Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A mostani gépem intel által dedikált hardverekkel bír(t), természetesen ez alol kivételt képez a két véga, ami ATI-AMD kezenyomát viseli. A múltidõt azért használtam mert megdöglött az alaplap és vitte magával a cpu-t is...túlságossan nem bántott a dolog mert nem a stabilitás volt az erénye.
Szeretnék összerakni egy jó teljesítményû játékgépet, olyat ami saját felindulásából nem hagy cserben és nem produkál mindenféle megmagyarázhatatlan fagyást/kilépést...stb. egyszóval nem tartalmaz Intel alkatrészeket..
Szeretnék tõletek információt kérni a következõ konfigról:
AMD Phenom II 940
Asus M3A79-T Deluxe
2*DDR2 2x2GB 1150MHz OCZ Reaper (összesen 8GB rendszermemória)
illetve ami biztos(ezek estek ki az inteles konfig-ból):
2*hd 4580
2*500GB samsung spinpoint F1
Corsair HX1000w táp.
Elsõsorban a stabilitás,megbízhatóság, Másodsorban jó játék teljesítmény és a húzhatóság lenne a fõ szempont. Ha vlaki építõ jellegû infót adna azt megköszönném.
Az inteles xar elõtt(a felmérés nem reprezentatív egy ember megkérdezésével készült) volt athlon xp-s gépem még mindig megvan, és stabil mint a beton! valószínû 5 év múlva is számítógép marad...bízom benne megismételhetõ ez a mutatvány mai alkatrészekkel is???
Apunak mindig igaza van! Most is.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
Saor Alba
akkor lehet 4850-es lesz 😊 bár hogy Mo-n mennyibe fog kerülni arra kíváncsi leszek
A tegnapi #38563-as hsz-szel kapcsolatban kérdezném, hogy ez az alaplap milyen?
http://www.ipon.hu/webshop/product/gigabyte_ga_ma74gm_s2h/24562
thx
2-õböl az 1.-ik szerinte hangos,de az elm. hibás szal megy vissza.
Még tudod ajánlani a SH-223Q-t,nekem ez bejött,én is csak jót tudok róla mondani...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
ha sata-s az alaplap akkor az atás is meg a satás is belemegy
ha meg csak atás akkor csak az
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Az adatlapom tipusát nem tudom,de talán AliveNF6G-DVI/AliveNF6g-VIsta!
Elõre is köszönöm a segítséget!
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nem sokat lenne használva, csak azért mégis kell valami.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Erre nem szeretnék sokat költeni.
ITT nézegetem. 6e Ft alatt melyiket vegyem szerintetek?
GIGABYTE GA-M61PME-S2: 12.240 Ft
AMD Athlon 64 X2 4850e AM2 BOX: 16.080 Ft
KINGSTON 2048Mb DDR2 800Mhz: 6.208 Ft
SAMSUNG SH-S223F/BEBE: 4.776 Ft
GIGABYTE GZ-M1 Fekete 460W: 12.558 Ft
vagy
JW JW-IG31-MKII: 12.276Ft
INTEL Dual Core E1500 2,20GHz 775 BOX: 15.300 Ft
KINGSTON 2048Mb DDR2 800Mhz: 6.208 Ft
SAMSUNG SH-S223F/BEBE: 4.776 Ft
GIGABYTE GZ-M1 Fekete 460W: 12.558 Ft
Saor Alba
Egy nehéz kérésem lesz. Tesómnak kéne egy gép csak netezésre meg word-excel-powerpointhoz kb. 50 ezer Ft értékben. Így nyilván elég lesz egy IGP-s lap is.
A következõ cuccok kellenének:
- alaplap (integrált VGA-val)
- cpu
- memória (inkább 2 gb)
- dvd író (sata)
- ház+táp
Elõre is köszi.
K
,
K
Ö
S
Z
I
Jah és FFB-t hol lehet emelni?Azt nem találtam biosban.
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mert hardveresen a progi nélküli is mûködik (Evesestbe látszik ahogy leugrik 1600 Mhz-re). Bár tuninggal nem próbáltam.