Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Az A4Tech még csak válaszra sem méltat, na ennyit arról a gyártóról.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tudnátok nekem ajánlani egy olyan gépházat ami jól szellõzik, és elfér benne egy 30cm VGA, és kb 14cm CPU hûtõ, olyan 10.000Ft szánnék rá.
Elõre is Köszönöm!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Gigabyte GA-EP45-DS3R
Intel C2Q Q8200 (proci eddig 3.14ghz-re volt húzva, de a nagy melegben nem bírja még rendes hûtõvel sem)
Nvidia GTX260
DDRR2 4GB 800Mhz geil value ram
Arra gondoltam,hogy egy rendes proci és még egy GTX260 SLI-be kötve. Nemtudom, hogy ezzel így még 2-3évet kibírna. Ötletek?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Memóriából én CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT-et vennék, igaz az most 20.498Ft,- ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
INTEL Core i5-3470 3.20GHz 1155 BOX 47.409Ft
KINGSTON 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT 18.237Ft
FRACTAL DESIGN Core 3000 18.631Ft
CORSAIR Builder Series CX430W 12.891Ft
ARCTIC COOLING Freezer A30 9.817Ft
126.289Ft
Haz letisztult,hangszigetelt,full nema ventikkel. A procihuto is a nemasag jegyeben kerult a listara mert a gyari huto nem arrol hires,hogy halkan uzemel 😊
Adott egy MSI GTX460 OC 1GB VGA, + winchester.
Ehhez kellene nekem alaplap, processzor, ram és ház, valamint egy táp alternatíva, mert nem tudom milyen van a mostani gépben (talán 450?)
Elõny, ha nem hangos, de halk😊
Játékra kell, de semmi extra, konkrétan szinte csak blizzardos játékokra, diablo3, wow, SC. A ház ne világítson, nem kell rá semmi csicsa, egy jól hûthetõ, diszkrét, halk gépet szeretnék😊
6k-ert hardverapron mar ertelmes egereket is lehet amugy kapni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ismerõsnek is hasonló konfigja van VGA nélkül és az az integrált cucc egész jol viszi amit vinnie kell bár lehetne jobb is... neki a tápja is kicsi hozzá tehát annál is lehetne jobb.
(Lehet hogy én linkeltem rossz cuccot... nemtudom.)
És ha ez a procis vga dolog mûködik akkor addig azt használom amíg nem lesz pénz egy érdemes VGAra
Amit most így egyszerre vennék: Ez a vga-s alaplap meg egy proci hozzá, 4vagy8Gb ram, táp az egészhez ami a majdani VGA + ram + 2 vinyó hoz is elég lesz
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
És FX-ben nincs integrált grafikus egység... Trinity vagy Richland-ben vannak.
Tudom nem ide tartozik de itt mindig segitõkésszek vagytok.
A következõ a helyzet:
Anno vettem egy Logitech F510 gamepadot, elromlott de még garanciális, azt mondták kicserélik, azonban hiánycikk náluk így már lassan 2 hete várok hogy cseréljék. Írtam mailt, azt a választ kaptam hogy jelenleg csak pénzvisszafizetést tudtak biztosítani, jövõhét szerdán kapnak friss árlistát, ha azon rajta lesz akkor onnantól 1 hét a beszerzési idõ.
Az a baj hogy körbe néztem és nem nagyon találok máshol se ilyet.
Esetleg valaki tud?
Kérhetném a visszafizetést, de nem lennék sokkal elõrébb mert nekem a kontroller kellene.
Esetleg hasonló minõségû/tudású hasonló áron?
Anno 7600 ért vettem tavaly.
Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
valami ilyenre: Alap:Asrock FM2A75 PRO4, FM2, SATA 3 x5, USB 3.0 x8, ATX
CPU: AMD A10-6800K
RAM: Kingston DDR3 8192MB (2 x 4096) 2400MHz CL11 HyperX Predator
Dual módban utólag belerakott VGA egyébként annyit ér mint halottnak a csók, mert csak gyenge VGA-kkal mûködik együtt az alaplapi, illetve a prociba integrált. Ha VGA-t akarsz venni akkor olyat vegyél ami tud is valamit önmagában (30ezertõl felfelé)
Tehát ezeket felejtsd el, sajna most nincs idõm összerakni neked egy gépet, de ha lesz idõm majd összerakok valamit.
Mire kellene a gép?
Jelenlegi tápod milyen?
Dübörög a 965ös x4
Nekem azt mondták hogy nagyon jól járok az AMD3+ integrált VGA-s alaplapos proci dologgal.(mert az utólag belerakott vga dualba megy a procin lévõvel meg minden)
Errõl tudnátok nekem valami okosat?(én nem preferálom a dolgot)
Ezeket néztem elsõreAlaplap meg proci
Viszont nemtudom hogy vagy milyen cuccokkal tudnám kihozni az árából a legjobb teljesíményt.
Valami ötlet egyéb öszeállításra?
(fontos lenne hogy http://webaruhaz.kevecom.hu kellene vásárolnom)
((de ha máshol van olcsóbb akkor az fontosabb 😄))
Köszi elõre is<#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Alap:Asrock FM2A75 PRO4, FM2, SATA 3 x5, USB 3.0 x8, ATX
CPU: AMD A10-6800K
RAM: Kingston DDR3 8192MB (2 x 4096) 2400MHz CL11 HyperX Predator
HDD: Toshiba 500GB SATA3 7200rpm 32MB
Ház: Delux MQ877
Játszani akarok rajta még pár évig jónak kéne lennie és fontos a fogyasztás is. Költeni nem igazán akarok a közel jövõben rá esetleg egy új tápot vennék késõbb a most leírtba mert tudom hogy ez gagyi.