Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Saor Alba
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha igen. milyen kártyában kell gondolkodnom???
Köszi
Géniusnak vannak tûrhetõ zajkeltõi.
Ilyesmik
De körül kell nézni van belõle több fajta is.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tudnátok nekem ajánlani valami jóféle hangszórót, 10-20-30-ért?
Elõre is köszi! 😊
A P67 chipszettes Maximus IV Extreme kerul 82k-ba jelenleg, az a lap lesz legalabb 100-120k nyitaskor.
Mondjuk mar leirtam, hogy a ASUS P8Z68-V PRO jelenleg a legjobb valasztas minden teren, jobb mint a legjobb UD7-es gigabyte lap, ellenben mig a GA UD7 kerul 82 ezerbe, az Asus lapja mar 42-ert megveheto.
GIGABYTE GA-870A-USB3 20.563 Ft
AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX Black Edition 25.187 Ft
KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1333MHz CL9 KIT 11.575 Ft
GIGABYTE GV-R695OC-1GD HD6950 1GB GDDR5 PCIE 59.377 Ft
FSP Hexa 500W 10.825 Ft
Ossz.: 127.500HUF
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Asus Maximus IV GENE-Z
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
AMD Phenom II X6 1055T 2.80GHz AM3 BOX 34583,-
CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT 25862,-
CORSAIR Builder Series CX500W 13900,-
GIGABYTE GV-R685OC-1GD HD6850 1GB GDDR5 PCIE 40077,-
----------------------------------------------------------
140.222,-
INTEL Core i5-2500 3.30GHz 1155 BOX 44630,-
CORSAIR 4096MB XMS3 DDR3 1600MHz CL9 11100,-
CORSAIR Builder Series CX500W 13900,-
GIGABYTE GV-R685OC-1GD HD6850 1GB GDDR5 PCIE 40077,-
Szerintem valami ilyesmit! De nem vagyok mayer ebben!
Gépet szeretnék újítani, eddig amd oldalon gondolkoztam az ár/teljesítmény miatt, konkrétan egy Foxconn a88gmx lap és egy három-négy magos Athlon, vagy esetleg egy kétmagos Phenomon gondolkoztam(annak függvényében hogy milyet találnék használtan, cpunál szerintem nincs túl nagy rizikófaktor meghibásodásra). Ez így kb 34-5kból kijönne, viszont elkalandoztam az Intel felé, találtam egy Biostar th55 hd lapot, ami kicsit olcsóbb, de ha jól nézem a mosfet hûtésen kívül nem sokban szenved hátrányt a Fosconnhoz képest, és az alapvetõ igényeimet is teljesíti(szilárdtest kondenzátor, 4ramslot). E mellé ki lehetne egy kis szerencsével fogni egy használt i3 530-at, és ahogy nézem, erõsebb is az általam nézett Amdknél(mondjuk legfõképp játék lenne a cél). Tehát kis szerencsével olcsóbban kijönnék(bár inkább egálban lenne), szerintetek is érdemes az Intel oldal felé nyitni, vagy csak a techpowerup tesztjei voltak túl meggyõzõek?😊
I S A e o e m o w s m !
Ezt néztem ki:Asrock 870 Extreme 3 socket am3 foglalattal kb:20k
Amd Phenom II X4 965 3.40GHz AM3 BoxBlack kb:30k
MSI HD 6870 Hawk 1GB GDDR5 PCIE kb:50k
Chieftec 550 W táp kb:15k
4 giga ddr3 ram 10k körül
Winchester meg a többi dolog megvan azok nem számítanak
Vélemény? vagy hasonló árban valaki tud jobbat?
lemaradt<#zavart1>#zavart1>
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az rendszer 😊
En a Prot valasztanam a helyedben.
Sima van. Nekem nem éri meg a deluxe,nem akarok kétkártyás rendszert ,azon kívül van ezen is minden még sok is.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
[merlinw.org]
Majd jelentkezek ha meglesz a gép, és majd akkor segítesz, hogy a Biosban mit hogyan állítsak <#pias>#pias>
A többit elmondták az elõttem szólók.
K-s jelût vegyél,és Z chipsetes lapot. Ha nem akarod használni a priciban levõ IGP-t akkor jó a P-s is. De szerintem ez nem fél évre szóló gép lesz egy pár ezressel több bele kell ,hogy férjen.
Amúgy vétek benne hagyni a prociban a szunnyadó erõt.
4,5 Ghz en stabil mint a telefon fülke,és még feszt sem emeltem.
4 Ghz en alul van feszelve a proci.
Játékban bõven elég a I5 2500K nem nagyon (semmi) különbség az I6 hoz képest ,bár ezekben nincs HT,már a 2500K ban .
A K jelzesu prociknal nincs ilyen megkotes, a P illetve Z chipsettel redelkezo lapoknal.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Nem lehet illetve lehet tuningolni? vagy mi?
Kösz.
PS3 Slim 250 PC
A jövõ héten gépfejlesztésbe kezdek. Tudsz majd nekem segíteni, hogyan kell majd húzni a procit? I5 2500K lesz majd. Csak én hóthülye vagyok a tuninghoz... Vagy vegyek inkább sima 2500-sat? Neked milyen alaplapod van? A P8P67 sima vagy a deluxe?
foleg, hogy nem irnak semmilyen eladasi mutatot, pedig csak ugy teljes az adat, azt sem irjak mennyi ido utan.
Ilyen erovel azt is odairhattak volna, hogy az xy boltba ennyi hdd-t vittek vissza eladas utan, de ettol nem kapunk egy valos erteket.
Ellenben az lett volna irva, hogy az osszes eladas 5 evre visszavetitve az osszes bolt es szakszerviz illetve gyartohoz vissza vagy bekuldott HDD-k meghibasodai adata akkor stimt (persze egyben lehetetlenseg is), de ez igy egy nem reprezentativ adat ami nem fog valos erteket mutatni a valos tenyekrol.
Ez még mindig olyan jó fps beles táppal lehet szerelve, vagy ne nagyon bízzak meg benne? Köszi elõre is...
Emancipate yourself from mental slavement!
[merlinw.org]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Saor Alba
Fõleg játékok miatt bõvítenék.
Teacher of English in Miskolc - [email protected]
Milyen lap ami mindkettõt támogatja?
Megnéztem😊 Végül is azért érdemes DDR3 at venni mert ha késõbb váltasz valamire akkor már nem kell ramot venni.
Bõvíteni szeretném a gépem,több memóriát szeretnék. ASUS P5KC alaplapom van. Mivel járok jobban? MAX 4GB DDR3-as vagy 6-8GB körüli DDR2-es memóriával? (ezekbõl ui. ennyit tud fogadni a lap) Persze 64 bites Win7-el menne. Elõre is köszi a válaszokat.
Teacher of English in Miskolc - [email protected]
Hm.. ezek szerint proci ügyben is leragadtam...
Anno ÁR/ teljesítményben sima AMD fölény volt. ( X2 5000+ os szériák...)
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
[merlinw.org]