Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
www.smart-bus.hu
alaplap: msi h67ms-e23
vga: msi hd 6850
proci: intel core i3 2100
Kingston 4gb ram ddr3-s
vmi 550w tap
1tb hdd western digital
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Következõ lenne a kérdésem van egy Thermaltake Purepower 56w-os tápom az szerintetek elbírná a jelenlegi gépemet plus 1 HD 6850-est ?
Proci: Intel E7200, RAM: 2x1 GB DDR2 Kingston Hyperx DDR2 1066, VGA:8600GT(e helyett lenne a HD 6850), HDD: Seagate Barracuda 500GB, Maxtor Diamondmax 160GB
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Ennyi!!!!
Hogy baromira nem ért hozzá😊 Legközelebb, ha veszel valamit, vedd meg magad😊
[merlinw.org]
Eddig volt 2 gépem és egyik se volt tuning...alap volt minden.
Most direkt, a segítségetekkel összeállítottunk egy tuningolható konfigot. Most miért ne kezdhetnék bele valami újba? Van pénz rá, meg én. Érdekel is ez az egész, és ez az elsõ hogy tudom mi van a gépházban az eddigieket nem igen én intéztem.
Ezt akartam, de nem jött össze...nem tehetek róla hogy elnézte a K-t, pedig szépen le volt gépelve és ki volt nyomtatva nem pedig az én firka írásomat kellet olvasni...minden ember hibázik ezért nem ordibáltam senkivel...hétfõn szépen higgadtan meg lesz beszélve, de A FELELÕSSÉGET VÁLLALNI KELL!
u.i.: Azt mondta mobilon hogy ugyan úgy lehet húzni ezt a sima procit mint a K-t...ezek után mit szólnál?
Vagy inkább csesszem el a pénz dohányra, drogra?
<#nezze>#nezze><#ravasz1>#ravasz1><#wave>#wave><#pias>#pias><#wink>#wink>
I S A e o e m o w s m !
Most is alap prociról írok...nem K-s...szörnyû, nem ? :-(
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Adni kell a dizájnra is! 😄
Nem hiába használok win7t és nem windows 2000-t! 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS a legdurvább. <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe><#nezze>#nezze>
Álom gépem lett volna, de elkúrták. Hétfõn meglesz beszélve. Szerintem VGA csere is lesz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Elvileg DVD CD márkájú az van ráírva az elejére.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azaz, pontosan mi is van a gépedben?
bementem a házasmhz közeli számítógép szalonba mert nemoskszor mozdulok ki a házból.
Na tehát mondtam a szalonnak a eladójának hogy kéne nekem egy internetes gép amin tudok mindent elvégeznem.
Meg is vásároltam a fullextrás gépet, nem értek hozá milyen módi van bene.
250 ezer hufot mondot rá plusz a ház 20 ezer.
hhú mondom ez nagy vásár mert egy autó is majdnem enyi.
mondta a srác még be kell járatnom és fél év múlva gyorsab lesz.
ehez értek mert az autómat is be kelet járatnom.
Viszont a srác is fél év garanciát adot a gépre.
Na szóval meg is jelent az elsõ probléma hogy kurvalasú a gép meghogy
a netel van valami probléma.
Elkezd búgni kicsit mikr beinditom.
És nem igazán végzi a munkáját úgy ahogy kéne.
Amúgy most akkor kajak, nem tudom kicsit se húzni addig a 3.3 sima i5 2500 procit?
"Max Turbo Frequency 3.7 GHz"
Úgy tudom hogy a sima procikat is lehet húzni, csak nem annyira durván.
[merlinw.org]
Az elején laptopot akarsz (amúgy akkor rossz helyen jársz), míg a végén jössz a Samsung LED-es kijelzõkkel.
Szóval, ha PC kell: jó helyen jársz
Ha laptop, akkor: nem.
Szeretnèk a közeljövõben venni egy laptopot. Én nagyon ritkán veszek gépet, szóval valami tartós kellene. Játszani alkalmanként szeretnéK csak rajt, fõleg olvasnék illetve jegyzetelnék. Olyanra lenne szükségem, amelynek a mai viszonylatban jónak szàmít a kijelzõje. Led-es kijelzõt eddig csak samsungban találtam, ami 220 körül volt árban. Nagyjából ennyi lenne a maximum, amit ráköltenék egy gépre, de szeretném azt megtalálni, amelyik a leginkább megéri ennyiért. Tudnátok nekem segíteni?