Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha lett volna 8.1-es telepítõm... 😊
egyébként legit winfosoknál is elõfordul a bug
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Amennyi idot elrecskaztal a problema feltarasaval,annyi ido alatt boven felrakhattad volna a 8.1-et meg a szukseges programjaidat.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Lehetséges hogy a GPU-nak hardveres szinten van problémája.
Szerintem próbáld ki az EVGA OC Scanner-t, mert azt direkt nvidia GPU-ra tervezték. Végsõ esetben friss Windows (nekem is volt, hogy Windows 8.1-et felraktam és elsõ naptól fogva random fagyásokat produkált) vagy pedig próbálj egy másik GPU-t ha van rá lehetõséged.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
a képernyõ illesztõ nem válaszolt aztán helyre állt hibaüzenet.
ugyanaz a fagyás megakadás pár pillanatra mint játék közben csak ott tovább tart.
reggel a displayport helyett egy dvi kábellel játszottam 1 órát kb és semmi gond nem volt.
lefuttattam a teszteket is.
Memtest: nem volt error, 1 pass-ig mértem kb. 26 percig
A vga furmark 15 perces burnin score 6832, 75fps és ami a lényeg 83 foknál feljebb nem ment és nem fagyott állt le stb.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Cutting edge hardvere van, a mai cuccokat ha akarod sem tudod már megfõzni. Minden az energiatakarékosságról szól.
Ez a topik pont azért van hogy egymást segítsük bizonyos felmerülõ hardveres / szoftveres problémák terén. Ha érdemben nem tudsz hozzászólni akkor ne tedd...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
(gondolom ha a tálcán van a játék és nem kell megjelenítenie, akkor nem pörgeti túl a gpu-t, és ezért tud "pihizni")
szval én videókari túlmelegedésre tippeltem volna, de ha CPU és GPU hõmérséklete is rendben játék közben is, akkor passz
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
miért fagyhat meg a kép játék közben?
Legújabb whql,ssd-n a rendszer(win8.1),a játék merevlemezen. Eddigi játékok mass effect 3, far cry 3, függetlenül a high vagy low beállításoktól, 15 percen belül, kifagynak, ezután ctrlaltdel aztán vissza és újra megy,valameddig.
Ötlet?
GIGABYTE GV-N780GHZ-3GD GTX780 3GB GDDR5 GHz Edition
DELL U2312HM
displayport kábelt használok
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Bár erre majd ajánl valaki valami más megoldást hátha tud konkrétságot.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Mondjuk csinalt huncutsagot a bekapcsolaskor. Mert elindul porog a venti meg bug a gep kb1-2mp ig aztan leall. Majd megint indul ugyanez es leall. Hosszan nyomom a bekapcs ombot akkor elindul.
Viszont ma pl elsore beindult a gep reggel is meg delutan is. Szooooval nemto ez mitol lehetett:/
btw; milyen proci?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Sajna nem indult poccre a dolog :/ regi windows kekhalálozott, aztan utanaolvastam hogy nemszereti a hardvercseret 😄
Viszont telepiteni se tudtam mert vmi lemezvezerlot kellett bekapcsolni... Hat ugy se mukodott. Aztan fel ora anyazas utan megindult. Csak nemtom hogy 😄 most megy minden faszan. Koszi a segitsegeket 😊
Ezért utálom azokat, akik az új ár/1,27-nél többet adnak használtan bármiért.
De itthon jó drága minden használt cucc, mert van egy elég széles réteg, aki 2000-ért még az anyját is meghágná.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A hangszigetelés nálam csak hab a tortán, legalább halkabb a gép.
Amúgy azért a 330R modellt néztem helyette, mert az ilyen "ajtós" ház.
És nekem is évek óta ajtós házam van, úgyhogy már hozzászoktam.
Viszont a 330-as modellnél nem látni bele a "gépbe", mert nincs belõle ablakos változat. Bár sok nézni való nincs benne, de hozzászoktam az évek alatt. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Illetve melyikben lehet elférni "kényelmesebben"?
Corsair Carbide Series® 300R
Corsair Carbide Series® 330R
Csak 2000 Ft különbség van a kettõ között árban! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."