Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
- Ati HD 5770 1gb
v.
- Nvidia 260 GTX
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Szoval felejtsd el a u3-b3 lapokat.
Amugy miert kell neked mATX, azok hajlamosabbak a melegedesre, mert az alkatreszek kozelebb vannak egymashoz.
Persze ha miniATX hazad van akkor mas nem fer bele, de a szellozes es melegedes is problemasabb azokban a hazakban.
De várd meg más véleményét is.
Ha jol sejtem, akkor te most egy Sandy Bridges szeretnel epiteni.
Ha ajanlhatok valamit, akkor alaplapbol minosegit vegyel.
Nem rossz az Asrock Extreme szeriaju lapjai, de nem a csucs minoseget kepviselik illetve vannak nala jobbak.
Amit tanacsolnek Z68-as lapoknal keresgelj es a olyan lapokat mint a Gigabyte alacsony aru lapjait (mint a UD3-B3) messzirol keruld el, csak szivni fogsz vele.
Az Asrock Z68 Extreme 4, 42k korul van, de inkabb ha megteheted vedd az Asus P8Z68-V PRO lapot, hiszen az is 42 korul kaphato.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
AMD Phenom II X4 955
Gigabyte MA770T-UD3
Sapphire Radeon HD 6870, 1GB, GDDR5, 256bit
2x Kingston 2GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM HyperX Blu
Thermaltake TR2 RX, 550W
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Itt megtalálod a drivert.
Kár, hogy nincs jó áron pedig tényleg jó lenne egy microATX házba.
Asrock cuccok milyenek, manapság? Megbízhatóság, teljesítmény, stb? Régebben azért voltak gondok vele.
Javaslom inkabb ezt vedd.
Szerintem pedig felesleges egy modularis tap, annelkul is lehet jokat venni, a modularis tapok felarjat inkabb koltsd akkor a VGA-ra.
Szerintem jot nem is lehet kapni 20k alatt, de inkabb 25 az a 20. Boven eleg szvsz manapsag, mondjuk egy CORSAIR Builder Series CX600 V2.
80+os tap nem szetosztott +12V aggal 16k koruli osszegert beszerezheto.
Persze vannak mas jo tapok is Chieftech,FSP,Antec,Seasonic,OCZ vagy egyeb mas kvalifikalt gyartotol.
Ez a 6850, gyakorlatilag egy friss HD5850? Mert nekem egy HD5750-es 512MB van és nekem bõven elég lenne annyival erõsebb kártya.
Valami frankó, persze nem a legdrágább moduláris tápot nem tudnátok mondani? Jó lenne a modularitás a microATX házban.
- VGA Sapphire Ati Radeon HD 6850 1 GB DDR5: 34.500,-
5830-t altalaban olyan 28k-30k korul vesztegetik, akkor inkabb a 6850-t vegyed meg.
Link - ahol beszerezheto
Vagy esetleg probalj meg hozzatenni olyan 15 ezer forintot es vegyel egy 6950-t bar meg kell vallani azt is, hogy 50k ar kornyeken az 1GB-s verziok szerezhetok csak be es velemenyem szerint inkabb a 2GB RAM-al szerelt peldanyokat eri csak megvenni azokbol.
Annyi neki az elõnye,hogy kevesebbet fogyaszt,kevésbé melegedik (talán) és lévén,hogy újabb elõtérbe kerül driverek terén is.
Találtam egy cikket róla amiben azt írja hogy 1280x1024-ben tudja a 75 hz-et.
Ezek szerint FullHD felbontásban ennél kissebb, ha igen mennyi ill 23-24"-os monitorokból mi az ami tudja legalább a 75hz-et FullHD felbontásban és jó az ár/minõsége?
Köszi
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Valamint ezeket a memóriákat néztem az új géphez. Megfelelõ?
Saor Alba
Nem tudom mennyi penzt szansz a lap+cpu kombora, se lehet hogy egy Phenom II is alternativa lehet neked, apropenzen dobaljak oket.
Saor Alba
de azért gondolkodom rajta
ゾルターン
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
a kep a LED háttérvilágítású monitoron mint a normal LCD-n amit hasznaltam eveking bar az is teny hogy soha nem hasznaltam IPS-t
ゾルターン
Lehet de ennek nincs köze a ledhez, maximum azért mert újabbak a panelek, fejlõdnek az LCD-k is, és egyre kisebb a szakadék technológiák között, egy mai TN panel meg egy 5 éves sem egyforma.
Ugye a három világító alapszín mondanom se kell hogy milyen varázslatos színt ad, fehér...
A nagytesókban (2410 és 2711) még komolyabb panel van, utóbbi a 27"-es iMac szintjén mozog, 157,5K az ára. Ezt már én se fizetném ki, mivel az árából kijön 3db 23 colos.
Akinek szuksege van ra biztosan megeri. Mennyi is ebbol a 27"-es ?
ゾルターン
Itt van a 24"-os LED-es Benq-k kínálata. A legolcsóbb is csak 4 ezer forinttal olcsóbb, mint a Dell U2311h.
Ne mondd már, hogy nem ér meg ennyit a Dell... és nem csak a panel miatt.
Nem is valtozott semmi ezzel kapcsolatban. Eddig 3 24" Benq-t ( LED TN ) hasznaltam hogy kiprobaljam az eyefinity-t. Tokeletesen meg voltam vele elegedva . Most eppen a nagyobb kijelzos feleallast szeretnem kiprobalni ezert is valasztottam a 27" Samsung LED monitorjat.
Es ebben a meretben ez az egyetlen ami megfizetheto 😊
ゾルターン
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ゾルターン
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A TV mas kerdes .... furogeppel is be lehet verni a szoget megsem arra valo. Foleg nem egy 32" LCD TV 😊
ゾルターン
ゾルターン
Eddig a "Lada is elvisz A-ból B-be" álláspontot képviselted, most meg 90 rugós monitort veszel? 😊
Amúgy ha ennyire mindegy neked a képminõség, a nagy méretet meg szereted, vehettél volna ennyiért 32 colos TV-t...
Ja, ennyiért már kapsz HP zr24w monitort, 24" H-IPS panel 1920x1200 16:10 +egyéb extrák...