Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Baszki,komolyan mondom este ezentúl inkább nem írok. Alfában vagyok amikor olvasok vagy nem tudom. 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Processzor : AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box
Memória : Corsair DDR3 1600MHz 8GB Vengeance LP Kit
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Jabar sa bu eeda murishani!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
1. Amit linkeltem ott írtak egy ilyet: "Az alaplap már az új B3-as, javított chipsettel szerelt változat.", ebben is javított van vagy a P67-esnél ilyen nincs?
2. Amit te linkeltél alaplap ott írja hogy ATI CF-es, ettõl függetlenül mehet bele nvidia kárty igaz? (ne ess le a székrõl!) 😊
Köszönöm
Kell egy olcsó P67-es lap mondjuk ez illetve egy i5-2500K.
Kicsit több,de megéri rászánni ha tuningolni akar a srác. Márpedig akarjon is,mert a 2500K bõdületes tuning potenciállal bír.
Helyette inkább NEC vagy Pioneer.
Ismerõs szeretne venni gépet de a keret szûkös, így is picit túlléptük úgyhogy több nem lehet csak kevesebb. 😊
Csak alaplap/cpu/ram kell és nem szándékozik tuningolni ill usb3/sata 3 sem létszükséglet.
Ezeket néztük ki:
alaplap: Gigabyte GA-H61M-S2-B3
cpu: Intel i5-2500
ram: Kingston HyperX Blu DDR3 1333MHz CL9
Megbízható lenne ez a 3 alkatrész?
Játékra lesz, vga-t majd jövõ év elején vesz addig egy régi nvidia megy bele.
Köszönjük a segítséget! 😊
Havernak kéne egy csöndes és megbízható DVD író/olvasó, mit tudnátok ajánlani max 15-öt szánna rá, én erre gondoltam Plextor PX-L890SA.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Amd Phenom II X4 850 prociról várok véleményeket.
Megéri -e ilyet venni?
A fogyasztás is fontos és 95 w még elfogadható számomra.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Köszi elõre is és bocs az offért
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Azért érdekelne mert a monitoromon Display Port van a vga-mon meg mini HDMI, gondoltam veszek egy mini hdmi-hdmi kábelt meg egy hdmi display port átalakítót, de hiába raktam össze nem történik semmi mikor bekapcsolom a gépet, van valakinek valami ötlete?
Tanulság: a sz4r tápra számíthatsz hosszú távon, legalább tudod hogy sz4r, ha ki is döglik no para, veszel újat ugyanúgy ócsóé' - a másik eset: drága tápod van, nagyszerûen mûködik, de pár évnél tovább nem kell tervezni vele, várhatóan kidöglik <#hehe>#hehe>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Egy ismerõsöm gépét szereltem, nézem 50 fokos a P4 proci terheletlenül. Hmm, mondom szedjuk szét. Kiveszem a helyérõl, tök forró minden, és ez úgy úgy sikerült, hogy csináltattak neki egy asztalt, és a hátulját is beburkotlák félig, hogy a drótokat épp be tudják dugni, a gépet meg betolták mindig rendesen koppig hátra. Így a táp ventillátora pont le volt zárva hermetikusan, nehogy kifújjon valamit. És ez egy kodegány 300W táp, 5-7 éve üzemel így. Csak mindig elhozták a gépet, nem én mentem, így nem láthattam. A ház tetején is lenne egy ventillátor, de meg lett mérve a gépház és ahhoz lett csinálva a PC asztal, körülbelül 1 vékony füzetet lehetne betolni a gép tetejére 😄
Barátnõm gépében meg nemrég kifingott a chifi régi táp, valami õskövület passzív pfc 360W. Jó volt kikapcsolta, kihúzta, majd mikor bedugta nem indult. Semmi füstjel. Elõvettem a dúrkálóból egy vulcano 300Wot és gond nélkül szalad a P4ese vele 😊 Gépnek semmi baja nem lett, csak az tûnt fel, hogy a DVD író nem mûködik táp csere után. A 4edik Sarsung DVD íróm halálozott el.
Lassan kialakul bennem egyfajta üldõzési mánia 😄
Dübörög a 965ös x4
Még kb. egy évvel ezelõtt majdnem pont ugyanígy durrant el a 450-es Chieftec GPS-em,csak az bizony ki is gyulladt. (El voltak bent égve a kábelek,meg vagy 2 percig füstölt.)
Saor Alba
Csak annyi,hogy azt zsugorfóliában kapod aztán örüjjé' (Ezt hívjuk úgy,hogy OEM 😊 )
De ez rendes dobozos verzió,szóval jár hozzá minden.
Saor Alba
Mondjuk ezt
Az alábbi oldalról melyik Chieftec tápot ajánljátok? link
A lent látható konfigot kellene vinnie egyelõre, de jövõre tervezek egy gépvásárlást (i3-2100 vagy i5-2400/2500, tuningolni nem akarok, videokártya marad), így jó lenne, ha ahhoz is jó lenne majd. Azt szeretném, h a lehetõ legolcsóbb, de ugyanakkor jó minõségû és lehetõleg halk legyen. (Én max. 450 W-osra gondoltam amúgy.)
Kösz,hogy szóltál! <#worship>#worship>
Vagy most mire gondolsz? 😄
Mert akkor innen rendelnék.
Látom van náluk Razer Goliathus Extended Speed.
(Már ma megjött volna a csomag a PCX-tõl,csak apám fizetése (megint) csúszik és inkább ennénk valamit a hétvégén..<#gonosz3>#gonosz3>)
Ha lenne náluk mikrofon,akkor leadnám a rendelést még 22-én és akkor karira már meg lenne a csomag. De így lehet,hogy csak Karácsony után tudom berendelni 😞
Ebben az esetben már aznap délután 15:00-tól átvehetõ a rendelt termék vagy másnapra kiszállításra kerül az ország egész területén."
Tehát jól értem,hogyha délelõtt 11-ig leadom a rendelést,akkor az másnap itt is van? 😮