103176
1411386313.png
  • TBTPumpa
    A kettő közül melyik ház melyiknek jobb a hűtése?
    Illetve melyikben lehet elférni "kényelmesebben"?

Corsair Carbide Series® 300R

Corsair Carbide Series® 330R

Csak 2000 Ft különbség van a kettő között árban!
  • DIESEL DOG #90692
    :D!
  • Blum
    Feketeknek meg csavart sem adnak. LOL (nekem Greenek vannak amugy)

• Sippie
    jólvan, meggyőztél
    :D
  • TBTPumpa
    2 WD Black merevlemezem van, egyikhez sem adtak! Ez diszkrimináció!
  • Blum
    En kaptam :)
  • Blum
    Gondolom nagyker...amugy nagyon nem erdekel :)
    Olyan meg nem lesz,hogy eltunik. :P Egy par eve mar megbizhatoan tolja az ipart.
  • Dodo55
    Elvileg ilyen:

[quote]
    The 6-32 is a UTS screw with a major thread diameter of 0.1380 inches (3.5052 millimetres) and a tpi (threads per inch, imperial threads) of 32 tpi, so the threads of the screws are 0.79375 millimetres apart. It is by far the most common screw found inside computer cases[1] and commonly appears in lengths of 0.15 and 0.25 in. Nearly every brand new computer case comes with a bag of these. They are used:

To secure a power supply to the case
    To secure a 3.5 in hard disk drive to the case
    To hold an expansion card in place by its metal slot cover
    To fasten case components to one another
    Usually, a 6-32 screw holds the main cover on the case.

They are almost always provided with a Phillips drive, accepting a #2 size tip (the larger of the two most common Phillips screwdriver tips). Sometimes a Torx drive is used instead. Both Phillips and Torx patterns may also be combined with a slot for a plain flat-blade screwdriver. Usually they are provided with a hex head which accepts a 6mm AF spanner. Less frequently, they have a pan head - a low disk with a chamfered outer edge. Because they are used in places where high torque is not required and easy removal and replacement may be desirable (such as on the side panels of the PC case), they are frequently available as thumbscrews with larger, knurled heads that can be removed with one's fingers or tools.
    [/quoute]
  • Sippie
    bázz, így kép alapján azt se tudom hanyast kéne hozzá venni :D

Blum: Gianni egyébként milyen garit ad? Valami kis, vagy nagykeres cuccost? Ha mondjuk egyik napról a másikra eltűnne a föld színéről, és valamelyik áruval gond lenne, akkor mit lehet csinálni? :D
  • TBTPumpa
    Én a WD merevlemezeimhez semmi csavart nem kaptam!
  • Blum
    Vinyokhoz altalaban szoktak adni. Legalabbis WD-hoz biztos :D
  • Sippie
    öhm, hülye kérdés következik, de ahhoz a kerethez külön kéne csavart is venni, vagy a wincsikhez szoktak adni valamennyit?
  • Blum
    hardverkernel meg van ilyen lap.
    Helyette vehetsz amugy Giga H87-D3H-t vagy AsRock H87 Pro4-et.
  • Bucsek
    Sziasztok, nagy segitseget kernek. Kineztem az Asus h87 plus alaplapot, de mindenhol keszlethiany:(
    Aquanal mennek ma de ott nincs es ma kene :/ vmi alternativat tudnatok irni? I5 4570 es procihoz kene es ATX meretu alaplap.

Elore is koszonom
  • Dobronski
    Ká.
  • franc0
    Amikor kicsi voltam, én is pont ugyanezt a szöveget toltam.
    Mondom, majd rájössz.
  • Dobronski
    Kb. 20%-al gyengébb, cserébe 6-10 órát kibír az akksi, ami valljuk be egyetemen jól jön.
  • Fehercsoki
    Igen de ebben 4200U van, ami jóval gyengébb, kb a 4200m alap órajeléig boostol...
  • Dobronski
    Családban van 17-es Dell, 200km-t ingázik vele nincs gondja vele. Nem azért sportolok szaros korom óta, hogy +1kilot ne birjak el.
  • Hecker007
    Suliba honnan akasszon le még egy monitort az ember? Én még a melóhelyen se tudok és elég nagy szopás néha hogy állandóan váltogatnom kell az ablakok között főleg ha megvan nyitva vagy 10 dolog. 17"-on már 2 ablakot elég jól egymás mellé vagy alá lehet azért pakolni, én ha tehetném 23" laptopot vennék azon elférek többnyire, de van hogy jó lenne még egy vagy kettő.
  • Blum
    Ha itthon vagyok akkor a laposra en is inkabb radugom a monitort ha megakarok nezni valami olyat,ahol jol jon a nagyobb kep. Pl. Blender jatszik nalam
  • franc0
    Senki sem tiltotta meg, hogy ráköss egy monitort.
  • Hecker007
    Olyan dolgokhoz nem rossz, én is szenvedek a Matlabbal, meg a nyáktervezővel a 15.6"-on.
  • franc0
    Azt hiszed hogy kell neked 17 colos gép, de majd rájössz.
  • Dobronski
    Tudom hogy nem egy erőmű a proci, de nem is kell. Proginfo egyetem, light-os jatekokra jo lesz. Inkább nagyobb kijelző kell, hogy két ablakban dolgozhassak.
  • Vadnokedli
    4200M verzió viszont 3.1-re Boostol. btw, az a laptop 17,3" as
  • Fehercsoki
    Az a proci nem tűnik valami erősnek ennyiért...
  • Dobronski
    4gb de ha lesz még pénzmagom, bővítem. Szerinted egyben van a gép?
  • Vadnokedli
    Memória? mennyi van? ha 8GB van benne, vinném.
  • Dobronski
    Dell 5737-ről mi a véleményetek? (4200u, 8870m, 900p, 195k)
  • DarkSector
    srácok valaki tudna linkelni olyan topikot ami Nvidia kártyákkal foglalkozik?

vagy ebben segíteni:

"http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/74421/en-us"

ezen az oldalon található driver kellene. XP 32Bit.
  • G18XM8
    Üdv mindenkinek!

Bocs, hogy ide írom ezt, de a segítség topikban nem nagyon válaszolnak.
    Segítségre lenne szükségem, egy ismerősömnek a gépével van baj. Indításkor becsippan az alaplap, felpörög minden szépen, egyedül kép nincs a monitoron, az azt írja ki, hogy nincs jel. Ellenőriztem minden csatlakozást, rendben voltak, ki és be szereltem a processzoron kívül mindent, memóriával is kísérleteztem. Egy ideig jó is volt, de utána pár nap múlva most megint produkálta ezt a hibát. Márkátlan tápja van, de én mégsem arra gyanakszom, mert szerintem akkor el sem indulna, viszont csak a kép nem jön be. Ja másik monitorral is próbáltam, akkor is ugyan ez volt, a monitor az jó. Én videókártyára gyanakszom. A konfig: asus h61 m-lx, i3 2100, 2x4 gb elixir ddr3, 500 gb WD HDD sataI, inno3d gtx 550ti, m-tech 500 Watt táp (igen tudom hogy ez a táp egy rakás sz*r, de működni látszik).
    A segítséget előre is köszönöm!

Ui.: az előbb megint megpróbáltam, most meg megint jó a gép. Érdekes..
  • Sponnyabob
    Sziasztok!

Először is elnézést kérek, hogy laptopos témával jövök, de a saját topicja eléggé halott.

Másodszor, hamarosan újítást tervezek, és szeretném kikérni a véleményetek. Filmnézéshez, tanuláshoz, játékhoz és modellezéshez, keresek gépet. Az árkategóriát, 200-220 k körül lőttem be. Kicsit keresgéltem és végül, ezt a két gépet (ez és ez) néztem ki. Ezekről kérnék véleményt, illetve ha tudtok ajánlani valamit, azt is szívesen fogadom.

Harmadszor, pedig egy ilyen gépet i3-as procival, 320 Gb tárral, és még fél év garanciával az Iponnál mennyiért lehetne eladni?
  • Vadnokedli
    Bios-ban tuti nincs SSD kezelés de nem is kell, Sata csatlakozó van rajta? Satás az SSD-d akkor igen, nekem régi G41 es alaplapban ment az SSD
  • bakvarnyu
    NEm tudjatok ez az alaplap tud-e ssd-t kezelni? Mar eleg regen vettem.
    http://www.msi.com/product/mb/770G45.html#/?div=Detail
  • jnc
    Én is ezt érzem. Bár ma már nem játékra kell (amikor az asztali vételre került, ez is benne volt), sokkal inkább webfejlesztés, animácókészítés, kisebb videovágás. a mozgathatóság miatt lenne jó egy notebook, de hát ott az áldozható ár, s most ez a 0% THM
  • Blum
    Mert nem lenne elorelepes.
    Ha csak azert cserelned le,hogy jobban fussanak egyes jatekok vagy mas alkalmazasok akkor hulyeseg megvenni. Komoly,jatekra is alkalmas laptopok 200k-tol indulnak.
  • jnc
    Köszi! Okok?
  • Blum
    Nem
  • jnc
    Sziasztok!
    Csak egy gyors kérdés: Megéri szerintetek lecserélni az asztali masinát (E7600 Core2 3GB, 2GB RAM, 1TB HD, Geforce9800 GT 512MB) erre:http://www.edigital.hu/Notebook/Notebook/Asus_X550CC-XO1182D_notebook_ezust_+_Norton_Antivirus_szoftver-p393556.html

Előre is köszi minden javaslatot.