Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dübörög a 965ös x4
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sajnos ez egy ilyen dolog.
Vagy. Szerviz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondom tápegység ,vagy alaplap. Aztán proci lett a dologból.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Van egy kis gond a géppel. Játék közben egyszercsak hirtelen kikapcsolt. Amikor megpróbálom bekapcsolni akkor kb 1 mp erejéig beindulnak a ventik meg minden de utána megint leáll. Mi lehet a gond?
VGA,tápegység,+2GB RAM.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy nem tól fantasztikus konfigom, de arra nincs most pénzem, hogy egyben vegyek egy új kongifot, ezért megkérdeznélek titeket, hogy kb. 60-65 ezer forintból, ti mely alkatrészeket cserélnétek, hogy a lehetõ legnagyobb teljesítmény növekedéshez jussatok?
Mostani konfig:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
ASUS P5KPL-SE Motherboard
2GB DDR2 RAM
NVIDIA GeForce 9400 GT
No-name 500W-os tápegység.
Válaszotok elõre is köszönöm. <#worship>#worship>
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Valahol vinyót is beszerzem majd.
CORSAIR Carbide Series 500R Fekete
COOLERMASTER RC-932-KKN5 HAF 932 Advanced Fekete
COOLERMASTER RC-922M-KKN1-GP HAF Mini
COOLERMASTER RC-692-KKN2
Táp : CORSAIR Professional Series HX650W
Seasonic beles tápegység ;D
DVD ROM : ASUS DRW-24B3ST Fekete BOX
CPU Hûtõ : ARCTIC COOLING Freezer 13
COOLERMASTER Hyper 212 Plus
NOCTUA NH-C14
HDD-t sajnos nem találok iPonon, szerintem amit tudtak felvásároltak a jó emberek .. Western Digital, Seagate, Samsung gyártású vinyókat ajánlom, 7200rpm-eseket .. :-)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mondjuk: COOLERMASTER RC-912P-KKN1-GP HAF 912 Plus - 22000 Ft.
S természetesen, határ a csillagos ég.
TÁPEGYSÉG: Nincs
SZÍN: Fekete
5,25" HELY: 5 db
3,25" HELY: 5 db
MÉRET SZABVÁNY: ATX
Ipon.hu
Esetleg az eredeti kérdést megnéznéd még?
A 2600 K drágább. A 2500 K pedig tudja hozni a drágább teljesítményét. A fennmaradó pénzt be tudod forgatni a gépbe.
Bár, mostanság nem néztem árlistákat, és így elõfordulhat, hogy már a 2600K sem olyan drága, és el lehet gondolkozni a vásárlásán.
Jótanács mindig jöhet... 😊
Mennyit szánnál rá maximum?
Az alábbi összeállításhoz javasoljatok nekem házat, tápot, hdd-t és dvd-t. Illetve a gyári hûtõ a procin maradhat-e, vagy érdemes azt is cserélni?
Alaplap: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3
Processor: Intel Core i7 2600K BOKSZ
Memória: Corsair 8192 MB Vengeance LOW Profile DDR3 1600 MHz CL9 Kit
Videókártya: Asus 6950 2 GB DC2
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
feladatkezelõt azért kérdeztem mert ugye nálam 4gb-ig használ(szerinte) a bf3 alatt de a bf3 fórumban meg valaki azt írta hogy 4gb-ról fejlesztett 6gb-ra és hogy sokkal jobban fut a játék nála ami így számomra nem világos hogy ez hogy is lehetséges? 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Feladatkezelõ pedig megbízható. (szerintem..mert hát miért ne lenne az? :-) )
ami probléma lehet a tápja egy huntkey lw8250-es ami elvileg 400w-os .. ezzel lehet probléma?
más kérdés: a feladatkezelõ teljesítménykijelzõje mennyire megbízható? nekem 8gb ram mellett még soha nem ment 50%-ra vagy a fölé a kihasználtság bf3 alatt
p5k + core2 duo e4600 + 2gb ram
win7 van rajta és igazából aki használja szokott amatõr szinten videót szerkeszteni meg kb civ5 szintû játékokat játszani
Nem elég csak a ventit kicserélni? Mármint a mûanyag "propellert"-t...