103176
-
#89373 Nem szép tőlük, amúgy nem értem mit baszakodnak, folyamatos 3 műszakban fossa ki sok gépsor keleten ezeket(tökmindegy a márka). Ipon legalább nem kötözködött, szerintem ez annyira nem tétel egy gyártónak... -
#89372 Valamelyik alaplap gyártójának BIOSában van erre opció hogy az IGPU erejét a processzor javára fordítsa, és azt erősítse. VGA-ra vonatkozót nem láttam még. -
I73770K #89371 Üdv!
Érdekelne egy olyan dolog,hogy pl egy 4770k-ban az igp-t be lehet a állítani a fizikai videókártya mellé így erősítve azt? (van aki szerint nem,de teszteken meg van ahol igen.) Tehát érdekelne,hogy most mi az igazság!
Előre is köszönöm!
-
Dodo55 #89370 "A grafikai beállítások legmagasabbon voltak"
A felbontást viszont nem említi, az látszik is a videón, hogy 1080p-ben nem tűéles a kép, e mellett tehát már rögtön nem szabad elsiklani.
Elvileg egy HD7750 közelében vannak az IGP-k ezekben az APU-kban. Ebből kiindulva igen, kisebb felbontáson elképzelhetőnek tartok stabil 30FPS-t, amit viszont PC-n erős túlzás akadásmentesnek nevezni, nálam az a fogalom 60FPS-nél kezdődik, de még ott is csak jóindulattal (a monitorom sem viccből húztam túl 75hz-re...).
Mindezek ellenére még mindig nem tudom kizárni azt a lehetőséget, hogy a gyerek szimplán nem írta oda, hogy van ott valami normális VGA is... -
stefun #89369 Tehát akkor lehetséges hogy felvétel nélkül, mindenhol meg lenne a legalább 30 fps? -
Dodo55 #89368 Elvileg igen...
De:
"A grafikai beállítások legmagasabbon voltak, tehát akadás mentesen futott a játék még felvétel közben is."
Ezt viszont én nem egészen így látom a videón :) Pont hogy CPU limites akadásokat látok szinte folyamatosan. -
stefun #89367 Nem tom jól értelmezem e.: Most tulképpen videokártya nélkül nyomja, "kaveri" cpu-val?
KLIKK -
Blum #89366 Nem is azt irta,hogy azzal kell fujni,hanem azzal tisztitani. (bar benzinnel nincs jobb erre a celra :D)
En lancra TF2-t hasznaltam mindig,de pl. ajto zsanerokra is jo.
-
#89365 Láncra nem is szabad fújni. Sőt biciklire szinte egyáltalán nem szabad- max tesco bike ra(annak úgy is mindegy). -
#89364 -
#89363 Az hogy a wd40 az tisztító és kioldja belőle a kenőanyagot ráadásul bizonyos anyagokat meg is marhat. Valamennyi kenőanyag persze van benne, de nem erre való.
Biciklin a láncot végigfújod WD40-el és gyönyörűen csöpög a zsíros koszos cucc, akkor képzeld el mit csinál egy finom elektronikai eszközben. -
#89362 évek óta azzal fújom a jelenlegit, semmi baja
mi baja lesz tőle? :D -
Blum #89361 Megjobban zorogne :)
En TF2-vel kinaltam meg egy regi hazventit,ment is a kukaba..:D -
#89360 mi baja lenne wd40-től? -
#89359 Na ha a WD-t belefújod akkor dobhatod is ki a ventit, ahogy Blum írja varrógép vagy műszerolaj, ha van hozzá türelmed akkor meg atomjaira szedni és valami finom zsírral bekenni, olyannal amitől nem ragad össze teljesen.
De minden ilyen szopástól megkíméled magad ha veszel rá egy Noctua ventit azokkal semmi baj nincs évekig, hozzá se kell nyúlni. -
Blum #89358 ventihez (vagy barmilyen csapagyhoz) barmit,csak azt ne :)
Varrogep olaj vagy ha az ember ert hozza akkor atomjaira szet szedni es gepzsirral vekonyan bekenni. -
sztanko15 #89357 Nekem ugyanilyen hibára most pcx-nél azt akarják mondani hogy én b*sztam el...hát mondom én biztosan nem, nem egy gépet raktam már össze meg stb stb most ott tartunk hogy visszaküldik a gyártóhoz, de nem biztos hogy megcsinálják mert "fizikai sérülsére vagy nem rendeltetésszerű használatra nem terjed ki a garancia" mondom oké, de akkor mi lesz vele ha nem csinálják meg. erre a válasz csupán ennyi volt: ők nem tudják..
-
#89356 wd-40 -
#89355 Evohoz annyit, hogy a ventijei hajlamosak pár hónap után zajosodni, érdemes kicserélni esetleg Noctuára, ami nem olcsó, viszont évekig patent marad.. :-) -
#89354 köszönöm urak -
Blum #89353 9centis ventivel ellatott hutot nem igazan vennek FX procira.
En is az alabb linkelt 212EVO-t javaslom. -
#89352 elsőre jót linkeltél, ez nem jó AM3+ alaplaphoz
inkább egyébként ez -
#89351 ha belekontárkodhatok, ezis kiváló ház, és nem porosodik belül sem:
haf 912 -
#89350 rosszat linkeltem, link -
#89349 kinéztem még egy cpu hűtőt is, erről vélemény? -
#89348 tényleg, sorry :) -
Blum #89347 Azt is irtam,Corsair 200R -
#89346 aha értem, úgy gondolom akkor megfelelő lesz nekem, már csak vmi jól szellőző tágas gépház kellene, erre van vmi tipped? -
Blum #89345 Ha nem akarsz tuning-vilagbajnok lenni,akkor felesleges ennel komolyabb. Ettol feljebb a 990-es deszkak vannak (normalisabbja 30-35k korul kezdodik),ami a fejlettebb tapellatast (tuning eseten lehet hasznos) meg 1-2+ USB/SATA csatit leszamitva nem tud sokkal tobbet. Mezei usernek egy korrekt 20-25k-s alaplap boven eleg Intel-AMD fronton egyarant.
Ha arra gondolsz,hogy elegge megbizhato-e ez a viszonylag olcsobb lap is,akkor a valasz: igen. -
#89344 nincs szükség esetleg komolyabb alaplapra? ez is megfelelő? -
#89343 köszönöm szépen mindkettőtöknek! -
Blum #89342 Lentebb ajanlott XFX-et en is ajanlom vagy egy FSP Raider 550-et. -
ldavid #89341 XFX 450 (Seasonic beles) most olcsó, 5év garival. bőven elég lenne. -
#89340 sziasztok!
segítséget szeretnék kérni.
adott egy:
GIGABYTE GV-R777OC-1GD HD7770 1GB kárya,
AMD FX-6300 3.50GHz proci,
GIGABYTE GA-970A-DS3P lap,
8 GB ram
ezen kívül semmi különös extra.
milyen tápegységet ajánlanátok ehhez?
lehetőleg minél halkabbat.
én kerestem a corsair TX650 v2-t, ami nekem van, de már nem kapni, legalábbis nem találom, és a tulajnak az már magas árkategória lenne. -
Blum #89339 -
köszi -
Blum #89337 Nem csak a Win tolt be gyorsabban,hanem minden ami SSD-re van pakolva.
HDD utan is eszreveheto a kulonbseg,bar kulonosebben nem nyugoz le senkit. A bibi akkor van,amikor nem SSD-vel szerelt gepet hasznalsz amikor mar megszoktad azt.
Eg es fold.
Azon kivul meg 2014 van,SSD nelkul gepet venni (plane ennyiert,ilyen kaliberut) eleg nagy bakloves. Arrol nem beszelve,hogy az a Samsung EVO 21k-ert pofatlanul olcso,bar ez mar mellekes. -
#89336 és valami értelmes indok, hogy miért? arra nem izgulok, hogy gyorsabban betölt a win -
Dobronski #89335 Van. -
Blum #89334 Van.