Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Az utolsó teszt, az nem kicsit szélsõséges 😄
IMYke2.0.0.0
Árgép.hu-ról, meg hardveraprós srácoktól persze olcsóbbat hozol össze, csak hát... tudod, a bizalom...
S tojok én arra, hogy 'dzsánni' és társaik akár garanciát is vállalnak, ha egyszer valami elromlik, akkor még az embernek kell könyörögnie...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
80as-t de elmondom neki is hogy a noctua csak parasztvakitasnak jo a sulyos plusz ezrekert.

IMYke2.0.0.0
Amúgy meg - csak az oltás megy?
Rakd össze neki a gépet akkor > ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"minek a Noctua huto" - mert kérte.
Ahogy kérte az SSD-t is.
<#buck>

Szép és jó.. nekem is kéne 😊

De méretéhez képest nagyon drága. Még!

PS3 Slim 250 PC

Jakuza001
A leggyorsabb P-s lapot neztem mar sry, ami a piacon van.

Jakuza001
En megertem, de teljesen tularaztott es felesleges dolgok vannak benne.
egyaltalan minek a Noctua huto csak azon lehet vagy 8ezret sporolni, csak az e-peen lengetoknek valo.
A VGA-k iszonyat dragak az IPON-nal akar 20ezerrel is olcsobban meglehet venni azonos tipust, mashol.
Nezd meg azt a 550W-s tapot 20 ezerert ? 16-ert jobbakat lehet venni.

Csak ez a harom dolog 30ezerrel csokkentik az arak es akkor meg a tobbirol nem is beszeltem. Mint pl az Intel 80as SSD-i 45 korul megvehetok. Szoval jocskan le lehet azon az aron faragni.

Her Laca
Olyan tesztet nézzél ahol azonos a gyártó.
Csak a korrektség kedvéért.
Fogalmam sincs mekkora a különbség a Z és a P-s között de ekkora szerintem nincs. Én úgy hallottam ,hogy a Z-s kicsit lassabb,bár ez lehet már változott.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jakuza001
IMYke2.0.0.0
Csak "ennyire" jó... - s képzeld el ezeket az arányokat a programok, játékok indulásánál is.

SSD miért olyan fontos/ jó dolog?

Fõleg hogy ennyibe kerül...

PS3 Slim 250 PC

IMYke2.0.0.0
Elõször is, SSD-t kért. Igaz, õ 80-asra vágyik , de az IPON-on csak kisebb és nagyobb van.

Combosabb VGA-val, 300+ ezer:

Szevasztok! Ide is írok,több ember látogatja a topikot. Ezt a monitort néztem ki magamnak érdekelne, hogy van-e valakinek valami tapasztalata róla, érdemes-e megvenni?
http://www.pixmania.hu/hu/hu/08161329/art/samsung/syncmaster-bx2231-21-5-led-monitor-full-hd.html

ARSENAL&POKER

Her Laca
SSd-t hagyd ki és combosabb videó kártyákat bele. Most az mindegy melyik😊
Vagy 80 as SSD-t,és úgy hozd ki 260 ra.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Krisztiam
sziasztok azt hol lehet megnézni, hogy a memória hány mhz-en fut??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

pointer4
De hát a P-s alaplap a jó, a Z lassabb.
IMYke2.0.0.0
Ha egy 580-as lenne a helyén, akkor 400-nál járnánk... 😊

IMYke2.0.0.0
Drága Jakuzám! 😊

4 (2 ATI-s, 2 nVidiás) konfig van azon a képen 😊 Az 5830-as felett simán el lehet siklani.
A 'P'-s alaplap nagyon is jó példány. A feature listája semmivel sem rosszabb, mint az agyon istenített Z-seké, amik közül az értelmesebbek ráadásul 1,5x-es áron illegetik magukat.

Her Laca
Egyetértek. 250-260 ból csúcs gépet kell és lehet építeni. Mit keres ott egy 560 as kártya😊)pl.

Jakuza001
De imike ilyen fosok ne legyenek mar bent ennyi penzert, mint 5830 meg az a P-s alaplap.

pointer4
Nem facér vagy te édes fiam, hanem kanos 😄
sziasztok!
az ipon.hu üzletrõl nektek mi a véleményetek? mert én már sajnos hallottam sok rosszat róluk

IMYke2.0.0.0
A listában ennyiért van.
Én nem szívbõl ajánlom a kártyát, csak a költséghatékonyabb konfigokat kedvelõk miatt került be korábban.

kifli
44-ért 5830?

25-öt még megér de ennyit? 😄
IMYke2.0.0.0
Van 5400-es is, de ez valóban 7200-es.

IMYke2.0.0.0
Az SSD támogat mindent (MLC stb.)

Ránézek, kösz szépen. :-)
De ez az 1TB-os winyó adja azt a 7200 rpmt? Mert jó párnál olvastam, hogy ugyan ezt írják ki de 5400 rpm-s valójában.
V43 1105
Szerintem az 500giga kevés lesz <#@igyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

IMYke2.0.0.0
Kiindulási alapnak, Neked is: #67341

Kérném a segítségeteket a PC-m összeállításához. :-)

250-260k -ból kellene összeállítani egy jó erõs PC-t de persze ha ez szerintetek nem érné meg elég lenne pl 200k -ból, tényleg minden véleményt és egyéb okos olvasmányt szívesen elolvasok!

Ami nem kellene: hangkártya (4+ éves van benne de úgy gondoltam hogy nem cserélem le), merevlemez - EZT választottam, gépház.

Ami kellene: táp, alaplap , processzor <4 magos intelben gondolkodom>, vga , 6 GB memória, SSD (80+ GB-os), processzor hûtõ

Természetesen nem riadok vissza az ATI, AMD párosítástól se!
Elõre is köszönöm.
Sóhajj...
Mennem kell fürdeni... (Deszar nekem mi? Jujj mi lesz fürdés után??<#law>)
Mégegyszer köszöm a segítséget Neked is!!!

Hangsúlyozom az ÚJ gép

De azért új gépet nem mindig vesz az ember. Ettõl függetlenül a barátnõm fontosabb azért mint az új gép (bár már nem vagyok benne 100%
-ig biztos) Most már asszony is türelmetlen, tudod muszáj kedvére tennem most - új gép ide vagy oda - ha nem megyek, akkor balhé lesz. Majd még este benézek a topikba, ha lesz rá energiám <#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Mindketten hozzá vagytok szokva, hogy az Asszony mindig türelmes 😊
Jelenleg facér vagyok, de a legutóbbi Kedves nem volt mindig megbocsátó, ha a közte és PC közti hezitálás utóbbi felé dõlt el 😊

Halk nagyon!!!
Sokkal halkabb mint ami elõtte volt (E8400+gyári hûtés). Emiatt ne félj!
Megláttam ezt a hûtõt, mondom ezen a pici procin mi ez a nagy lófasz hûtés? Aztán meg se lehet hallani...
A gép teljesítménye? Háttt... Ha szerényen mondom akkor nem rossz.
Ha nem szerényen akkor meg bitang! Odaveret a 4870-es vidikártyámnak (szegény)

pointer4
Marhaság 😊
Her Laca
Asszony is:XD

IMYke2.0.0.0
Én az Asszony mellett voksoltam volna - a gép megvár 😊

kaposi1
Bizony és azóta csak két vidi kártyát cseréltem benne azt is fejlesztés miatt. Na meg egy fél Gb ramot vettem még bele.
Szóval ha az új gép is elmegy ennyit, le a kalappal elõtte.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Jujjj ne is mondd, asszony már tittára ki volt akadva, hogy a gép neked fontosabb mint én...
Pedig már öt napja szûz vagyok, gondolhatod a nagy önuralmam, hogy az új gépet beállítani, meg a fürdõkád között nehéz volt választani...

IMYke2.0.0.0
2008. júliusáig ezt a gépet használtam <2000. február elején vettem, még Diákhitel + saját lóvé>:

- MSI alaplap
- AMD 1700+ Palomino (1 mag, 1466 MHz)
- 2x 256 MB DDR (DDR 1, 400 MHz)
- ATI Radeon 9500 Pro
- 20 GB Western Digital, IDE, 7200 RPM
- SoundBlaster Live! 5.1
- Feel IV ház, fehér, full aluminium (üresen 14 kg-ot nyomott!)
- A monitor 1,5 évig 17"-es CRT, majd elhunytáig egy LG 19"-es LCD.

2008. júliusában vettem meg a mostani gépet.

pointer4
Ááá, korán van, kóstolgatsz? 😄 😛 <#violent>

Ez a fürdés, valami gyors slagolás volt vagy mi ? 😄
Mondom szar lett..
A kép nem annyira!
Érted már?
Sarcasm <#mf1>

pointer4
Jézusom, azok 8 éve vannak már? Beszarás, hogy repül az idõ 😄
pointer4
Nem vagyok én sértõdõs!! 😄
Meg aztán tényleg baromi érdekes lett a kép 😄
kaposi1
Köszi a választ!
Mivel én jelenleg egy 8 éve becsületesen szolgáló<#worship>
AMD Sempron 2800+ 2.00GHz 1GB rammal felvértezett gépet használok úgy gondolom hogy gyakorlatilag fel sem tudom majd fogni azt a változást, amit ez a gép +-ban adni fog , mondjuk gyorsaságban.<#nyes><#taps>

IMYke2.0.0.0
Szia! <#worship>

IMYke2.0.0.0
A CoolerMaster házad elülsõ panelje teljesen levehetõ lesz - így majd tudod takarítani a porszûrõ szivacsokat .
Mivel neked plexiüveges verziód lesz, így szívócsõ nincs benne, ami a CPU által keltett hõt kivezetné.
Ugyanakkor, elõl-hátul nagy méretû ventilátorok lesznek, és a tápegység is alul lesz = nem lesz semmi gond a házzal!

kaposi1
Szia Imyke!<#wave>