Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Hogyne... 😊 Kb feleennyiért már kapható egy full alu Lian Li...

Saor Alba

Sharks
Ok... lol... ennyire hülye azért én sem vagyok... de most komolyan, te kidobnál erre 40 rongyot???

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Solten
Ez egy gépház 😊

Saor Alba

Sharks
Bocs, h belszólok, én még kezdõ vagyok a téren, de azt sikerült nagyon hamar leszürnöm, h a Giga lapok köztudottan jobban támogatják a tuningot... egyébként meg kb. ugyanolyan szinten van az is amit én veszek, mint a tied és nem lehet egyértelmüen kijelenteni, h az egyik jobb, mint a másik, boltban sem tudták egyértelmüen mondani, annyit kérdeztem, h a srác mit venne, hát Gigát, meg egyébként 10 emberbõl 8 tuti Gigát fog mondani, ha megkérded!

Egyébként ezzzzzzzz miez??? Sztem két talpas ventillátorból jobban meg lehet úszni, ha már itt tartunk, bár nyáron azoknak is szépen felmegy az áruk...<#vigyor5>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

3,5-et vegyed.A másik az notebook vinyó.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

,5 Sata HDD ,vagy 2,5 Sata HDD ..az msot mi ??? mi szerint kell ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

mrzoltan
Magánvéleményét tartsa meg magának!!!
Itt csak építõ véleményt akarok látni, vagy tõlem mondhatja ,de fejtse ki miért gondolja úgy tényekkel alátámasztva.
Solten
😄

Saor Alba

MR ME
jajjmá nem kell bántani, legalább több giga lap marad a boltban nekünk 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Azért ez erõs volt!
MSI ? az a bugos instabil szar neked jó? grat <#hehe>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Solten
Írta hogy szerinte, felfoghatjuk egyfajta magánvéleménynek, de még így is erõs... <#hehe>

Saor Alba

mrzoltan
<#wilting><#wilting><#banplz>Ne nagyon hívd fel magadra a figyelmet...
<#lama>
Esetleg vmi okot mondanál???
Solten
"Szerintem a Gigabyte lapok gagyik"

lol

Saor Alba

nekem eddig semmi bajom nem volt csak kezdetben😄 sípolt a hang, meg szar volt a hang
mondjuk az igaz h a vga csatlakozó kb a ház alját súrolja...

kifli
az vinyóval nekem is volt problémám mikor még msi lapom volt ha beraktam a mobil racket akk nem lehetett beootolni csak ha kihíztam a dvd-t
Sziasztok.... most állitok havernak ossze egy gépet... amd 5000+ egyszeru alaplap 9200 G-force kell nekimeg ien szar dolgok. és nemtudom hogy 3,5 Sata HDD ,vagy 2,5 Sata HDD ..az msot mi ??? mi szerint kell ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Prince of Máté
MSI forever...

Me0w
MSI lapokkal csak szoptam eddig. Amik elofordultak:

- Gyari PATA kabel torott, kivulrol nem volt lathato, 2 ora szopas XP installal ami mindig mashol dobott kekhalalt.

- Gyari SATA kabel torott, mar megszokasbol b*sztam ki a kukaba.

- 4 SATA portos lapon minden porta hd-t dugva post-on nem jutott tovabb, persza ha az ide masterrol lehuztam a dvd-t, akkor hirtelen megoldodtt a baja. Ezt minden sata allasnal (legacy, compatibility) eljatszotta.

- 4-bol 2 sata port elhalt 3 honap utan.

- NB-n a huto(?) ventije 2 honap utan berregett mint egy megkinzott beka.

- Normalis procihuto (Zalman cu) nem fer fel, mert az agp tul kozel van a cpu foglalathoz.

Satobbi, satobbi. Ezek utan meg veletlenul sem vennek MSI lapot.
(Mas kerdes hogy 13 honap utan az msi gx700-ban pedig szetegett a vga memoria, en voltam a hulye, hogy megis megprobaltam valamit, ami msi.)

Together we'll fly someday...

MR ME
lol eddig 2 giga lapom volt szintén, egyik 4-5 éves, semmi baja...
msi meg hát, hallottam róla nagyon szépeket 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lacy86
Nekem eddig 2 Gigabyte alaplapom volt és semmi baj nme volt velük! 😊😊
Ez most olyan hogy AMD vagy Intel! <#nyes><#buck>

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

Szerintem a Gigabyte lapok gagyik, de ez csak szerintem😄
Nekem mindig MSI-m volt, és mindig bejött 😄 bár voltak kezdeti nehézségek, de minden megoldódott 😄

Mibõl gondolod h jobban bírja a tuningolást? azért mert adnak hozzá egy gagyi "tuning" programot? Ugyan már...azokkal a szarokkal nem sokat lehet csinálni.

Sharks
aham, én is erre tippelek és ebbõl kiindulva stabilabb lehet az egész lap... ezért nagyon hajlok arra, de csak megkérdem még utoljára majd az eladótól... én ilyen dilis vagyok, biztosra megyek!<#idiota>

nekem gigabyte-om van tökéletes, és szerintem a gigabyte jobban bírja a tuningolást.

én erre gondolok inkább: http://prohardver.hu/hir/az_evga_bemutatta_a_geforce_gtx_285_ftw_edition_kartyajat.html

Sharks
Egyébként meg nekem a giga azért tudásban egy hajszállal többnek tünik, mert ugye a ramot is 1366+-ig kezeli (az más kérdés, h úgysem használja ki az ember vszinüleg) és van hozzá az a tuning-program, amivel egy kattintással lehet tuningolni és nem kell a biosban bohóckodni (ez egy hozzám hasonló amatõrnek isteni ajándék). De viszont a p5q deluxe-al még nem hasonlítottam ennyire össze és nem tudom, h ott van e hasonló progi, a ramot az 1200-ig nyomja, de mondom ez nem olyan nagy szempont, mert én pl nem fogom kihasználni még azt sem vszinü...

Sharks
Erre már én is gondoltam, de feltérképeztem már az egyik boltot, a másik is megbízhatónak tünik és azért merem az elsõnél pl megkérdezni ezt, mert már kérdeztem az ud3p-t és a p5q-e-t és azt mondta az eladó, h tudásban szinte teljesen azonos, de õ inkább a gigát választaná, mert az egy ezressel olcsóbb és vegyek azon is inkább vmi kiegészítõt, mert annyival sem ér többet egyik sem. Szval ezért merem ezt mondani, de természetesen ehhez egy megbízható boltra is szükség van, amit meg kell találni!

kifli
adnak hozzá valami ajándékot? 😄
ITT ITT ITT és ITT
valaki nem tudja honnan lehet beszerezni EVGA videó kártyákat?

természetesen hogy azt, ezért szoktam mindig magam összeállítani a gépet, és abba nem tud bele kötni, mert én ahhoz ragaszkodom, de szerintem mindenki így van ezzel, de azért meghallgatja a szakember tanácsát is

az szép 😄, elvileg minél drágább annál jobb, de nem feltétlen mindig igaz... teljesen megegyeznek tudásban, szerintem itt már csak az dönt hogy ki melyik márkát szereti jobban...

kifli
a drágábbat fogja mondani 😄
Sharks
Én 3 hónapja agyalok ezen és még mindíg nem tudtam dönteni, mondju én a giga ep45-ud3p-t hasonlítottam össze, ami sztem jobb, mint a ds4 de végül is hasonló kat. Elvileg a giga jobb most, de nagyon egymás mellett vannak, egyértelmüen nem lehet kijelenteni egyik oldalra sem, h jobb. az ud3p az jobb, mint a p5q-e, de ha rádobsz még 3-4 rongyot akkor p5q deluxe-nál nem biztos, bár errõl már tényleg gõzöm sincs, én is a boltban fogom kitalálni, egyelõre ud3p, de a deluxe-ot még megkérdem a boltostól, aztán remélem õ tudja, h melyik a jobb... <#gonosz1>

üdv. Melyik a jobb alaplap? GIGABYTE GA-EP45-DS4 vagy ASUS P5Q-E ?

Sharks
Köszi szépen a segítséget. Super!<#eljen>

vagyis nekem ilyenem van: planet xrt-401d

Sharks nekem is ilyen routerem van (ilyen) csak egyel régebbi -> Planet XRT-401D, nekem körülbelül ez már 4éve muzsikál szépen, semmi vírus egyéb, Nod társaságában el vannak 😊

Solten
<#hehe>

Saor Alba

Sharks
x48-as chipset mennyivel jobb, mint P45-ös???

SZilaJMaGGoT
Tudtam, h céllövöldés vagy... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Sharks
Hát, sztem egy Nod-ot feldobok rá, csak gondoltam, ez sem árt mellé... de ha felesleges, akkor inkább hagyom. Mondjuk most úgysem férne bele, de azért sürgõsen beszereznék egyet, ha van értelme!

Solten
Önmagában se a hardveres, se a szoftveres tûzfaltól ne várj csodát... <#zavart1> Legyen a gépen valami jó kártékony-írtó progy.

Saor Alba

Sharks
Errõl mi a véleményed?. Tényleg a tüzfal fontos benne, csak az hatékony legyen, ha gyenge, akkor inkább nem is dobok ki rá még ennyit sem. Bár azért érdekel, h mit lehet még vele kezdeni, de arra majd rájövök úgyis...

Solten
Elég valami egyszerûbb (4-5k-s TP-Link pl...)

Saor Alba

Sharks
Thx a segítséget, én most ezzel szemezek, csak nem tudom, h mennyire jó a tüzfala, meg h azon kívül mire jó még... gondolom az itt látható eszközök is vmi hasonló funkciót tölthetnek be, de ollyan szinten nincs közöm a témához, h a matrix-ból többet értettem, mikor mentek a képernyõn azok a zöld jelek...<#vigyor2>

Solten
Switchet, nem tudod használni router nélkül hogy a világhálóra kapcsolódj, úgyhogy valami tûzfalas routerben gondolkodj. Végül is, mindegyikben van tûzfal.

Saor Alba

kifli
ja és tûzfal sincs mindegyikben asszem
kifli
hát nemtudom mit tud egy ilyen ennyiért, hálózati eszközök terén én a linksys-t ajánlanám azok megbízhatóak mondjuk drága is
Sharks
ez miez? Egy ilyennel esetleg ki tudnék békülni ár szempontjából, csak sztem ez nem biztos, h passzol a géphez...

Sharks
Aha, én is pont azokra gondoltam, mármint a tüzfal-switchre, nem a herkára, tényleg az mennyibe kerül mostanában, csak h tudjak viszonyítani?...<#nevetes1>