103176
-
néztem már ilyen átalakítót, valszeg ez marad, meg régebbi gépből próbálok bogarászni valami ventit, csak mozgassa a levegőt. Mondjuk valami csavar hely van a vinyón, lehet közvetlenül rá is rögzítem akkor -
Blum #90652 :)
Veszel 3,5-->5,25 atalakitot,egy 12cm-es ventit meg 2 oldalas ragasztot es kesz. A ventit rogzited a haz tetejen a ragasztoval (boven elbirja) es ugy lovod be,hogy szivja le a meleget a vinyokrol.
Szerk.: ...es akkor keretnek boven jo lenne EZ is. -
#90651 a mázlis :D
én nem hogy hardveraprón, de még ebay-en, sőt egyáltalán googleban nem találok semmit arra hogy aero cool rail... mind1, marad az 5,25"-os hely, csak ott meg nincs hűtése, az meg gondolom nem árt, szóval vagy ilyesmi vagy ez vagy ilyen lenne jó, de ez sehol nem kapható. -
Blum #90650 Nem szabvany. Biztos rapattan a HDD-re de a hazba mar nem.
pl. nekem egy regi Chieftec hazam van,eltortem 2 par sint (tipushiba,eloregedik a muanyag egy ido utan es akkor mar nem hajlik hanem apro darabokra torik) es az Antec sinek nem pattantak be a helyukre. Szinte elsirtam magam,amikor hardverapron lattam 12 par Chieftec HDD sint,meg is vettem mindet :)
Aztan lehet,hogy a te hazadba jo lenne ez is,franc tudja. -
#90649 na ez már olyan, a kérdés csak az hogy ezek szabványosak-e egyáltalán, szóval egy Aerocool i-curve házba is jó-e, vajon. Vagy akkor nézzek valami sima keretet, ami univerzális? -
DIESEL DOG #90648 Ez esetleg? :) -
#90647 Az ilyen HDD Rail-ek magyarul milyen néven futnak? Próbáltam keresni hdd rögzítő, hdd keret néven, de egész másokat hoz fel. HDD sín-re még annyi találat sincs. -
Blum #90646 Jo dolgokat csinalnak,pl a Gamer Storm Assassin a piac egyik legjobb leghutoje (ha nem a legjobb). -
#90645 Ezekről a DeepCool cuccokról tudtok valamit? látom most berobbantak a hűtőkkel hazánkba is és pofátlanul olcsók o.O -
Blum #90644 Igen -
#90643 Az Aqua többszörös homár szereplő.
Szerencsére kevés szerviztapasztalom van, viszont azok jobbára az elmúlt 2 évből.
Hardverker maximálisan ajánlott részemről.
Legutóbb egy 6 ezres routerem szart be. Pénteken leadtam, helyben vettem egy ugyanilyet, mert hétvégén kell a net. Hétfőn szóltak hogy tényleg fos amit leadtam, fáradjak be a pénzért. Na valahol itt kezdődik az EU.
Így végiggondolva ez azért is lehet így, mert ők nem csak klasszik webshop 0 készlettel, hanem importőrök is. -
#90642 Gianni, az Gianni27 ugye? :) -
Blum #90641 ipon is jo de szeretnek sokaig recskazni az ugyintezessel,zaklatni kell oket,hogy haladjon a dolog.
aquat nem ismerem de allitolag az is korrekt. Hardverker es hardverapron Gianni nalam az etalon. Kb. ugy kene ugyintezni mindenhol a dolgokat ahogy ok is csinaljak. Amit regen nagyon szidtak az a pixmania,bar szemelyes tapasztalatom nincs veluk. Homar blogon meg a PCX-et is szidjak mint a bokrot. -
#90640 Egyébként garanciális ügyintézéssel kiknek mely boltokkal van jó illetve rossz tapasztalata?
Elhangzott már itt a hardverker pozitív példaként.
Ipon vélemények? esetleg Aqua? -
Puhos #90639 Így már értem. :) -
Dobronski #90638 Hétköznapi értelemben vett motozás. Filmekben, hiradokban ezt szokta jelenteni. :) -
#90637 (Lebuított változat:) A készenléti állapotot úgy értsd, hogy több program ami a memóriára bevan töltve és fut, várnak valami inputra, változásra vagy hogy egy másik program "elengedjen" egy forrást (utóbbi cacheléssel elkerűlhető). Illetve van még a 'fut' és 'áll' állapot ami egyértelmű. -
szutyi93 #90636 Úgy gondoltam hogy semmi program amit én indítottam mint Skype vagy nem megy a böngésző ilyenek.
Szal nem lehet hát kár azért köszi. :( -
Puhos #90635 Olvasd el a válaszomat. Szerintem nézz utána pontosabban Be. 150 §. Az amit te említesz az a ruházatátvizsgálás, azaz amikor a rajtad lévő ruhát kézrátétellel ellenőrzik, vagy kipakoltatják a zsebeket. A motozás az pedig az amit leírtam. -
#90634 Csak szerinted nem megy semmi mellette. És nem, nem lehet csökkenteni. -
szutyi93 #90633 Lehet nem ide kéne de itt tudom hogy jöhet értelmes válasz.
A gépemben van 4GB RAM játszom egy játékkal aminek a minimum igénye 4 GB ajánlott 8. Játék közben Low/Medium-on (úgy hogy nem fut mellette semmi csak a vírus írtó) használatban van 3GB RAM és az erőforrás figyelőből nézve 1GB Készenléti módban van.
Ha feljebb veszem a beállítást már szaggat amúgy van olyan 25-30 FPS a Proci 50%-on megy, Vidi memória 1,2GB használatban a 2GB-ból szal a RAM fullad ki.
Kérdésem miért nem használja ki mind a 4 GB RAM-ot? Ezt a készenléti méretet lehet csökkenteni? Fontos ez nekem?
Előre is köszönöm a választ. -
Blum #90632 Testureg vizsgalat es hetkoznapi motozas kozott van nemi kulonseg. -
Puhos #90631 "Szidtak az anyankat, fegyvert rank fogtak, motoztak" Motoztak!? Akkor ezek szerint a seggetekbe is belenéztek meg a szátokba illetve a fületekbe is? Mert a motozás ugye a testüregek átvizsgálást jelenti, amiről határozatot kell készíteni és csak orvos végezheti el, és csak azonos neműnél! -
Dobronski #90630 Hangfelvétel zsebből. Nem hiszem hogy jó ötlet volna megosztani. Én nem csináltam meg. :D -
Blum #90629 Jo nagy balfaszok vagytok :D -
#90628 rendőr fekvőtámaszt csináltat?
ühüm...
na hol az a felvétel? -
Dobronski #90627 +1
Minket egyszer megallitottak hazafele, voltunk kb. 16 evesek, 7-8an. Szidtak az anyankat, fegyvert rank fogtak, motoztak motorhaztetore nyomva, haverommal fektotamaszt csinaltattak, a vegen meg megbuntettek minket, mert volt aki az uton setalt vagy biciklizett vilagitas nelkul.Felvettuk az egeszet telefonra, masnap apam elmondta az egyiknek (nem mellesleg szomszed!!!) azota akkorat koszonnek mintha gyerekkori baratok lennenk. :D csicskitani kell oket ahol lehet. Tudom mi is bunt kovettunk el, de megerdemeltek. -
#90626 Mindig minden esetben jelenteni kell a hasonló eseteket.
Különben milyen változást vártok ebben a szar országban? -
Dodo55 #90625
Nem volt semmi szabálysértés, csak az éjszaka közepén úgy gondolták megállítják az egyetlen arra járó autót, ami ráadásul pont egy fekete BMW volt :D
Plusz a BMW gazdája haverunk rátett még annyival a lapátra előtte, hogy fél km-t ment halál nyugodtan miközben a rendőr már rég villogott meg vagy 5x krákogott azzal a hülye dudájával mögöttünk, mire végül megkérdezte tőlünk, hogy most neki meg kéne állnia?
A fizetés pedig azért maradt el, mert az eset után az egyik aki a beleejtést összehozta már előre beült a kocsijukba, a másik odanyújtotta az igazolványainkat az említett BMW-s havernak, majd miközben ő szétosztotta mindenkiét, már azon kaptuk magunkat, hogy ezek egyívenmegfordulva sietve távoznak...
Beszéltünk másnap egy volt nyomozó ismerőssel, azt mondta sima ügy lenne utólag is kiverni a balhét (3 szemtanú, rádióforg. alapján visszakereshető kik intézkedtek, meg véleménye szerint eleve megalapozatlan volt a gépjármű átvizsgálás), de mivel a laptop túlélte, gondoljuk át ezek után ér -e annyit az egész, hogy nagy valószínűséggel ellenségeket szerezzünk
-
kisbesi #90624 Értem, köszönöm. -
#90623 Egyszerű matek ugyebár.
A 48Wh 26,3%-kal több.
Tehát ha az Asus 4 órát tud, a Lenovo 5-öt. Szerintem az tökmindegy. -
kisbesi #90622 Az asus akksija 4 cellával 38 wh, a lenovo 6 cellával 48 wh. Más adatot nem találtam róluk. Tehát gondolom ez azért már komolyabb eltérés. -
#90621 Rendőr fizetett valamicskét, vagy az épp aktuális szabálysértést elnézte? -
#90620 Mekkorák a cellák?
4*30 = 6*20 -
kisbesi #90619 Mennyit számít az akkumulátor időtartamát tekintve, hogy 4 vagy 6 cellából áll? Gondolom van azért különbség, de érezhető?
-
#90618 -
Dodo55 #90617 Erről most megint eszembe jutott, amikor egy haverom ASUS laptopját véletlenül beleejtette egy rendőr a kanálisba
(Az a vicc a mai napig működik, pedig benne volt az akksi, a táskából kiesve kinyílt, nyekeregve bukfencezett végig a kanális partján, majd úgy 2-3 métert úszott a sodrásban) -
#90616 Ezzel a kijelentéssel csak óvatosan főleg a mostanság piacra dobott modellekkel kapcsolatban .. -
Dobronski #90615 Csak a Lenovo 2 év múlva is laptop marad, az Asus nem. -
#90614 Ugyan az mindkettő, csak a lenovo-ban izmosabb a proci(+ kevesebb a ram, ez gond lehet néhány újabb játéknál már-már).