Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Melyik az a progi amivel tudom tesztelni a procit jah meg a ramot is?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ez is TN paneles, de legalább már van rajta DVI csatlakozó 😄
A táp az számomra sztem tökéletes, még sosem bajom egyetlen chieftec cuccal se 😊 Illetve a késõbbi bõvítések miatt jó az az 500 watt 😊
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
A haz az legyen inkabb egy Bitfenix Merc Alpha. Illetve a tap is lehetne valami komolyabb darab. Corsair CX430 pl.
A monitor viszont nagyon nem jo. Az meg hagyjan,hogy TN panel,de hogy nincs DVI csatlakozo az mar sulyos bun 😄
Szoval ahelyett legyen egy LG E2242T-BN
Alaplap ASROCK 970 Extreme3 1 db 21.062 Ft
Processzor AMD Phenom II X4 965 3.40GHz AM3 BOX Black Edition 1 db 25.946 Ft
Memória CORSAIR 8192MB Vengeance Low Profile DDR3 1600MHz CL9 KIT CML8GX3M2A1600C9 1 db 16.146 Ft
Videókártya MSI R6870-2PM2D1GD5/OC HD6870 1GB GDDR5 PCIE 1 db 48.116 Ft
Merevlemez SEAGATE 1000GB Barracuda 7200.14 7200rpm 64MB SATA3 ST1000DM003 1 db 22.415 Ft
Optikai egység NEC AD-5280S-0B Fekete OEM 1 db 4.254 Ft
Billentyûzet GIGABYTE GK-K6800 USB Magyar Fekete 1 db 3.226 Ft
Egér A4TECH X-710BK 1 db 3.924 Ft
Ház SHARKOON Vaya 1 db 8.420 Ft
Táp CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM 1 db 12.561 Ft
Monitor ASUS VH228D 1 db 31.553 Ft
Összeszerelés 1.905 Ft
Összesen: 199.529 Ft (157.109 Ft + áfa)
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Jarnak errefele emberkek,akik ertenek hozza,majd ok megmondjak.
Abban nem tudnal segiteni,hogy mitol nem tudom huzni a procim,miota vettem meg 2gb ramot a gepbe?Azelott siman tudtam...
Az E7400 tokeletesen osszedolgozik a 4850-nel. Felejtsd el a cseret,inkabb tedd felre a penzt,gyujtogess aztan vegyel egy uj,modern konfigot.
Mondjuk nem tudom a mostani procim melle mi lenne a legjobb videokartya amit meg kihajtana?
Az, amikor a memória egy részét lefoglaljuk, és egy virtuális meghajtót hozunk létre, ami a file-okat erre a memóriarészre fogja másolni. A virtuális meghajtó egyébként ugyanúgy viselkedik, mint egy meghajtó, tehát van betüjele, el lehet nevezni, stb.
A Ramdisk-re nem lehet (szvsz) windows-t rakni, mivel alapból kell egy program (RamDisk programok a Wikipedián), ami lefoglalja a memóriát és azt egy meghajtónak tünteti fel az operációs rendszer számára. Persze vannak Dos-os Ramdisk-ek is, csak értelme nem lenne ekkor sem hiszen elõször a merevlemezrõl a ramdiskre kellene másolni a file-okat.
Arra lehet használni, hogy felmásolsz rá egy programot, és azok a file-ok gyakorlatilag a memória sebességével lesznek beolvasva (továbbra is át kell másolni a "memóriaként" használt memóriacímre, de értelemszerûen ezt roppant gyorsan teszi. Például ha felmásolod a Battlefield 3-at a RamDisk-re, akkor a pályák gyakorlatilag egybõl betöltõdnek a pályaváltáskor.
Persze ennek ára is van, hiszen a Ramdisknek használt memóriaterület "elvész" a gép számára. Tehát van 4 giga ramod, és lefoglalsz belõle 1 gigát, akkor csak 3 giga ramot fog az operációs rendszer látni. Ez meghatározza azt is, hogy mekkora programoknál van értelme használni. Én azt mondom, hogy 4 giga alatt a mai játékok esetében nem sok esélyed van. 8 giga ramnál azon játékokat, amik nem nyomnak többet, mint 2-3 giga, még jól el lehet futtatni (a ramdisk legyen egy kicsivel nagyobb, mint a felmásolni szándékozott program). Egy 20-30 gigás MMORPG-t viszont esélyesen sose fogsz RamDisk-rõl futtatni (hacsak nincs 32 vagy több giga ramod 😄). 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egy kérdés a ramdisk-hez tényleg kell már meg lévõ rendszert? hogy mûködjön? Tehát én windows-t akarok rá rakni meg lehet ez csinálni valahogy? Sorry az off-ért
szóval 120giga rendszer vinyónak elég lesz nekem
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#ijedt>#ijedt>
Jatekok alatt radikalisan rovidebbek lesznek/megszunnek a toltogetesek ezaltal a min. FPS is magasabb lesz,sokkal gyorsabban indul barmilyen program meg maga az op. rendszer is. Jo dolog az SSD! 😊
Egy regi pc-hez,akarnek venni egy ugyancsak regi videokartyat;
intel pentium dual e2180 2ghz-es proci melle kene,en egy 8600gt-ben gondolkozok,csak eloszor megkerdeznem,hogy eleg ez a proci neki?Illetve ha tudtok egy jobbat,akar ati-t, mondjatok 😊
Nem hiszem,hogy ez nem szolna jol. Rock zenet kamazza,jar is koncertekre,onnan jon a Marshall mania. Ugyhogy marad ez. A mostani Geniusnal biztos jobb lesz 😄
Azert koszi a tippeket! 😊
Keress Superlux vonalon, vagy Shure SRH240, Koss Porta Pro, Beyerdynamic DT 235, AKG K518.
Ezek amik 15e alatt szóba jöhetnek. Kérdés persze, hogy milyen zenéket hallgat, stb. Jah, vagy akár még Sony XB 500, ha nagy basszus fan.
Blum: Igazán nincs mit, én gitározáshoz tervezgetem egy ideje hogy beszerzem azt a fülest csak eddig mindig közbe jött valami 😄
Imadja a Marshall cuccokat,eszembe se jutott,hogy a Marshallnak van fejhallgatoja.
Faszan osszehajthato,jok a specifikacioi,massziv darabnak is nez ki..azthiszem o lesz az.
Koszi szepen! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014