Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy hûtõ egy bazi nagy darab fémbõl és egy ventibõl áll. A venti cserélhetõ, a fém meg örök.
Itt most kb +/-2 fokokról beszélünk, tehát ár/érték arányban bõven nem éri meg a D14. Az csak arra jó, hogy elmondhasd tied a legjobb léghûtés, majd dupla áron (10,5K vs 19K). Ha belopóznék és éjjel kicserélném egy Scythe-ra, az életben nem vennéd észre amíg szét nem szeded a gépet...
A Mugen 2 kicsit jobban hût, a Ninja 3 picit csendesebb. De mondom, itt nagyon kicsi különbségek vannak. Egy 4,5GHz-en járó 2500K-t bármelyik lehût gond nélkül.
Inkább a ház hûtésével foglalkozz, az többet számít.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Saor Alba
Tudom hogy nem adok-veszek, de ezt is olvassák páran, és hátha épp jól jön valakinek aki ilyet akar.
Meg talán nekem is.
És kikapcsol a monitor ha a gépet kikapcsolod, csak az állapotjelzõ led villog. A led fényerejét meg tedd 1-re és a leghalványabban fog villogni. De azt a villogást viszont kikapcsolni nem lehet.
Hangkártyára visszatérve!
Nem érdekel vkit esetleg egy hang-sávokat váltó kis doboz! ???
Ha van pl egy asztali erõsítõd 5.1 hangfalakkal, meg egy5.1-es headset-ed, akkor ezzel gond nélkül csak egy kapcsoló átváltásával átirányíthatod a jelet egyikrõl a másikra.
És nem kell ki-be dugdosni pl az asztal alatt a gép hátuljába a jack dugókat vakon.
Switch Box
Ötletes, de még ilyet sehol se láttam, én meg meguntam a dugdosást 😄.
Igaz ilyen komolyabb 5.1-es hangszettekhez (1-2) van hasonló, de azoknak egyik kimenete az spdif. Ezen csak jack van.
Bocse h beraktam, ha gáz törölje a topic gazdája a hsz-t.
Csak gondoltam berakom, jó párat elpasszoltam már (igaz én gyártom).
De sok embernek meg nagyon jól jön, és hasznosnak tartják.
Üdv
Pár hónap azt lehet gondolkodni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egy aránylag olcsóbb hangkariból,pár száz forint költéssel egy jóval ütõsebbet lehet csinálni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Komoly hangkártyák is vannak ám ,általában külsõk ,ott nem ritka a 200-300 ezres ár sem. De azok stúdió munkákra valók.
A Xonar kártyák most népszerûek ,7tõl 20 ezerig van minden féle ,szerintem átlag felhasználóknak teljesen jók.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
azt ha mégsem jönne be, akkor marad a kapcsolós elosztó.
Amúgy nekem is csinál ilyet samsung monitorom (2333HD), de ezen a led kapcsol be és kezd el villogni, bekapcsolom, majd újra ki a monitort és akkor jó
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ennek jobb ha utana jarsz vasarlas elott, amugy pedig Seasonic beles.
Ilyenrol en csak TVknel hallottam, mert nemelyik tipus probal FW-t frissiteni a netrol.
Talaltam itt egy review-t.
Ahol valakinek problemaja volt egy Samsung P2370HD Monitorral es azt irtak a szuntementes kicserelese volt a megoldas. Kerdes neked van e ilyened.
Ha nincs akkor vidd vissza es csereltesd ki.
Ettõl nem javul meg,de nem is kapcsol be😊 Csak van a szomszédban is egy pc amin ki tudod próbálni a monitort. Ha ott is csinálja akkor egyértelmû a hiba forrása,és vissza tudod vinni garanciáztatni.
Monitor: Samsung HDTV monitor
Gép: GTX 570, 4gb ram, i5-2500 négymagos. 600 Wattos táp.
Vagy csak a monitor ?
Ha a monitor, akkor nezz korul a beallitasaiban, ha nincs ilyen funkcioja, akkor valami mas gaz van.
Ha a komplett gep, akkor a gep BIOSaban az elesztesi funkciokat nezd at, esetleg kapcsold ki azt, hogy a billentyuzet,eger,lan feleleszhesse a gepet.
Esetleg BIOS frissites a lapon utolso megoldaskent. Bar neked ezt nem ajanlom, hiszen a az energia gazdalkodassal se voltal tisztaban. 😄
Amugy milyen monitorrol es geprol van szo ?
Most Teljesítménycentrikusra állítottam, de vszeg ez sem segít majd 😞
De egyébként is ezek a beállítások csak akkor vannak érvényben ha bent vagyok a Windowsban, már pedig én kikapcsolt állapotban vagy a PC-vel. És mégis fogja magát a monitor és be és kikapcsol. Tisztára mintha szellemek járnának bent 😄
Erre csak egy lehetõség van hogy ezt elkerüljem, hogy beszerzek egy kapcsolós elosztót. de mindennap kellesz áramtalanítanom emaitt a szarság miatt.
De mi az, h csak most tegnap óta van ez a hiba? eddig miért nem jött elõ?
meg mi ez már, hogy a PC off, akkor fogja magát és bekapcsol és kikapcsol? eszem megáll komolyan mondom. Az energiatakarékosság már nem segít rajtam.
Vagy a kapcsolós elosztó vagy pedig a monitor ármatalanítása marad....😞 még iet.
Esetleg nem lehetne tenni valamit ez ellen? Valamilyen megoldás csak van rá....
Ha desktop a gep teljesen feleslegesek ezek a funkciok.
Ilyenkor a nagy teljesitmenyu beallitast hasznald, de a beallitasainal sajat kezuleg is be lehet allitani mindent.
Az energiatakarékos (nem ezt használom) melletti Séma beállításnál nekem 5 percre volt állítva a Képernyõ kikapcsolása. ezt levettem: SOHA-ra
viszont itt a Alvó állapot kezdeményezése: 15 perces. Ez jó? hagyjam így?
Kiegyensúlyozott (ajánlott) ez van nekem pipán.
ezen belül, séma: Képernyõ kikapcsolása: 1 óra,
Alvó mód: Soha.
Akkor ezek így jók lesznek?
Illetve valaki mondjon nekem legyen szíves egy itthon kapható tuti CPU hûtõt 10-15 körül 1155-höz😊 Mert a bõség zavara...😊
[merlinw.org]