Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szintedre meg mas sullyedt le, ami ilyen korban meg inkabb szanalmas.
Mint mondtam en befejeztem .... eleg baj az hogy lesullyedtem a te szintedre.
Elnezest a tobbiektol hogy ez idaig fajult.
ゾルターン
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
És valószínû hogy ez meg is felelne nekem is.
Azért még körbejárom kicsit a témát.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Sandy esetében állítsd 16x-ra a DRAM szorzót és minden mást hagyj békén. Nem Sandy esetében pedig ugye FSB/BCLK-tól függõen állítsd a DRAM szorzót.
Ha bármi gond lenne, emeld a DRAM feszültséget 1,64-66 körülire (1,65v-ot ír a gyári spec.).
Ha ezek után is probléma lenne, akkor az idõzítést 9-9-9-24-rõl állítsd 9-9-9-27-re.
De nem lesz gond.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"De te ... az okos .....,seggfej, kinyalhatod a seggem"
Mar kivertek volna ezet a fogaidat szemtol szemben, csak ugy megjegyzem. 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ゾルターン
"Na akkor elsõ benyomások Dell U2311h-ról, azaz inkább összehasonlítás egy Mitsubishi Diamond Pro 2070SB 22" crt-vel. (az összehasonlítás kicsit igazságtalan hiszen egy egykori csúcsot hasonlítok össze egy középkategórással, viszont a crt-t én 15eFt-ért vettem pár éve)
A képméret magasságra (22" 4:3 vs 23" 16:9) mintha kicsivel kisebb lenne viszont baromi széles, nekem nagyon szokatlan 4:3-as után. Lehet jobban jártam volna 16:10-es 2410-el de hát az árban sajnos 2x ennyi. Majd megszokom.
Az utánhúzásnak nevezett valami jelen van de nagyon minimálisan, összehasonlítva egy 5ms-es 19-es LG-vel ég és föld. Az a TN panel hiába 5ms, úgy érzem hogy ez jóval gyorsabb akár mi is van ráírva és csak akkor tûnik fel ha szándékosan keresem az utánhúzást.
Képe élesebb a Dell-nek! Talán még túl éles is 😊 valószínû kell használnom AA-t, az elõzõ crt "hardverbõl tudta" 😄DD . Emiatt elõjön pár korábban nem látott képhiba ha a TV tunneren analóg adást nézek.
Színekben nem érzek hátrányt crtvel szemben, holott elvileg gyengébbnek kellene lennie a számok alapján. Ezt lehet befolyásolja hogy kalibrálva van a monitor (menüben is, és profillal is + 75hz-es driver). Szóval élesebb és a színei is rendben vannak. Betekintési szög szinte tökéletes.
Fogyasztást nem néztem de szerintem fele negyede között lehet, azaz a crt 90w-ot evett.
A kék ledet leragasztottam fekete szigetelõszalaggal (gányolás powa). 😄DD
Az állványa nagyon profi, hihetetlen mennyire sokféle képen beállítható. OSD menü igazán semmi extra, a régi crt-be 5x ennyi beállítás volt de nagyrészt feleslegesek.
A crt-vel csak a helyhiány és a kályhaként való mûködés volt a problémám (nyáron elviseletlen hogy még egy 40kilós doboz is fût elõttem), nem azért váltottam mer húú mennyivel jobb lenne a lapos. Tudtam és elfogadtam hogy lesz amiben gyengébb mint egy crt és lesz amiben erõsebb.
Összességébe nem csináltam hülyeséget hogy váltottam! Megérte!"
ゾルターン
Ja, és nem LED-es példány.
Bevilágítás még szép, hogy van - a méret, és a technológia okán. De kábé leszarom.
Amikor õrlõdtem a monitorválasztáson én is Dell-t (24 incses) akartam. Csak kérem szépen, annak az árából majdnem másfél Samsung 27"-est tudtam volna venni...
Nem vagyok grafikus. Nem érdekel, az teljes RGB színtartomány. Nem lételemem, hogy az Avatar Blu-Ray változatának kékje az vajon mennyire kék. És nem oldalról, alulról nézem a monitort.
ゾルターン
I S A e o e m o w s m !
Erre meg tovabb hajtogattad a baromsagaid, hogy +100-es keszuleket ajanlottam, ami valojaban 47.500Ft, csak te meg olvasni se tudsz csak szajkozni azt, amit te elkepzeltel.
ゾルターン
Csak egy adalek.
Sajnos még a monitorgyártók nem nõttek fel a feladatra, hogy ilyen "kaliberû" és tudású monitorokat gyártsanak - sajnos, és ilyen árképzéssel, mint a Dell U2311h, ezért is szinte nem éri meg egyelõre más monitorban gondolkodni!
Ha felnõnek majd más monitorgyártók "a feladat megoldására" - akkor elgondolkodhatunk más monitor ajánlásában is, de addig marad a mondás:
"Van jobb ár/érték/tudás és ergonómiai monitor a piacon, mint a Dell U2311h?"
Ui: Erre a kijelentésre várnám a monitorgyártók válaszát, ha megszólalnának itt a PH-n - de úgy gondolom mindhiába!
Nem harman.
http://prohardver.hu/tema/milyen_monitrotr_a-tol_z-ig_es_a_leg_kisebbtol_a_l/friss.html
LG E2770V IPS LED Monitor
ゾルターン
[merlinw.org]
Az melyik is lenne?
Mert amit láttam linkelve az 27" én meg max 24"-ban gondolkozom.
Amúgy nekem a Samukról nagyon jó véleményem van.<#worship>#worship>
Ha meg nagyobba akarom nézni akkor otthon már bekapcsolódik az 50"-os LCD is.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ゾルターン
[merlinw.org]
Értem. Na most nekem ebbõl az jön le, hogy azt tudom, hogy ti ketten azért kicsivel jobban kenitek a témát és talán komolyabb dolgokra is hasznáéjátok gépeiteket. Na most ha nektek megfelel az a monitor akkor biztosra vehetem, hogy nekem is megfog.
[merlinw.org]
ゾルターン
Eloszor tanulj meg mondatokat elolvasni es ertelmezni langesz.
AZ U24 meg veletlenul sem a Dell U2311h 47.500-ert,amit en ajanlottam de makogj meg kicsit.
Nekem fogalmam sincs, hogy TN vagy mi a bánat paneles, de APB-re és filmnézésre bizton álííthatom, hogy tökéletes lesz.