Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NandorHUN
Az ASUS P8Z68 V PRo mivel jobb a sima P8Z68 V-nél, megéri az árkülönbséget?
Vadnokedli
Te se ? én se 😄DD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Gyöször
Ház oldal levétel pénzbe kerül? Ne viccelj már ingyen vissza se köszönök senkinek! 😄

Dübörög a 965ös x4

IMYke2.0.0.0
A szerviz meg - sajnos - nem olcsó dolog. Vannak helyek, ahol a ház oldalának levétele is pénzbe kerül... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Her Laca
Csak azért említettem ezt meg ,mert tapasztalatom szerint bármi lehet. Akár még ram is. Tápegységet könnyedén ki lehet tesztelni ,biztos van egy ismerõse akinek van gépe,de már lapot,procit stb-t kicsit nehézkes.
Sajnos ez egy ilyen dolog.

Vagy. Szerviz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

IMYke2.0.0.0
A proci a jobbik dolog - kevésbé macerás, mint mondjuk egy új alaplap beszerzése, (alkatrészekkel) beszerelése és a Windows-zal összebarátkoztatása.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elitehun
Remek, már csak az kéne hogy proci legyen
Her Laca
Pár hete cimbim átviharzott hozzám a gépével,hasonló problémával.
Mondom tápegység ,vagy alaplap. Aztán proci lett a dologból.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

elitehun
K*rvajó...
Azért kösz
V43 1105
+1

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

IMYke2.0.0.0
Tápegység, vagy alaplap - inkább utóbbi.

Her Laca
Bármi . Ezt így nem lehet megmondani,egyenként próbálgatni kell a dolgokat.

Tápegység,vagy alaplap

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

elitehun
Hello!
Van egy kis gond a géppel. Játék közben egyszercsak hirtelen kikapcsolt. Amikor megpróbálom bekapcsolni akkor kb 1 mp erejéig beindulnak a ventik meg minden de utána megint leáll. Mi lehet a gond?
Hi!

VGA,tápegység,+2GB RAM.

Üdvöztletem,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy nem tól fantasztikus konfigom, de arra nincs most pénzem, hogy egyben vegyek egy új kongifot, ezért megkérdeznélek titeket, hogy kb. 60-65 ezer forintból, ti mely alkatrészeket cserélnétek, hogy a lehetõ legnagyobb teljesítmény növekedéshez jussatok?

Mostani konfig:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
ASUS P5KPL-SE Motherboard
2GB DDR2 RAM
NVIDIA GeForce 9400 GT
No-name 500W-os tápegység.

Válaszotok elõre is köszönöm. <#worship>

franc0
Mondjuk új táp nem nagyon kéne, a mostani géped zabál rendesen...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

+2GB ram is hozna valamit egyes játékokban.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Vadnokedli
Össze bújtak már, 1 takaró alatt vannak, rossz lesz nekik ha elválnak.

proway
az meg a tipikus ördögi kör mer akkor már új alaplap, akor már táp... na mind1 Köszönöm bölcsességeteket 😉 😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

proway
össze vannak heftölve csak azért 😄D

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

😄DDDDD

Vadnokedli
Még le is venne a teljesítménybõl mert már összemelegedett a 800mhz-s ram a lappal

Semmit.

Semmit nem dobna. Új vga+proci segítene.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

proway
négy giga, 1200Mhz-en se változtatna a helyzeten?

Semmilyet,DDR2-t nem éri meg venni. 1066-ra cserélhetnéd,de a sebességnövekedés erõsen konvergálna a 0-hoz.

proway
Hali. ehhez a konfighoz milyen RAM-ot vennétek ti hogy jobban hasítson 😄 ? Asus P5Q, Q9400, 4890 toxic, jelenleg 800MHz-es 2 gigás Kingston RAM-ok vannak benne, lécci adjatok tanácsot.

Hát köszi, ez már teljes lista.
Valahol vinyót is beszerzem majd.
V43 1105
CORSAIR Graphite Series 600T Fekete CC600T

CORSAIR Carbide Series 500R Fekete

COOLERMASTER RC-932-KKN5 HAF 932 Advanced Fekete

COOLERMASTER RC-922M-KKN1-GP HAF Mini

COOLERMASTER RC-692-KKN2

Táp : CORSAIR Professional Series HX650W
Seasonic beles tápegység ;D

DVD ROM : ASUS DRW-24B3ST Fekete BOX

CPU Hûtõ : ARCTIC COOLING Freezer 13

COOLERMASTER Hyper 212 Plus

NOCTUA NH-C14

HDD-t sajnos nem találok iPonon, szerintem amit tudtak felvásároltak a jó emberek .. Western Digital, Seagate, Samsung gyártású vinyókat ajánlom, 7200rpm-eseket .. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

IMYke2.0.0.0
Én CoolerMaster ház tulajdonos vagyok, így elfogultan azt ajánlanék.

Mondjuk: COOLERMASTER RC-912P-KKN1-GP HAF 912 Plus - 22000 Ft.
S természetesen, határ a csillagos ég.

TÁPEGYSÉG: Nincs
SZÍN: Fekete
5,25" HELY: 5 db
3,25" HELY: 5 db
MÉRET SZABVÁNY: ATX

Ipon.hu

Köszi!
Esetleg az eredeti kérdést megnéznéd még?
IMYke2.0.0.0
Prohardver.hu - Intel Sandy Bridge teszt - A vadonatúj Core i5-2500K és Core i7-2600K járt nálunk.

A 2600 K drágább. A 2500 K pedig tudja hozni a drágább teljesítményét. A fennmaradó pénzt be tudod forgatni a gépbe.
Bár, mostanság nem néztem árlistákat, és így elõfordulhat, hogy már a 2600K sem olyan drága, és el lehet gondolkozni a vásárlásán.

Hát azért nem csak ház, kell oda még más is...
IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, a pénz nem számít... Ilyen árban brutális házakat lehet kapni.

Mi a különbség a 2600K és a 2500K között.
Jótanács mindig jöhet... 😊
50-60 körül.
IMYke2.0.0.0
Csak jó tanács - a 2600K felesleges , helyette vegyél a kistesóból.

Üdv!

Mennyit szánnál rá maximum?

Sziasztok!
Az alábbi összeállításhoz javasoljatok nekem házat, tápot, hdd-t és dvd-t. Illetve a gyári hûtõ a procin maradhat-e, vagy érdemes azt is cserélni?

Alaplap: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3
Processor: Intel Core i7 2600K BOKSZ
Memória: Corsair 8192 MB Vengeance LOW Profile DDR3 1600 MHz CL9 Kit
Videókártya: Asus 6950 2 GB DC2
diagrammot szoktam nézni visszamenõleg és ott mindig 50% alatt volt a proci magok meg 95+%.. vagy ez rossz vagy a gépemben van valami hiba .. mondjuk az utóbbinak meg ellentmond hogy gond nélkül megy a bf3

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Szerintem a feladatkezelõben való nézegetés nem megbízható. Ha csak nem második megjelenítõn nézi valaki játék közben, mivel ha kilépsz megnézni, lehet, hogy erõforrásokat szabadít fel pont az a program, aminek a CPU és memória terhelését akarod megnézni. Másik fórumon írta valaki, hogy neki 8GB memóriából a BF3 ha jól emlékszem 5.25GB-ot emészt fel. Annak idején a Crysisi 1 64 bites verziójáról terjedt, hogy szintén szeret 6GB ramot benyelni. Persze az is lehet, hohy nem okoz észrevehetõ javulást, mert csak több mindent tölt elõre a program, amit közben szokott, és max. azt látod, hogy rövidebb töltési idõk vannak vagy ilyesmi.

Nem ismerem a bf3-at,nem próbáltam ki így errõl nem tudok nyilatkozni.

akkor próba cseresznye 😊

feladatkezelõt azért kérdeztem mert ugye nálam 4gb-ig használ(szerinte) a bf3 alatt de a bf3 fórumban meg valaki azt írta hogy 4gb-ról fejlesztett 6gb-ra és hogy sokkal jobban fut a játék nála ami így számomra nem világos hogy ez hogy is lehetséges? 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Panaszkodnak a tápra rendesen fórumokon...hát a fene tudja. Ki kell próbálni,ha megy megy,ha nem akkor csere.

Feladatkezelõ pedig megbízható. (szerintem..mert hát miért ne lenne az? :-) )

köszönöm 😊

ami probléma lehet a tápja egy huntkey lw8250-es ami elvileg 400w-os .. ezzel lehet probléma?

más kérdés: a feladatkezelõ teljesítménykijelzõje mennyire megbízható? nekem 8gb ram mellett még soha nem ment 50%-ra vagy a fölé a kihasználtság bf3 alatt

6770

sziasztok milyen videókártyát érdemes venni ebbe a konfigba?

p5k + core2 duo e4600 + 2gb ram
win7 van rajta és igazából aki használja szokott amatõr szinten videót szerkeszteni meg kb civ5 szintû játékokat játszani

Köszönöm a válaszokat! Azt hittem kevesebbõl kijövök... :/
Nem elég csak a ventit kicserélni? Mármint a mûanyag "propellert"-t...
Ez még jobb megoldás is!