Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Proci :AMD A4-4000 3.00GHz FM2 BOX
Alpalap: ASROCK FM2A55M-DGS
Táp: CHIEFTEC iArena 400W GPA-400S
Ház: GIGABYTE GZ-P5 Plus Fekete)
Memória: KINGSTON 4GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KHX16C9B1B/4
HDD: WD 1TB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
Egyszerû irodai gépnek kell alap dolgokra,netezés office,képek stb...
Dübörög a 965ös x4
Ami kellene:
lap, proci, memoria, vga, táp
Elore is koszonom, ja es ez haveromnak kellene, csak azert irom mert még majd par het mulva nekem is kellene majd tanács, ugyhogy nem lehurrogni, hogy csak pofazok 😄 Csak mert lattam lejjebb volt ebbol kis vita. 😊
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
memoria: Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz Vengeance RED
Proci:AMD Phenom II X4 965 125W Black Edition HDZ965FBGMBOX
Coler: Cooler Master Hyper412S
Hdd:HDD Seagate Constellation ES 1TB SATA3 7200rpm 64MB 3.5Inch
Haz: Cooler Master HAF 922 black
Tap:Cooler Master Silent Pro M2 620W
Videokartya:AMD Radeon™ HD 6950 Graphics
Ez a gép kb mennyit érhet meg, és mennyire bírja a játékokat?
Thrash \'Till Death
Mert akkor az az 50°C nagyon gáz, nekem a 3350P simán 35-38 °C körül van, gyári coolerrel (+azon lévõ gyári paszta), 900-as venti fordulaton, ebben a nagy nyári melegben! Sõt, mielõtt belõttem volna a venti szabályzást, 2000 körüli fordulaton csak 32 körül volt.
Terhelve sem rossz a helyzet, AIDA-s terhelésteszt alatt sem ment 60 fölé, míg real-life terhelésekkel inkább csak 50-55 körül mozog.
Bár azt tudom, hogy a 3350P egy késõi IB modell, lehet ennél reagáltak volna már a panaszokra? Csak akkor azt nem értem a Haswell-eknél miért tértek volna vissza a szar megoldásra?
Thrash \'Till Death
Intel i7 2600, 16GB memory, 1TB HDD, two Nvidia Gforce 560 gtx graphics cards running on sli, wireless card---
Azért kérem a minimumot,mert még egyelõre nemtudom,hogy pontosan milyen a memória,és a HDD-t sem,meg az alaplapot sem,csak azt ami ide van írva...Köffi 😊
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Amúgy kis(-érdekesség) OC-val 270mHz
Remélem a kövi szériánál nem játsszák ezt el. <#vigyor2>#vigyor2>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
"The trees move. Do you not see it?"
Thrash \'Till Death
csökkentés alatt undervolting-ot értem, szinte minden proci kacagva elfut gyárinál jóval alacsonyabb feszültségen is, és úgy sokkal, de sokkal kevesebb hõt termel - terhelés alatt 10°C javulás és hasonlók. gyakorlatilag veszélytelen tudomány, kárt nem okozhat, legrosszabb esetben (én még ilyenbe nem futottam bele) cmos reset-et kell csinálnod, és minden visszaáll alaphelyzetbe.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
elsõ körben én megpróbálnám biosban letekerni csöppet proci feszültségét, nagyon sokat javíthat hõfokokon, és a ventid sem fogja szétpörögni magát.
Thrash \'Till Death
www.smart-bus.hu
Régebben nekem is 965 chipsetes alaplapom volt, de nem mertem ezt megjátszani, illetve q6600 procit kerestem, de drágállottam.
Jelenleg ez a deszka megvan? Milyen proci van benne? Ha esetleg nem sokkal rosszabb akkor egybõl megpróbálnék valamit húzni rajta. Persze csak jó táp és megfelelõ hûtés/ház szellõzés mellett.
Ezt a GT640et nem erõltetném, igaz, hogy 27-30 ezer körül van de inkább Radeon 7770 vagy GTX650.
Proci ügyben szét kellene nézni 19ezerért sok mindent lehet kapni, most így hirtelen ezt találtam
Itt egy 6420 8000ért
E8500 mondjuk ez drágább de legalább nem dohányzó nõ tulajdonostól megkímélve (ilyeneken szoktam jót röhögni)
E8500 12ért de ez már masszív dohányostól, nem kímélve
Szerintem nézz szét jobban proci ügyben. Vaterán is rengeteg van.
Dübörög a 965ös x4
Egész nap falat fúrtam, kicsit nem úgy pörög az agy 😄
Dübörög a 965ös x4
www.smart-bus.hu
Dübörög a 965ös x4
www.smart-bus.hu
Már csak egy nagyon off kérdésem van... Nekem ezek a formátumok teljesen kínaiak! :S Vannak ezek a BD50-s filmek... azokkal kell még valamit macerálni, vagy csak felmásolom a vinyóra, rádugom a lejátszóra és mehet a móka?
www.smart-bus.hu
Nem értek hozzá ennyire-
www.smart-bus.hu
Jo az otlet,de inkabb egy USB 3.0-as racket vegyel hozza. 40gigas BD filmeknel nem mindegy a sebesseg 😊 Gondolom az alaplapon akad 1-2 USB 3.0 csatlakozo. Ha megse,akkor jo az altalad kinezett keszulek is.
DELOCK 42474 3.5 External enclosure SATA HDD - USB 3.0
Lenne pár hülye kérdésem, és ennél jobb és forgalmasabb topik nem jutott eszembe ahol ez elfér... 😊
Van egy ILYEN Blu-ray lejátszóm, és szeretném a különbözõ forrásból beszerzett 20-40GB méretû filmeket megnézni rajta... Na, most ez ugye csak külsõ merevlemezrõl történhet, ha nem akarom kiírni a filmeket. Van egy vinyóm elfekvõben... arra gondoltam veszek hozzá egy ILYET, elhelyezem a lejátszó mellett, és minden szép és jó... 😊
Na most ez a gondolat menet megállja a helyét, avagy oltári baromság? Esetleg valakinek jobb ötlet? 😊)
www.smart-bus.hu
giga.com-on, ez van az alján, piros nagybetûkkel:
* GA-945GCMX-S2 (rev. 6.6) is able to boot with Intel Core2 Duo supporting FSB 1333MHz (OC)
Elvileg akkor bios frissítéssel elfogadja, nem?
Azt még meg tudom csinálni. 😄
Régóta (~5 éve) totál kiesett a pc-s világ. Így mára már szinte idegen nekem minden.