Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Alaplap: GYGABYTE GA-P67-Ds3 SATA3 4*DDR3 7.1 AUDIO
Memória: 2*4GB Kingmax 1600Mhz
Videókártya: geforce GTX550TI 1GB HDMI, 2*DVI
Mit szóltok egy ilyen gépgerinchez?
Arra kell, hogy egy ideig jól fusson rajta minden. A videokártyát nem tudom megéri-e ez, vagy van e jobb választás hasonló árfekvésben. ( Ezt ajánlották )
Tudtok ajánlani olyan webshopot ahonnan megbizhatóan lehet alkatrészeket rendelni vidéki szállitással?
Ezt a konfigot szeretném összerakni amúgy , ha van valami észrevételetek amin változtatnátok jelezzétek.
LAP: ASROCK s1155 H61M-U3S3-B3 USB3 sata3
CPU: Intel s1155 Core i3-2100 3,10GHz/3MB BOX
RAM: Kingmax DDR3 1333MHz 4GB ~ 6k
HDD: Samsung SATA2 500GB 7200rpm/16MB HD502HJ F3
VGA: Gigabyte PCIe GV-N550OC-1GI - GTX550 TI 1GB
ODD: Van
TÁP: Chieftec 400W CTG 40080P AktivPFC ErP 12cm BOX
HÁZ: Cooler Master RC-330-KKN1-GP Elite 330 Black
██
Van neki egy Asus P5P41TD alaplap E7600 processzor 4GB memória 4850-es vga. Elsõ kérdésm hogy szerintetek cpu limites lehet-e a vga alapórajelen? Ha igen akkor hogyan tudná felhúzni? Nem lakunk közel egymáshoz és nem tudok nála próbálkozni. Életemben csak a saját procimat tuningoltam és nem vágom az intelt.
Elõre is köszi.
HP PROBOOK
Saor Alba
Acer
Dell Vostro 1015
Creative-Labs GigaWorks T20 Series II
Van nagyobb testvére is a T40, de annak már húzósabb ára van.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
LOGITECH Speaker System Z520
Genius-nak is elég jók nagyobb hangfalai. Nekem amit most linke-ltem nagyon bejön. MM-ban hallgattam és árához képest fasza. Csak ott 30k körül adják. (nevetséges)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Van egy creative 2.1-es hangfalszettem.Imádom a jó hangszórókat és hangcuccokat és szeretnék tanácsot kérni h milyet vegyek nem olyan nagy értékben,legyen szép hangja és nagyon jó basszusa.Ha valaki járatos benne akkor legyen szíves vmi ajánlani iponról vagy vhonnan.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ez addig okés, ha nem hozol-viszel a gépedre dolgokat. Nálam nem is annyira net-rõl való letöltés ami gáz, az egy dolog. De Én munka miatt is kapok rendszeresen ilyen-olyan adathordozókat és az elsõ, hogy scan-elem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hát ilyen. Ennél több infóra nincs is szükségem róla. <#levele>#levele>
A Norton maga A VÍRUS!!!
EPIC FAIL!
Gondoltam feldobom a gépre a CD-n lévõ Norton Internet Security programot. Ez kecci nagy, be kellene újra írnom az e-mail címem egy mezõbe, ahova mindent lehet írni, csak @ karakter-t nem. Grat!
kopipaszta nem mûködik... <#zavart2>#zavart2>
@Zolee: Tényleg nem csesztetni akarlak. Mellesleg ilyen lefogatások terén a Cooler Master Hyper TX3 "the worst" (magyarul nem tudnám szépen kifejezni 😄) Utálom, nagyon idióta megoldást, SZVSZ 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Minden hûtõmre sima pasztát teszek nagyon rég óta és sosincs bajom velük.
Ezekben az MX meg tökömtudja mikben nem nagyon hiszek,de aztán az is lehet ,hogy mégiscsak jók.
Mondjuk pl a csavarokat érdemes szépen fokozatosan meghúzni,valamint a keretet jól megnézni miután felrakta az ember,hogy biztos stabil e.
Lehet kicsit félre fogattad a cuccot,vagy csak a házadban ennyit tud. Nekem bevált ezért ajánlottam,de mopndom,én a helyedben ha van egy kicsi ellenérzésed vele szemben inkább még most kicserélném.
Pár ezres már ide vagy oda nem számít szerintem😊 Én 7 ért átveszem mondtam már.😊 legalább lesz egy tartalék is
Megírtam, hogy Számomra(!) mi benne a negatívum. Ennyi.
Biztos nem véletlen 8k az ára, biztos nem véletlen 13k egy Scythe és nem véletlen (mondjuk elsõ blikk-re elég túlárazás szaga van) az a Noctua monstrum.
Nyilván aki olyat használ és kezébe nyomnád ez az AC-t hûtõt azt mondaná, hogy ne nevettess már ezzel a játékszerrel.
Ez az Én véleményem. Hangsúlyozom az Én(!) véleményem. Melyet 1x megírtam többször csak akkor fogok ha kérik, vagy vhol elõkerül ez a hûtõ, hogy kinek milyen véleménye van róla, mik a tapasztalatok, stb...
DE! Nem csak azért írtam be, hanem azért is, hogy meglegyen az utókornak. Én pl. szoktam használni a keresõt alul a fórumban.
Részemrõl lezárva, nem akarok az egész péntek estém egy retkes hûtõrõl szóló hsz-ekkel tölteni!
Laca: Ja, hogy el lehet forgatni! Vundersõn és dánkesõn!
De most nem mondod, hogy a legegyszerûbb fehér pasztával jobb hûtési értékeket produkál a hûtõ, mint amit AC rátesz?! Nem tudom, de gondolom vmelyik MX lehet az alján. Talán MX-2, de ez csak tipp.
Lecserélted egy 1xerû mezei szilikon pasztára és jobb hûtési eredményeket produkál a cucc?! Ezen bexarok, ha ez valóban így van. <#wow2>#wow2>
RedMonk
Ezt a PH tesztet olvastam el. Innen rémlett az MX2 is.
(és valóban az van rajta)
Négy elit processzorhûtõ
A cikkben szereplõ ennek a hûtõnek szánt oldalnak sincs, hogy is mondjam olyan hatása, hogy a seggüket verték a földhöz örömükben fíling fogta volna el Õket a tesztelés alatt.
Amit viszont nem lehet elvitatni Tõle az a "nagyon" alacsony ár a többi hasonló kategóriás termék közül.
Persze elég lesz az.
Bocsi a duplapostért.
És most nem kell felhozni az én dolgaim, mert szerintem most tök jogos voltam. PEACE 😄
Ezekre az alkatrészekre gondoltam, kérdésem, hogy kompatibilisek-e, valamint esetleg változtatásra szorul-e.
ASRock970Extreme4
AMD Phenom IIX4 955 3.20 GHz
Sapphire HD6770 1GB GDDR5
Kingston HyperX 4096MB 1600Mhz
Az össz. árnál nem nagyon szeretnék feljebb menni, ha lehet. Elõre is köszi😊
A legegyszerûbb fehér pasztával. Mondjuk a ház szellõzése is befolyásolja a dolgot,nekem pont mögötte van egy venti ami kiszívja a levegõt.
Nem arra gondolok, hogy azt a 2db pici csavart kicsavarni.
Mi a pöcs?! Nem lehet megírni, ha vmit amit használok(vettem) szerintem nem 10/10, vagy mi a rák van?!
Eleve AC van akkora név, hogy adhatott volna hozzá még legalább egy garnitúra pöcköt, meg csavart. Ennyi a történet.
Nekem mondjuk idle-ban 40 fok körül van a proci, nem 30.
De különösebben ez nem izgat. Az tökéletes. Terhelve meg nem nézegetem a CPU hõfokot, de más GPU adatokat sem.
Elismerem, hogy "csak" 8k ez a hûtõ, de valljuk be... Ez a minimum egy ilyen hûtõre. Ez nem ellenérzés. Nem mostanában fogom lecserélni a hûtõt. Csak megjegyeztem, hogy vannak hiányosságai, melyeket a 8k-s árban is lehetett volna orvosolni.
De Én azt sem értem meg, hogyan lehet a Noctua kb. 20k. Az meg túl van árazva. Scyhte-t elsõ körben nem akartam. Ha ezt kevésnek fogom érezni, akkor Én arra fogok váltani, nem Noctua-ra. Az cca. 13k pénz és látatlanba mondom, hogy nem kicsit lehet jobb, mint ez az AC hûtõ.
Milyen pasztával pasztáztad újra?!
PS:
Én teljességgel örülök ennek az új "fél"konfignak, amivel teljes lett a konfig. Per pill úgy érzem a leggyengébb láncszem a hûtõ benne. Ennyi, semmi több a megjegyzés.
A felpolírozást ofkórz meg lehet csinálni szerintem kézzel is a legfinomabb csiszoló papírral. De ha Tõlem vki kérdi milyen hûtõt vegyen ilyen rendszerhez, akkor ennek egy óriási elõnye van: az ára.
De még egyszer kérdezem. Mi a baj vele? már hogy kis ellenérzést vélek felfedezni a mondandódban evvel a hûtõvel szemben. Hangos és nem jól hût?
Fogadjunk Ilde 30 fok környéki a procid. És load alatt sem megy 60 ra föl.
És 8 ezer az ára. De ha nem felel meg én átveszem 7 ért😊) Nehogy még idegeskedj egy darabig miatta😊)
Jut eszeembe. Ha van az embernek kedve és szerszáma (nekem könnyû,mert egy halom csiszoló papírral dolgozom,és sík márvány is akad) akkor fölpolírozza a talpát,mer az nem a legszebb ,és máris nyer jó pár fokot😊
ÉS! Az intel gyári hûtõje is ilyen pöckös megoldás. Ha za Intelnek jó ,hidd el itt is megteszi😊
Lehet, hogy mindenki pörfekt elsõre felrakja, de arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan lehet lekapni és utána újra felhasználni. (már maguk a kis pöckök is elég suták)
Ha maaaaaajd vmikor lecserélem ezt a hûtõt, az szerintem Scythe termék lesz. Most már látom mekkora helyet foglal ez.
Valaki múltkor linkelte.
Persze aki kalapáccsal,flexel esik neki hûtõt fölrakni annak lehet problémája.
De kérdezem én. Hangos? Forró a proci? Vagy most mit nyûglõdsz ezen?
A sandy meg egyszerûen jó.Ezt én tudom,meg más is aki használja,csak én nem akarom bizonygatni már ,mint ahogy a DCII es hûtést sem.
Igazság szerint pont le....om ki mit vesz,vagy miben hisz😊 Nekem tökéletes és ez a lényeg:XD
Ez egyelõre bõven jó! <#worship>#worship>