Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Régebbi kártya, de nagyon sokat tud, árához képest fõleg.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
További szép napot!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eddigi tapasztalataim alapján.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A csúszkát beállítja így (20.000 Ft-ra nem lehet állítani):
ÉS megkeresi magának a szimpatikusat. Szerintem, ez a legoptimálisabb megoldás.
Egyik haveromnak kéne videókártya, és olyan 20k körül szánna rá.
Mit tudnátok neki ajánlani? Teljesen mindegy hogy ati vagy nvidia 😊
Thx
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Csak érdeklõdnék, hogy milyen játékra, filmezésre alkalmas gépet lehet most összerakni 160ezer Ft-ból? Próbáltam az ipon gépösszerakót, de nem vagyok otthon a mai hardverkínálatban, hogy melyik a jobb stb.
Kösz elõre is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jó kis alternatíva lehet szerintem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elõször a tegnap felraktam az nvidia 258.96 frissítést de az valami miért nem volt jó.Utána vissza telepítettem az alap videókártyát.Ma megnéztem még egyszer a 258.96 frissítés de most se volt jó, és végül 185.85 frissítés mûködik.
Szóval én nem tudom ,hogy milyen márkájú a táp.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Egyszerûbb,ha leírod a márkáját abból már lehet következtetni.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
450W-ot csak azért írják rá a dobozra,hogy Pistike kodegány tápja is elvigye.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Hallottam már ezekrõl az Ozone termékekrõl és mondják is,hogy jók. Hát,fene tudja...Razer Extended nagyon megtetszett. A billentyûzet alá is oda tudom rakni (néha idegesítõ,hogy írok és elcsúszkál) meg egérpadom is lesz. Ráadásul olyan batár állat,hogyha az egyik fele elkopik,akkor megfordítom és kész.
Nem mellesleg jól fog kinézni az tuti.
Skype-olni meg ez tökéletes lesz: Trust
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Saor Alba
Inkább veszek mezei egyfüles headsetet (mert eddig az asztalon álló verzió volt betervezve. Úgyis csak pofázni kell.) de EZ KELL! 😛
Razer Goliathus Extended
Überfaszán fog kinézni.
Kösz srácok! <#worship>#worship>
Más fórumokon azt olvastam,hogy elõny ha vastag,mert kényelmesebb (?) (Gondolom mert vastagabb az anyag és ezáltal puhább).
Viszont szintén az elõbb olvastam,hogy nem baj ha nagyobb egérpadot veszünk a kelleténél,mert ha elkopik,akkor csak fordítok rajta. (Mondjuk ebben lehet valami igazság)
Akkor viszont már játszik a Goliathus Alfa is. 444X335mm Dzsézüsz...