Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HSZ-ed második felében pedig igazad van,szerintem is így van.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Így viszont érteni vélem mire gondoltál, de egy adott termékcsaládon belül már nem nagyon fordul elõ ilyesmi.
Gyenge kártyának azért lehet létjogosultsága a GDDR5-nek, mert ugye a nyák ára drasztikusan nõ ha 64 helyett 128, vagy 128 helyett 256 bites verziót gyártanak. Így viszont többet spórolhatnak a gagyi nyákon, mint amivel többe kerül a GDDR5, de a teljesítmény nem esik vissza annyira.
Gyengébb kártyából is gyártottak GDDR5-öt,nem is keveset. Pl: LINK
Mennyire vagy ebben biztos egy 1-tõl 10-ig skálán? Azért nem mindegy, hogy a DDR3 kétszer, a GDDR5 meg négyszer olvas ciklusonként. És ugye még a GDDR5 i kevés lehet 128 bittel, tehát még az a nyomorék 256 bit is sokat számítana. Vagy azért írtad, mert a kis teljesítményû kártyának mindegy? Mert azokból meg nem nagyon gyártottak GDDR5-öt.
És láttam már gyári dual kitet, ami meg nem ment együtt 😄
FLFE85F-C8KM9
FLFE85F-B8EE9
stb.
Ha rám hallgatsz,akkor megkérdezed az aqua-sokat és azok majd megmondják. (mármint a szériaszámot) Nálam is ment már két teljesen különbözõ szériaszámú modul Dual Channelben.
Neked pontosan ez a számú RAM kéne:
FLFE85F-C8KF9
Írj egy e-mailt az aqua-nak vagy hívd fel õket és kérdezz rá,hogy pontosan mi a széria száma ennek a terméknek.
Valószínûleg ezzel is menne a Dual Channel (mármint ha nem ugyanez a szériaszám),de a legjobb lenne,ha pont olyan szériaszámút találnál.
A gépemben most egy Kingmax 2Gb 1333MHz DDR3 ram van és szeretnék még mellé venni egy ugyan ilyet. A gondom annyi, hogy a neten többféle kialakításban is láttam ilyen memóriát (másképpen vannak elrendezve a kis chipek rajtuk). Kérdésem az lenne, hogy elég, ha a fenti információk passzolnak, tehát 2Gb-os, 1333-as és 2Gb-os vagy valami másnak is egyeznie kell? illetve, hogy nem lesz-e gond, ha nem egyformán néznek ki, mennek-e majd dual channel-ben?
Itt egy CPU-Z kép a memóriámról.
Ezt szeretném megvásárolni.
Köszi a segítséget.
Nem is kérdés, hogy jobb az 5670.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Gyengébbnél elég a kevesebb memória, mert elõbb fog a játék, a gpu teljesítménye miatt akadni, mint a memoria kifogyása miatt!
Jut eszembe. Mennyire lényeges a vidikari memóriája? Játékok szempontjából?
#69203: Ne nekem higgy,hanem a teszteknek.
#69204: Igen.
Egyik PWM-s 120mm-es nehezen de felapplikáltam HTX3-ra. Most a CPU, VGA, Alaplap 5-8 fokkal hûvösebb. Így abszolute megérte megvenni a 3-t 6k-ért. Ja és persze azért újrapasztázás is történt, nyílván az is nyom a latban.
Fent említett ventilátorokról annyit, hogy nagyon jól mozgatják a levegõt és nagyon halk mindegyik, bátran tudom ajánlani.
Szerk.: Sõt..az 5670 kevesebbet fogyaszt és némileg hûvösebb is.
ezt hamar megszoktam
Lenne egy olyan kérdésem hogy mennyi különbség van a Sapphire HD5670 512MB GDDR5 videókari és a Ati Radeon HD6570 2GB DDR3 között? (játék végett kérdem elsõsorban)
Válaszokat elõre is köszi.
Totál más mint a régi Bios.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: