Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Francot már ezekbe, akkor már vízhûtést a gépedbe. 😄
franc0
Hát szerintem is túlkombinálod.
Egy hûtõ egy bazi nagy darab fémbõl és egy ventibõl áll. A venti cserélhetõ, a fém meg örök.
Itt most kb +/-2 fokokról beszélünk, tehát ár/érték arányban bõven nem éri meg a D14. Az csak arra jó, hogy elmondhasd tied a legjobb léghûtés, majd dupla áron (10,5K vs 19K). Ha belopóznék és éjjel kicserélném egy Scythe-ra, az életben nem vennéd észre amíg szét nem szeded a gépet...
A Mugen 2 kicsit jobban hût, a Ninja 3 picit csendesebb. De mondom, itt nagyon kicsi különbségek vannak. Egy 4,5GHz-en járó 2500K-t bármelyik lehût gond nélkül.
Inkább a ház hûtésével foglalkozz, az többet számít.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Jakuza001
Az lehet, de ket honap alatt, sokat fordulhat a vilag, addig ezer mas termek kijon meg.

redmonk
Nem hiszem, csak mint mondtam 2hónap múlva veszem meg és nem 1évre. Úgy vagyok vele, hogy egyszer kell megvenni a jót.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Jakuza001
Szerintem, mar tulkombinalsz. 😄DD

redmonk
Mugen 2 vagy Ninja 3 a jobb vétel?

Fincsi "kis" hûtõ 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Solten
Elvileg csak UK es Irorszag.

link

Saor Alba

blackcalibra
Ha valaki 5770 videókariban gondolkodik nekem lesz egy eladó.
Tudom hogy nem adok-veszek, de ezt is olvassák páran, és hátha épp jól jön valakinek aki ilyet akar.
Meg talán nekem is.

bajgunar
Monitor kikapcsolásához állítsd a monitor Menu -jében az Automata Forrást ---> Kézi -re!
És kikapcsol a monitor ha a gépet kikapcsolod, csak az állapotjelzõ led villog. A led fényerejét meg tedd 1-re és a leghalványabban fog villogni. De azt a villogást viszont kikapcsolni nem lehet.

Hangkártyára visszatérve!
Nem érdekel vkit esetleg egy hang-sávokat váltó kis doboz! ???
Ha van pl egy asztali erõsítõd 5.1 hangfalakkal, meg egy5.1-es headset-ed, akkor ezzel gond nélkül csak egy kapcsoló átváltásával átirányíthatod a jelet egyikrõl a másikra.
És nem kell ki-be dugdosni pl az asztal alatt a gép hátuljába a jack dugókat vakon.

Switch Box

Ötletes, de még ilyet sehol se láttam, én meg meguntam a dugdosást 😄.
Igaz ilyen komolyabb 5.1-es hangszettekhez (1-2) van hasonló, de azoknak egyik kimenete az spdif. Ezen csak jack van.
Bocse h beraktam, ha gáz törölje a topic gazdája a hsz-t.
Csak gondoltam berakom, jó párat elpasszoltam már (igaz én gyártom).
De sok embernek meg nagyon jól jön, és hasznosnak tartják.
Üdv
redmonk
Nekem van idõm. 80+ Platinum táp érdekes. Ház nem jön be. De meglátjuk mit hoz ezaz idõszak.

Her Laca
Kellet beszélni ma házakról ,hûtésrõl.
Pár hónap azt lehet gondolkodni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ezt olvasd el
Egy aránylag olcsóbb hangkariból,pár száz forint költéssel egy jóval ütõsebbet lehet csinálni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Értem, köszi! :-)
Her Laca
hangminõségben van különbség a jobb és kevésbé jó kártyák között,de ennek semmi köze ahhoz,hogy sztereó ,vagy 5,7 vagy akárhány pontos😊
Komoly hangkártyák is vannak ám ,általában külsõk ,ott nem ritka a 200-300 ezres ár sem. De azok stúdió munkákra valók.
A Xonar kártyák most népszerûek ,7tõl 20 ezerig van minden féle ,szerintem átlag felhasználóknak teljesen jók.

Erõsebb hangkártya pl, és 7.1...de akkor ezek szerint nem. 😄
Her Laca
Már mért adná jobban? Már a 7.1 miatt gondolod?😊

Ha 5.1es hangrendszerem van, és 7.1-es hangkártyát vennék akkor azzal ugyebár ugyan úgy mûködne, de jobban is adná a hangokat?
Her Laca
Jó. Tapasztalom.

Elso osztalyu cucc! 😊 Szomszed vett a gepebe ILYET es bitang mod jobban szolaltatja meg a hangokat. Netrol letoltott driver siman megy,az integralt kis menuje pedig nagyon sok beallitasi lehetoseget nyujt.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

V43 1105
Róla vélemény? Nagyon tetszik, tesztek alapján is jó.. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prince23
Viszont amit mondtál, az bejött. Igaz csak 40 percig volt kikapcsolva a gép. Alszok, alszunk még rá egyet 😄

azt ha mégsem jönne be, akkor marad a kapcsolós elosztó.

kifli
nekem ilyet akkor csinál, hogyha kikapcsolom a gépet, a monitort viszont nem, idõnként ugyanezt csinálja...
Prince23
Nekem nemcsak a LED kapcsol be és kezd villogni, hanem a képernyõn is megjelenik a Csatlakozás típusa, a DVI. aztán kikapcsol. utána meg a fõkapcsoló villog. de ez normális eset

kifli
ha lehúzod a gépröl, akkor is ki-be kapcsol?

Amúgy nekem is csinál ilyet samsung monitorom (2333HD), de ezen a led kapcsol be és kezd el villogni, bekapcsolom, majd újra ki a monitort és akkor jó
Sir Quno Jedi
Én is 750-es csifit vettem, de modulárisat hamár. Mert ugye ha egy darab 450-es csifi elvitte gond nélkül az egész cumót 5870-nel, akkor ez meg elviszi akár két 5870-nel is, vagy két 6950-nel, vagy egy 6990, vagy ami akad.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

V43 1105
mATX házba?...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jakuza001
LEhet hogy kesobb CF-ben vagy SLIben gondolkozik. 😄

franc0
Oszt' mégis minek neked 850W? Ez még 2 darab 6970-et is kiröhög...

Prince23
Gondolom akkor szinte ugyanaz lehet. Mit kell tennem akkor?

Jakuza001
En irtam, de most nezem szvsz a magyar arusitok keverik ezt mas tipussal ez pedig a XFX Core Edition PRO850W P1-850S-NLB9 es akkor ez nem modularis tap.

Ennek jobb ha utana jarsz vasarlas elott, amugy pedig Seasonic beles.

Prince23
Nekem P2270HD a typus

redmonk
Zsír thx. akkor szerintem lassan meglesz a táp típusa is.

Her Laca

Her Laca
Google?

redmonk
Honnan lehet megtudni gyorsan, hogy milyen beles egy táp. Gianninál van 24.500Ft-ért egy XFX 850W-os Moduláris táp. Valaki már itt ajánlotta asszem.

Jakuza001
Ki van teljesen kapcsolva a monitor es magatol bekapcsol ? 😄 (nem csak alvo modban van es a led vilagit rajta?)

Ilyenrol en csak TVknel hallottam, mert nemelyik tipus probal FW-t frissiteni a netrol.

Talaltam itt egy review-t.
Ahol valakinek problemaja volt egy Samsung P2370HD Monitorral es azt irtak a szuntementes kicserelese volt a megoldas. Kerdes neked van e ilyened.

Ha nincs akkor vidd vissza es csereltesd ki.

Prince23
Én mindig így szoktam. fullra kiakpcsolom

Her Laca
Nyomd meg a moncsi fõkapcsolóját miután leállítottad a gépet.
Ettõl nem javul meg,de nem is kapcsol be😊 Csak van a szomszédban is egy pc amin ki tudod próbálni a monitort. Ha ott is csinálja akkor egyértelmû a hiba forrása,és vissza tudod vinni garanciáztatni.

Prince23
Monitor hiba van itt. A gép teljesen mûködik. meg a monitor is mikor netezek, játszom,s tb. akkor van a gáz, amikor teljesen kikapcsolom a gépet és a monitort is. és idõ után a monitor be és rögtön kikapcsol. természetesen nem hozza be a windowst.

Monitor: Samsung HDTV monitor
Gép: GTX 570, 4gb ram, i5-2500 négymagos. 600 Wattos táp.

Jakuza001
Most akkor mi a hiba, hogy kikapcsol vagy bekapcsol a gep idonkent ?
Vagy csak a monitor ?

Ha a monitor, akkor nezz korul a beallitasaiban, ha nincs ilyen funkcioja, akkor valami mas gaz van.

Ha a komplett gep, akkor a gep BIOSaban az elesztesi funkciokat nezd at, esetleg kapcsold ki azt, hogy a billentyuzet,eger,lan feleleszhesse a gepet.

Esetleg BIOS frissites a lapon utolso megoldaskent. Bar neked ezt nem ajanlom, hiszen a az energia gazdalkodassal se voltal tisztaban. 😄

Amugy milyen monitorrol es geprol van szo ?

Prince23
Mármint a monitor be és kikapcsol.

Most Teljesítménycentrikusra állítottam, de vszeg ez sem segít majd 😞

De egyébként is ezek a beállítások csak akkor vannak érvényben ha bent vagyok a Windowsban, már pedig én kikapcsolt állapotban vagy a PC-vel. És mégis fogja magát a monitor és be és kikapcsol. Tisztára mintha szellemek járnának bent 😄

Prince23
Csak jelentkezik ez a hiba, hogy be és kikapcsol a gép.

Erre csak egy lehetõség van hogy ezt elkerüljem, hogy beszerzek egy kapcsolós elosztót. de mindennap kellesz áramtalanítanom emaitt a szarság miatt.

De mi az, h csak most tegnap óta van ez a hiba? eddig miért nem jött elõ?

meg mi ez már, hogy a PC off, akkor fogja magát és bekapcsol és kikapcsol? eszem megáll komolyan mondom. Az energiatakarékosság már nem segít rajtam.

Vagy a kapcsolós elosztó vagy pedig a monitor ármatalanítása marad....😞 még iet.

Esetleg nem lehetne tenni valamit ez ellen? Valamilyen megoldás csak van rá....

Jakuza001
Attol fugg milyen rendszert hasznalsz. Az energiatakarekossag, a hordozhato gepeknel ajanlott, hiszen azok nincsenek allandoan az elektromos halozati csatlakozonon es ezek nelkul gyorsabban lemerulnek.

Ha desktop a gep teljesen feleslegesek ezek a funkciok.
Ilyenkor a nagy teljesitmenyu beallitast hasznald, de a beallitasainal sajat kezuleg is be lehet allitani mindent.

franc0

En mindegyiket Soha-ra szoktam allitani.

Prince23
Köszi. Meg van a ludas.

Az energiatakarékos (nem ezt használom) melletti Séma beállításnál nekem 5 percre volt állítva a Képernyõ kikapcsolása. ezt levettem: SOHA-ra
viszont itt a Alvó állapot kezdeményezése: 15 perces. Ez jó? hagyjam így?

Kiegyensúlyozott (ajánlott) ez van nekem pipán.

ezen belül, séma: Képernyõ kikapcsolása: 1 óra,
Alvó mód: Soha.

Akkor ezek így jók lesznek?

MerlinW
Nem tudod véletlenül, scan.co.uk küld cuccot Mo-ra?

Illetve valaki mondjon nekem legyen szíves egy itthon kapható tuti CPU hûtõt 10-15 körül 1155-höz😊 Mert a bõség zavara...😊

[merlinw.org]

Vezerlopult,Energiagazdlakodasi Lehetosegek,Kiegyensulyozott (ajanlott) Ez van alapertelmezettkent beallitva. Mellette Sema Beallitasainak modositasa es ott be tudod allitani a Kepernyo kikapcsolasat,illetve az alvo uzemmodot.