Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tápból jön egy 6-os meg mellette egy 2-es és ehez kellene még egy 6-os csatlakozó vagy elég a 4-es és azt a kicsi 2-est még rádugom az is ér valamit?😊
I S A e o e m o w s m !
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Egy utolsó kérdés, az általad írt Packard Bellrõl a linux ugye cserélhetõ windowsra? Fontos lenne, és ha igen egy sima formatálás elég hozzá?
I S A e o e m o w s m !
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Tudnátok nekem ajánlani maximum 110-ért notebookot?
Semmi extra nem kell, fiúnak lenne (nem pink nyilván), optikai lejátszó nem muszáj (usb elég), op rendszer windows, de lehet jobb lenne ha nem lenne rajta, és utólag raknék rá valamit, játszani nem szeretne rajta, filmezésre, netezésre lenne.
Tehát (max) 110-ért (az nem baj ha kevesebb) szerintetek mi lenne a legjobb ár-érték arányú notebook ezekkel a kritériumokkal?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
I S A e o e m o w s m !
Amúgy milyen formátum ajánlott a vinyónak? Játékok meg letöltéseknek?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
every_body_tells_a_story
szerintetek elég lesz egy 256 gigás ssd a 90 helyett? mert már nem férek rajta, már a bf3 se fér rá 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ha az ár/érték arány a fontos (és nem nem HD videókat akarsz szerkesztgetni 0/24), vagy szereted az OC-t akkor AMD.
Mind a kettõnek megvan az elõnye, hátránya.
every_body_tells_a_story
[merlinw.org]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
[merlinw.org]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Engem egyébként nem fog tudni egy AMD se meggyõzni, biztos hogy nem veszek ilyen AMD-s hulladékot, amiben AMD van azzal mindig csak szívtam az Athalon64 óta.....
Már nagyon bánom az AMD-s laptopokat is...
Mindig is hû voltam és hû is maradok az új logomhoz <#idiota>#idiota>
Volt neked AMD procid 2008 óta?
[merlinw.org]
Dobálóznak itt vele, hogy így a nextgen játékok meg úgy a nextgen játékok a 8 magos konzolok miatt, de:
- kérdezz meg egy programozót mennyire élvezetes 8 szálra optimalizálni egy fõként lineáris karakterisztikájú alkalmazást (a játékok túlnyomó része már pedig ilyen, ahol jó realtime reszponzivitás kell egyetlen ki és bementi rendszerre koncentrálva ott az idõvektor elég nagy linearitást képez nem túl sok helyet hagyva a párhuzamos számítások szinkronizációjának)
- nézd meg az utóbbi évek konzol->PC portjainak minõségét, sosem volt jó visszhangjuk, mellette nézd meg a PC-re készült játékok konzol portjait, nem sok panasz szokott rájuk lenni, és ez alapján szûrd le melyik a helyes út. Nem gondolom, hogy ezt csak én lennék képes látni, a fejlesztõk meg a kiadók pedig nem, és ne szûrnék le ebbõl õk is a tanulságot: nem jó egy homogén hardware-re tervezett kész programot utólag egy sokszínû hardware-re portolni, sokkal jobb sokszínû hardware-re tervezni (PC) és arról portolni a homogén hardware-ekre (konzolok), sokkal egyszerûbb egy spektrumot utólag leszûkíteni mintsem egy alapjaiban szûk spektrumot szem elõtt tartva tervezett dologra ráerõszakolni a szélesebb spektrumot.
Ezek alapján tehát én azt mondom, hogy nem a konzolokat kell nézni, mert nem nem szabad azokra alapozni egy multiplatform játék tervezésekor! Ha meg továbbra is ezt erõltetik egyes híresen konzolorientált kiadók, akkor azzal csak magukat minõsítik, de attól még nem lesz jobb 8 gyengébb mag, mint 4 erõsebb mag az értelmesen megírt, józan ésszel PC-re tervezett játékokhoz.
[merlinw.org]
http://www.youtube.com/watch?v=qiRbgdujCQ4