Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Olyan meg nem lesz,hogy eltunik. 😛 Egy par eve mar megbizhatoan tolja az ipart.
The 6-32 is a UTS screw with a major thread diameter of 0.1380 inches (3.5052 millimetres) and a tpi (threads per inch, imperial threads) of 32 tpi, so the threads of the screws are 0.79375 millimetres apart. It is by far the most common screw found inside computer cases<1>1> and commonly appears in lengths of 0.15 and 0.25 in. Nearly every brand new computer case comes with a bag of these. They are used:
To secure a power supply to the case
To secure a 3.5 in hard disk drive to the case
To hold an expansion card in place by its metal slot cover
To fasten case components to one another
Usually, a 6-32 screw holds the main cover on the case.
They are almost always provided with a Phillips drive, accepting a #2 size tip (the larger of the two most common Phillips screwdriver tips). Sometimes a Torx drive is used instead. Both Phillips and Torx patterns may also be combined with a slot for a plain flat-blade screwdriver. Usually they are provided with a hex head which accepts a 6mm AF spanner. Less frequently, they have a pan head - a low disk with a chamfered outer edge. Because they are used in places where high torque is not required and easy removal and replacement may be desirable (such as on the side panels of the PC case), they are frequently available as thumbscrews with larger, knurled heads that can be removed with one's fingers or tools.[/quoute]
Blum: Gianni egyébként milyen garit ad? Valami kis, vagy nagykeres cuccost? Ha mondjuk egyik napról a másikra eltûnne a föld színérõl, és valamelyik áruval gond lenne, akkor mit lehet csinálni? 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Helyette vehetsz amugy Giga H87-D3H-t vagy AsRock H87 Pro4-et.
Aquanal mennek ma de ott nincs es ma kene :/ vmi alternativat tudnatok irni? I5 4570 es procihoz kene es ATX meretu alaplap.
Elore is koszonom
Mondom, majd rájössz.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
vagy ebben segíteni:
"http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/74421/en-us"
ezen az oldalon található driver kellene. XP 32Bit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bocs, hogy ide írom ezt, de a segítség topikban nem nagyon válaszolnak.
Segítségre lenne szükségem, egy ismerõsömnek a gépével van baj. Indításkor becsippan az alaplap, felpörög minden szépen, egyedül kép nincs a monitoron, az azt írja ki, hogy nincs jel. Ellenõriztem minden csatlakozást, rendben voltak, ki és be szereltem a processzoron kívül mindent, memóriával is kísérleteztem. Egy ideig jó is volt, de utána pár nap múlva most megint produkálta ezt a hibát. Márkátlan tápja van, de én mégsem arra gyanakszom, mert szerintem akkor el sem indulna, viszont csak a kép nem jön be. Ja másik monitorral is próbáltam, akkor is ugyan ez volt, a monitor az jó. Én videókártyára gyanakszom. A konfig: asus h61 m-lx, i3 2100, 2x4 gb elixir ddr3, 500 gb WD HDD sataI, inno3d gtx 550ti, m-tech 500 Watt táp (igen tudom hogy ez a táp egy rakás sz*r, de mûködni látszik).
A segítséget elõre is köszönöm!
Ui.: az elõbb megint megpróbáltam, most meg megint jó a gép. Érdekes..
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Elõször is elnézést kérek, hogy laptopos témával jövök, de a saját topicja eléggé halott.
Másodszor, hamarosan újítást tervezek, és szeretném kikérni a véleményetek. Filmnézéshez, tanuláshoz, játékhoz és modellezéshez, keresek gépet. Az árkategóriát, 200-220 k körül lõttem be. Kicsit keresgéltem és végül, ezt a két gépet (ez és ez) néztem ki. Ezekrõl kérnék véleményt, illetve ha tudtok ajánlani valamit, azt is szívesen fogadom.
Harmadszor, pedig egy ilyen gépet i3-as procival, 320 Gb tárral, és még fél év garanciával az Iponnál mennyiért lehetne eladni?
http://www.msi.com/product/mb/770G45.html#/?div=Detail
Ha csak azert cserelned le,hogy jobban fussanak egyes jatekok vagy mas alkalmazasok akkor hulyeseg megvenni. Komoly,jatekra is alkalmas laptopok 200k-tol indulnak.
Csak egy gyors kérdés: Megéri szerintetek lecserélni az asztali masinát (E7600 Core2 3GB, 2GB RAM, 1TB HD, Geforce9800 GT 512M😎 erre:http://www.edigital.hu/Notebook/Notebook/Asus_X550CC-XO1182D_notebook_ezust_+_Norton_Antivirus_szoftver-p393556.html
Elõre is köszi minden javaslatot.
néztem már ilyen átalakítót, valszeg ez marad, meg régebbi gépbõl próbálok bogarászni valami ventit, csak mozgassa a levegõt. Mondjuk valami csavar hely van a vinyón, lehet közvetlenül rá is rögzítem akkor
Veszel 3,5-->5,25 atalakitot,egy 12cm-es ventit meg 2 oldalas ragasztot es kesz. A ventit rogzited a haz tetejen a ragasztoval (boven elbirja) es ugy lovod be,hogy szivja le a meleget a vinyokrol.
Szerk.: ...es akkor keretnek boven jo lenne EZ is.
pl. nekem egy regi Chieftec hazam van,eltortem 2 par sint (tipushiba,eloregedik a muanyag egy ido utan es akkor mar nem hajlik hanem apro darabokra torik) es az Antec sinek nem pattantak be a helyukre. Szinte elsirtam magam,amikor hardverapron lattam 12 par Chieftec HDD sint,meg is vettem mindet 😊
Aztan lehet,hogy a te hazadba jo lenne ez is,franc tudja.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Szerencsére kevés szerviztapasztalom van, viszont azok jobbára az elmúlt 2 évbõl.
Hardverker maximálisan ajánlott részemrõl.
Legutóbb egy 6 ezres routerem szart be. Pénteken leadtam, helyben vettem egy ugyanilyet, mert hétvégén kell a net. Hétfõn szóltak hogy tényleg fos amit leadtam, fáradjak be a pénzért. Na valahol itt kezdõdik az EU.
Így végiggondolva ez azért is lehet így, mert õk nem csak klasszik webshop 0 készlettel, hanem importõrök is.