Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nem 6750 akart lenni?
250 fps meg lehet kicsit sok lesz, maradjunk a 24-25nél 😊
próbáljatok ki egy erõsebb játékot, hogy azzal milyen.
Ismerõsömnek van egy ATI 7650 ezt vette nvidia helyett és az lenne a kérdés hogy szinte csak a cod2-vel játszik és nincs meg a 250 fps laggol és ugrándozik de nekem meg van az 5450vel fixen proci ugyanaz mint nekem +4GB ram win7 64Bit valószínûleg nem húzza ki a proci a karit? vagy valami más?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ahhoz, hogy szétterítsd a pasztát a bankkártyás módszert nem alkalmaztad?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A szetteritest ugy szoktam csinalni,hogy egy kis celofan darabot rahuzok a mutatoujjam vegere.
Utolsó kérdés: Hogyan kell pasztázni? Vagyis ti hogyan szoktátok csinálni, mert neten legalább 4-5 módszert olvastam már és nagyon megoszlanak a vélemények.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Van egy ismert probléma a régebbi Marvell 9123 SATA 3 vezérlõvel. Ez általában fel-nem ismerõs, vagy ha fel is ismeri, akkor lassú átviteli sebességû probléma. Viszont ez nem csak a Sandforce-oknál probléma.
Van egy másik probléma, ami a Sandforce 22xx vezérlõs SSD meghajtókat érinti, amelyek meghallnak akár egy éven belül, sõt, van, hogy két hónapon belül. De akad kékhalálos, belassulásos probléma is. Semmi köze a Marvell-hez, lévén Asrock Z77-es deszkákban is haltak meg ilyen SSD-k, amelyekben max. akkor lesz Marvell vezérlõ, ha ráragasztod pillanatragasztóval.
Szóval ezek után olvasd el amit Kifli leírt, és értelmezd. Nekem nem igazán sikerült, szerintem keveri a két problémát.
De természetesen szívesen veszem, ha valaki megcáfol, és felvilágosít...
Amúgy a Marvelles vezérlõ max sebessége 380 körül van, így a leggyorsabb SSD-ket visszafoghatja.
Az Agility4 már nem Sandforce-os.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
He? Mi köze a Marvell-nek a Sandforce-hoz? Mi köze az alaplapnak az SSD vezérlõjéhez?
havernak biostar 890gx lapján nem tudom milyen a vezérlõ, de neki sincs gondja az agility 4-el.
Mi van? Az OCZ újabban tán az alaplapra szereli a vezérlõt, vagy mi? <#idiota>#idiota>
Legalábbis így is lehet nézni. Nekem intel vezérlõvel tökéletesen megy a vertex 3, havernak biostar 890gx lapján nem tudom milyen a vezérlõ, de neki sincs gondja az agility 4-el.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
OCZ memóriáim mai napig mûködnek pedig egyik sem mai darabb, agility 3 van a gépemben sose volt vele semmi bajom jah és még a firmware-t se frissítettem rajta....
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
A procival pedig az a gond, hogy valószínûleg az is a csúcson jár, de hiába veszel jobb procit a gépedbe, a videókártya visszafogja majd. Ettõl függetlenül ha az alaplapod bírja, akkor egy AMD Phenom II 965-ra váltás drasztikus elõrelépést jelentene.
A két opció közül a proci a jobb megoldás, nem vitás, de itt alaplap és ram kérdés is van...
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
van egy kicsit öreg asztali gép, azt szeretném egy kicsit korszerûbbé tenni. Csak netezésre és filmnézésre van használva. Van benne egy AMD Sempron 3000+, 512mb ram, MX440 és mindez egy MSI MS-7032-ban ül. Nem kell rá win7, elég az xp, lényeg hogy ne lassuljon be a böngészõ 3 megnyitott ablak után.
Mit ajánlotok?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder