nekem a háttérvilágításnak mi köze ahhoz, hogy az elõtte lévõ LCD hány színárnyalatot tud átengedni?
LED-es háttérvilágításnak elõnyei a CIFS fénycsõhöz képest,annyi, hogy kisebb, könnyebb, kevesebbet zabál, tovább tart, olcsóbb elõállítás, randa kék szín, amit ellensúlyozni kell és pont.
Ráadásul a TN panelnek betekintési szöge már beleszól a képernyõ szélén is.
*szerk
ゾルターン
Bár lehetne azt mondani, hogy a TN panel a férfi lcd panel 😄
Mert egy halom szín között nincs különbség 😄
magyarázat
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A Dell U2311h-ra még összejön a pénz,csak én egy másik 12500 ft-osat néztem 😊
Még átgondolom, de a szép látványhoz tényleg kéne egy jó kártya is.
- látható, ha telibe szembõl nézed, a különbség akkor is ORDÍTÓ
- ha 50 centirõl nézel egy 23 colos monitort, a monitor szélét 45 fokos szög alatt látod (matekozzatok ti is 😊.
Na most szépen tegyetek be mondjuk egy full narancs képet és meséljétel el mit láttok 😊
Én amikor elõször beültem elé, napokig fel se akartam állni, pedig csak egy szar beugró kategóriás e-IPS.
I S A e o e m o w s m !
// a rosszabb minõség elõnye, hogy aki messzirõl ránéz a monitorodra, nem látja mit csinálsz.. vagy legalábbis nem olyan jól 😊)
[/spam]™
Én is inkább vennék a helyében egy 5850-et és akkor megvenném a DELL-t mellé.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amúgy jó vétel a kártya, de akkor is rossz boltot csinálsz. Ha egy 5850-est veszel, akkor kijön a monitor. De nekem mindegy, a te bajod...
?
De ha elmondod mennyit szánsz a dologra és mekkora felbontású a monitorod, akkor leszûkítem egyre 😊
Rendszert cseréld le Win7-re, mert nem látja majd az összes RAM-od. Meg amúgyis.
Ha pedig új monitorra költesz, mindenképp Dell U2311h-t vegyél. Ha nem futja, spórolj rá. Megéri.
Szerintetek mit cseréljek le a gépen és mire? (nem szeretnék túl drága cuccokat, de legalább 2-3 évig szeretném, ha kibírná)
(elsõ a mostani, második amire le szeertném cserélni)
CPU: DualCore AMD Athlon 7750, 2700 MHz - Intel Core i3-550 3.2 GHz
Alaplap: Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 - Asus P7H55
Op.:XP SP 3
RAM: Kingston DDR2 2GB - 4 GB Kingmax Mars DDR3-1333 CL7
Videókártya: MSI R4670 - MSI GeForce GTX 560Ti OC 1 GB
Monitor: ASUS VW195D (1440x900) - 22" LG W2240T (1920x1080)
Ez nem rossz.. de akkor elég lenne egy átalakító USB és Monitor között (mivel az egész azért merült fel, mert egyik ismerõsöm mondta, hogy eladná monitorát). 😄
Összefoglalva:
A gépem adott, szabad USB bemenet szintén adott, monitor adott (ami nem USB-s) és akkor rá kell kötni a nem USBs monitort az USB portra. 😊)
[/spam]™
Ha kolléga nem akar cserélni VGA-t, akkor marad a B megoldás, hogy mellé tesz egy USB-s monitort, de az nem olcsó ...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😊
[/spam]™
nekem mindig elég volt 2 monitor max
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"