Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scythe <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

atenza
Mis most a best buy? Fölöslegesen nem pazarolnék rá, de pl egy CM hyper 412S megéri az árát?

V43 1105
Aki esetleg i5-ös LGA1155-ös gépben gondolkodik , annak ajánlom ezt a lapot, szerintem jó árban van ...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Mennyit szánnál rá max?

zico87
ne basz megörûltek az árak vagy mi ??😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

atenza
i5 2500k-ra kellene hûtõt választani, CM hyper tx212 rámegy arra, illetve elég rá vagy tudnátok valamit ajánlani helyette?

Lacee86
Ugye? 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Wow..bestbuy szaga van...😄

Lacee86
Hát én sztem lecsapnék erre: link
Régebbi kártya, de nagyon sokat tud, árához képest fõleg.

mousee
Köszi szépen a tippet, továbbítottam havernak 😊

További szép napot!

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

IMYke2.0.0.0
A Sapphire példánya GDDR5-ös, de drágább is - 28.000 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A GDDR5-ös VRAM-okat a drágább példányokra szokták tenni.
Eddigi tapasztalataim alapján.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HD6670 a legokosabb választás.

LINK

Kár,hogy DDR3-as. DDR5 kicsit több.

mousee
Köszi a tippet, elsõnek én is így mentem neki, csak gondoltam megkérdezek pár tapasztaltabb emberkét is, hátha tudnak ajánlani valami okosabbat 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

IMYke2.0.0.0
Ha teljesen mindegy, akkor a haverod fellép ide: http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/videokartyak/

A csúszkát beállítja így (20.000 Ft-ra nem lehet állítani):

ÉS megkeresi magának a szimpatikusat. Szerintem, ez a legoptimálisabb megoldás.

mousee
Sziasztok,

Egyik haveromnak kéne videókártya, és olyan 20k körül szánna rá.
Mit tudnátok neki ajánlani? Teljesen mindegy hogy ati vagy nvidia 😊
Thx

kifli
És ezek általában drágábbak, mint a fix összeállítású társaik 😊
Értem. Köszönöm! 😊
Büdös Bohóc
Általában csak korlátozottan, megválasztod az alap típust aztán abba kérsz extrákat, ha kell. De van pár gyártó, ahol egy nagyobb választékból össze lehet rakni, bár ott is max 4-5 procitípusról stb van szó)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

laptopot ugye nem lehet "összerakni"? 😄
Narxis
Üdv.

Csak érdeklõdnék, hogy milyen játékra, filmezésre alkalmas gépet lehet most összerakni 160ezer Ft-ból? Próbáltam az ipon gépösszerakót, de nem vagyok otthon a mai hardverkínálatban, hogy melyik a jobb stb.

Kösz elõre is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én már ajánlottam egyszer-kétszer,valóban remek ár/érték aránnyal rendelkezik.

Her Laca
Ezt nézelõdés közben találtam.
Jó kis alternatíva lehet szerintem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sickness
*ott=off* <#idiota>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
Hali! Lehet, hogy kicsit ott, de Xbox mellé milyen monitort ajánlanátok? Csak játékra kellene. 40 nagyon max 50k a keretem rá.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Akkor jó.Hát elõször a letörölte magától a gép aztán kérte az újra indítást, és csak utána rakta fel.

Büdös Bohóc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

proway
Hali, Thermaltake CL-P0575D Frio OCK <----- ennél a procihûtõnl hol írják h rámegy az LGA1155-re hol meg csak az 1156ot írják? most ez h van? ha megy az 1156-ra akor az 1155-re is?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

broman191
A kari TDP-je önmagában maximálisan 106W körül van, tehát lehet mellette húzott proci stb. úgy is még el kell futnia a rendszerének vidáman a bizonyos táppal... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Lacee86
Hardverben kárt nem tehet. A szoftverek összegabalyodhatnak, ha nem pucolod le megfelelõen az elõzõt. De ha most mûxik rendesen, akkor nincs gond. 😊

Sziasztok.Az nem baj hogy 4-szer néztem meg a videókártya frissítést?Nem csinál valami kárt?

Elõször a tegnap felraktam az nvidia 258.96 frissítést de az valami miért nem volt jó.Utána vissza telepítettem az alap videókártyát.Ma megnéztem még egyszer a 258.96 frissítés de most se volt jó, és végül 185.85 frissítés mûködik.

LeventeV
Kérdeztem tõle, hogy milyen márkájú, azt mondta, hogy nem bógli, de nem tudta megmondani milyen mert nem magának vette meg a kártyát hanem ajándéknak szánta. Aztán, hogy most mennyire lehet hinni ennek nem tudom. Remélem nem lesz semmi probléma.

Szóval én nem tudom ,hogy milyen márkájú a táp.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Elméletileg nem az vagy tényleg nem az?

Egyszerûbb,ha leírod a márkáját abból már lehet következtetni.

LeventeV
Elméletileg nem noname.

zico87
pontosan nekem CF rendszert elbírt a 400-as csííftekkkk😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Nem gond,feltéve hogy az a 430-as táp valami értelmesebb darab.

450W-ot csak azért írják rá a dobozra,hogy Pistike kodegány tápja is elvigye.

LeventeV
Azt olvastam, hogy a HD 3870-nek 450W kell. Nekem 460as tápom van de akinek eladtam a kártyát ha jól emlékszem csak 430. Ez mekkora baj?

MerlinW
Jé és tényleg. Akkor csak az i5-ösöket szívatják😊

[merlinw.org]

kifli
i3 is támogatja 😊

2 magos, de 4 szálon dolgozik
MerlinW
Nem kapcsol, mert i3 nem támogatja, csak az i7

[merlinw.org]

😄

Hallottam már ezekrõl az Ozone termékekrõl és mondják is,hogy jók. Hát,fene tudja...Razer Extended nagyon megtetszett. A billentyûzet alá is oda tudom rakni (néha idegesítõ,hogy írok és elcsúszkál) meg egérpadom is lesz. Ráadásul olyan batár állat,hogyha az egyik fele elkopik,akkor megfordítom és kész.

Nem mellesleg jól fog kinézni az tuti.

Skype-olni meg ez tökéletes lesz: Trust

Köszi!<#worship>
broman191
RLY? Ezen disznót lehet vágni. Vagy egy komplett menzás néni alakulatnak elég szeletelgetni a mindent. <#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Solten
sajat

<#alien>

Saor Alba

Gyáááá...ez kell!!! 😄

Inkább veszek mezei egyfüles headsetet (mert eddig az asztalon álló verzió volt betervezve. Úgyis csak pofázni kell.) de EZ KELL! 😛

Razer Goliathus Extended

Überfaszán fog kinézni.

kifli
ja, nekem kb csak a csuklóm van az asztalon, az alkarom a szék kartámláján 😊
Oké,Goliathus Alfa Control Pad lesz. Eldöntöttem 😄

Kösz srácok! <#worship>

A fél alkarom az asztalon van mikor fogom az egeret,nem hiszem,hogy ez probléma lenne.

Más fórumokon azt olvastam,hogy elõny ha vastag,mert kényelmesebb (?) (Gondolom mert vastagabb az anyag és ezáltal puhább).

Viszont szintén az elõbb olvastam,hogy nem baj ha nagyobb egérpadot veszünk a kelleténél,mert ha elkopik,akkor csak fordítok rajta. (Mondjuk ebben lehet valami igazság)

Akkor viszont már játszik a Goliathus Alfa is. 444X335mm Dzsézüsz...

kifli
nekem az elõzõ padjaim szélei mind felhajlottak, nyilván azért mert nem ugyanúgy fogjuk az egeret 😊