Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Annyi a lényeg, hogy 200Wot megeszik idle 😄 Tuning miatt nincs CnQ se, hogy ha nem kell ne zabáljon. ATI 3650es VGAval egész tûrhetõen viszi a régi jékokat. Hálóban játszásra van fenntartva, ha nem muszály be se kapcsolom.
Ha sikerül bele szerezned egy minél nagyobb Athlon 64et, de nem sok pénzért, akkor jó lehet. Azt nem tudom pontosan, hogy a VGA-val mi a szitu, de sztem flashoz a proci kell.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
A leggyorsabb proci ami belemegy az Athlon 64 3700+ , és azzal sem lennél elõrébb mert a teljesítményét a gépnek nagyon visszafogná többek között a kevés ram is.
De ha tényleg annyi a kártya amennyiért írják akkor megéri , persze többet ne költs arra a gépre
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Gondolkodtam,hogy beteszek 2db 6870-et,de már 2-3éve mióta megvan a gép,nem nagyon követem a hardware infókat,úgyhogy nemtudom jó ötlet.
Véleményeket és konfigurációkat várom egyaránt.
Fontosabb spec:
alaplap: Gigabyte GA-EP45-DS3R(LGA775,szóval lehet alaplap frissítés nem lenne rossz ötlet)
CPU:Q8200 2,33@3,12(néha visszaáll alapórára,nem OC-ra fejlesztették)
RAM: DDR2 4GB 800MHz OC
GPU: GTX260 OC
Táp: FSP 550W
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A probléma orvoslására kitaláltam, hogy vásárolhatnék bele pár leselejtezett cuccot, ilyenekkel tele van a Vatera (habár nálunk Szerbiában a Kupindo és a Limundo az aktuális).
A konfiguráció eképpen néz ki:
Alaplap: Gigabyte GA-K8NS
Processzor: AMD Sempron 2800+ 1,60ghz
Merevlemez: Samsung 80GB
RAM: 1GB DDR400 + 256MB DDR400
Videokártya: Sapphire Radeon 9550 128MB (AGP)
A merevlemez árak miatt ezen a téren újítást nem szeretnék most véghez vinni. +1GB ram és egy új VGA megoldást jelentene szerintem a fentebb felsorolt problémákra. Valamint a húgom számítógépébe át tudnám rakni a mostani VGA-t. A kérdés tehát az, hogy milyen AGP-s videokártya futna el ezen a konfiguráción úgy, hogy stabil maradna a rendszer és a zsebem mélyére se kellene nyúlnom? Egy ilyen aranyost néztem ki magamnak. A hirdetés kissé furcsa, mivel 600 dinár kb. 1700 forintnak felel meg, ami nagyon olcsó a kártyához képest.
A kérdés tehát adott. Melyik AGP-s VGA futna a meglévõ komponensekkel együtt, amely megfizethetõ?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
És nem is Q-Fan a program neve, hanem FanXpert
Dübörög a 965ös x4
Egyébként 800at fordul alapesetben.
Ha vennél rá egy másik ventillátort, az is 2900al pörögne, amit nem csodálok, hogy zajos.
Megnéztem a tiédhez tényleg csak az az epu 4 engine van, ai suite és q-fan nincs. De menj be a biosba és azon belül a POWER menü (jobbra lépegess fönt) majd legalul van egy HW monitor configuration. Abba keress egy Q-Fan opciót. Ha disabled, akkor tedd ENABLED-re.
Elviekben csodát kéne várni ettõl az opciótól zaj tekintetében.
PWMes valóban a proci hûtõ csatlakozód, de lehet, hogy be kell állítani, hogy milyen hõfoknál hány %ot perdüljön a venti.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Ki mondta, hogy f??det rám?!
Van egy gépem amit eladnék, de nem tudom mennyit kérjek érte amennyiért el is vinnék.
Intel P4 3,2 GHz
Geforce 9500 GT
2GB DDRII RAM
Asrock 4core dual vsta alaplap
75gb vinyó ide-s, 1 dvd író 1 dvd olvasó
Samsung SyncMaster 943SN 18,5" LCD monitor
A válaszokat elõre is köszönöm!
TEgnap ezt ajánlottátok. Ma megnéztem a procihûtõnek 4 eres a kábelja ami rámegy a lapra, ha meg rádugtam egy 3 eres ventit nem akart elindulni a gép, csak csipogott meg újraindult. Namármost az általatok ajánlott articnak 3 vagy 4 eres a vezetéke illetve ha ennek 3 akkor egy 4 eres vezetékeset tudnátok ajánlani? (PWMes venti a 4 eres?)
http://aprod.hu/hirdetes/eros-asztali-gamer-pc-monitorral-olcson-elado-ID817F.html
Vehetsz újban egy H61 chipsetes Sandy Bridge deszkát kb 13ezertõl.
12 ezer bele egy celeroncs G530 proci 2,4GHz 2 mag
Meg ehhez memória ízlés szerint 2 Giga olyan 4 ezer
VGA meg mondjuk 20 egy ATI radeon 6670
Nem egy nagy tûz, de ennek is 50 a legalja.
Gondolom kéne még egy táp, chicony hipro 430W asszem 7-8 ezer.
Na ez a proci mondjuk nem játékra termett, de 30ból végülis új dolgokat vettél. Helyette használtban alaplapokat vaterán amibe többmagos proci belemegy 8tól fölfelé kezdenek árulni 1 hét vagy annyi se garival. Abba DDR2 memória sztem drágább mind most a DDR3, vagy legalábbis egálban van, de az is használt gari nélkül.
Aztán egy procit mondjuk hirtelen azt láttam, hogy 2 magos 1,8 GHZseket adnak 6-8ig.
Aztán ha valami nem jó futhatsz a pénzed után. Nem szívesen ajánlgatnék vateráról inenn onnan amonnan, hogy 20 eladótól szedd össze a géped. Bejön a képben egy gázrezsóban megsütött vga kártya, vagy hasonló akkor máris nagy buktavári.
Dübörög a 965ös x4
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Új gépet semmiképp sem szeretnék, nem látom értelmét..
Milyen árban vannak az olcsóbb tûrhetõ gépek?
Van olyan, amit tudtok ajánlani, ahol érdemes körülnéznem?
Google a barátom, végignéztem pár használt gépes oldalt, de tul.képpen nem tudom mit is kell keresnem 😊
Szar dolog hülyének lenni 😄
Az NFS World nem fut el rajta így ahogy van?
Dübörög a 965ös x4
AMD XP 2500+
1,83ghz
most épp 1.25gb ram van benn egyébként
Játékokra többek között gondolok
Dragon Age 1-2
Need for speed world
Witcher
...
most 4 olyat mondtam amire kíváncsi lennék..
Miattam nem kell feltenni 😊
Hogy mit lehetne bele tenni és mit nem, azt sajnos nem tudom, de tanácsot szívesen elfogadok 😊
Ebben a dellben annyi elõny van, hogy 2magos. 2,6GHz, hát mondjuk.
De ilyen kívánalomnak nem fog megfelelni, hogy elvigye a mai játékokat. Esetleg még a proci.
A kérdéses videókártya meg egy integrált darab, sajnos fogalmam nincs milyen S AM2es chipsetek voltak régebben, de abban biztos vagyok, hogy nekem AM3as lapom van, 880G chipsettel, ebben is van egy integrált videokártya, mondjuk egy ATI 4250 és a Richard Burns Rallyt nem vitte csak száraz idõben. Igaz esõben nem is szeretek vezetni 😊 És ez egy 2004es játék!
Enyémhez képest szerintem az az integrált nvidia rosszabb, de ha jobb akkor is csak az office és internet a barátai.
Tehát így bármelyiket megveszed, elõrébb nem leszel játékok terén.
Milyen a régi procid? Nem lehet abba az alaplapba tenni egy jobb procit? Meg mondjuk egy AGP-s videokártyát. Van egy ATI 3650em régen 10ért vettem használtan, az kifogástalanul viszi az elõbb említett játékot. De újakban nem kell gondolkozni a 3650nél sem. Létezik még 3850 AGP-s foglalatban, esetleg az.
Ja merthogy az újabb gépeknek már más a VGA csatolója.
Ha esetleg megmondod mivel szeretnél játszani, kipróbálhatom a kettes számú gépen, elfut-e. Egyébként az egy 1magos AMD Athlon 2600 MHz (tuningolva)
Dübörög a 965ös x4
Az egy dolog, hogy használt, addig értem.
Nem a legújabbak, de nincs is rá szükségem.
Az alkatrészekkel van a gond, vagy valami más?