Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
ゾルターン
SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 5850 Xtreme
ゾルターン
Mindegy hagyjuk.
Támpontként mondom, hogy én az 1éves HD5750-el vígan eljátszadozom. Max. lejebb veszem a felbontást egy picit ennyi.
Ne láss bele olyan dolgokat, amiket sem Õ, sem én nem írtam. Fasz ki van már!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Feltett egy kérdést, egy határozott kérdést amibõl nekem az jön le, hogy valamelyest utána olvasott és arra jutott, hogy neki egy ilyen elég lenne és a pénze is ezt mutatja.
Ennyi erõvel mond azt neki, hogy gyüjtsön 2GB-os moddolható 6950-re bakker.
Ha úgy érzi, csak ebben az árkategóriában mozoghat, akkor téved. Kis türelemmel, spórolással és persze az 5850-essel jobban jár.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Melyik lenne a jobb választás a kettõ közül?
Sapphire ATi Radeon HD 5770 1 GB DDR5
Sapphire ATi Radeon HD 5830 Extreme 1GB DDR5
[merlinw.org]
ゾルターン
Aztán döntsd el megéri-e az a 4-5% azt a 20 ezer forintot. Egyedül renderelésben erõsebb ~10%-al.
[merlinw.org]
Lathato a psztazo gep ami az olvaszt pasztat keni a pcb-re. Azt a tipusu gepet hasznaljak a nokia telefonok osszerakasara is ( Fuji ) azt a 20ezer alkatreszt a sorra ertsetek ( lehet benne akar 30 gep is ) A regebbi revolverfejes gepek 6 fejjel akar 10 alkatreszt is beultettek masodpercenkent. Ez programfuggo . A Fuji-k azert jok mert nagyobb alkatreszeket ( draga alkatreszeket ) BGA-t is tud ultetni.
ゾルターン
[merlinw.org]
Én türelmetlen ember vagyok, ha HDD-s gép elé ülök eléggé fel tudom húzni magam. A jót könnyû megszokni.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Nehogy elkezdjetek kivesezni !!!!! Csak egy szam nem tobb <#smile>#smile>
A kerdes . Adott egy vga aminek gyari adatok szerint a TDP-je 175W . Mennyit fogyaszt ez a kartya 100% GPU terheles mellett ?
ゾルターン
De mint mindig ... ugyan az a vege minden egyes velemeny cserenek. A penz.
Akinek van es megteheti termeszetesen tegye ( az a 40GB-os akkor is rossz valasztas <#wink>#wink> )
En megtehetnem de megsem teszem mert meg ertelmet nem letom ... lehet tul turelmes vagyok a szamitogepemmel 😄
ゾルターン
[merlinw.org]
Engem gyakorlatilag az a kis 40GB-s SSD mentett meg a laptop cserétõl... mintha új gépet vettem volna olyan érzés volt. Én balga meg azt hittem a procija gyenge...
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
www.smart-bus.hu
Az a legjobb benne (amit nem ért meg az, akinek még nem volt), hogy egész egyszerûen élmény így használni a gépet. Sosincs idegörlõ várakozás, vinyódarálás. Minden ott van pikk-pakk. Ilyennek kellene lennie minden gépnek a 21. században.
És ezt nem adja vissza semmiféle i7 2600K 5GHz-re húzva sem, ha szutyok vinyón van a rendszer és a legfontosabb állományok.
[merlinw.org]
A lényeg, ha ár/érték arány a lényeg, akkor HDD... ha van pénz i7k-ra, akkor egyértelmûen SSD.
www.smart-bus.hu
Ez a baj veled ... itt semmi sem kotelezo. Itt nem kell megfelelni . Minden ember mas .
De csak brahibol megmerem mennyi ido amig megnyitom az outlook-ot 😄 A kakao marad .
ゾルターン
[merlinw.org]
ゾルターン
1. Intel 40GB, laptop. Outlook indulása HDD-n, 1 perc. SSD-n 1-2 MÁSODPERC! És ez csak egy program... add össze, hogy nap végére mennyit vártál feleslegesen... én nem iszok ennyi kakaót!
2. OCZ Vertex 120GB. Én szimulátorozom... az ArmA2 textúra betöltései összehasonlíthatatlanok HHD-n, illetve SSD-n. Erre a raid tömb alkalmatlan! E mellett az SSD az egész rendszerednek add egy olyan plusz sebességet, ami megéri a felárat. Nekem, és még sok más felhasználónak.
Akinek van pénze i7 2600k-ra, meg 40+ alaplapra, annak már kötelezõ az SSD, ha nem akarja, hogy egy elavult szar, ami gyakorlatilag csak adattárolásra jó, visszafogja a negyedmilliós gépét...
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
minden SSD-re jár 3 év gar. Tegye fel a kezét, aki ugyanazt a HDD-t 3 évig használta rendszernek... Ez az sg fórum, kétlem hogy sokan lennének.
Itt az alap kerdes az volt hogy mi eri meg jobban . Ha vesz a paraszt 2x500GB HDD-t es hasznalja Raid-ben . Vagy vesz 1 40GB Intel SSD-t es meg melle 2x500GB HDD-t ami ugye az esetunkben mar is 37k.
ゾルターン
+1: laptopban cseszheted a RAID-ed...
Amúgy egy Win7 nem nagyon eszik többet 10 gigánál, ha tudod mit csinálsz. A laptop amirõl most írok, azon 32 bites Win7 Ultimate van. Kõkemény 6-6,5 gigát foglal. Konkrétan nem tudom értelmesen megtölteni a 40 gigát.
Maradjunk annyiban, hogy egyrészt mindenki arra költ, ami neki tetszik, másrészt egyáltalán nem sok 19-25K egy 40-60 gigás SSD-ért, ha azt nézzük mit kapsz. Ha már itt tartunk, én sem értem mi a bréért kell 44K-ért alaplapot venni, de inkább nem szólok bele (eddig).
[merlinw.org]
Egyik céges gépben van a grafikusunknak, azon néztük anno. Pl. Photosop indulása HDD-n ~12mp, SSD-n ~2mp volt. Egy 2GB-os psd megnyitása HDD-n 22mp, SSD-n 4 mp volt. Kisebb alkalmazások, mint böngészõ, Office programok, videólejátszók, stb másodperc töredéke alatt indulnak, szinte elég az ikonra húznod az egeredet.
Arról nem is beszélve, hogy - persze én ezt még nem hiszem el - elvileg 10+ évig élnek.
[merlinw.org]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h