Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lenne tudni mennyi van rá összesen és pontosan mid van ami maradhat és mibõl kell újat venned.
fotográfik kolomp edisön :D
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
(pár hónapja én is szereztem ramot anyósjelölt laptopjába, mert 256mb volt benne és abból evett a vga is... az xp nyögött meg swappolt ész nélkül... vettem vateráról 2k körül 2x512mb-s modult és a 256 helyett ezt a 2t belenyomtam... megváltás lett a rendszernek... nézz utána, hogy pontosan milyen laptop és milyen ramot meddig kezel...)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
minden esetre érdekes lesz, anyós 70K-s tescos gépérõl van szó, amiben 256MB van, és kissé lassú 😄D eddig a sajátgépben ami van rendszerinfó, olyan print screent tudtam csináltatni vele, a proci aszerint 1 mag 3ghz, a vid kari geforce7800 asszem, úgyhogy gondolom a memória miatt olyan lassú...
Többnyire az alaplap/proci csere kívánja csak úgy igazából meg a reinstallt.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Akkor mar +4k es: Samsung S2033SW (#38674)
Saor Alba
AMD Phenom X3 8650
vagy
AMD Athlon X2 7750 Black Edition
Köszi!!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
az is kingston
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saor Alba
alaplap: GIGABYTE GA-EP31-DS3L 17000 Ft, vagy ha nincs akkor is normál ATX méretû legyen a házzal együtt!
videokártya :Ati sapphire hd 4830 512 mb ddr3 hdmi pcie 30000ft
processzor: Intel dual core E5400 2.70ghz 775 box 25000ft
Merevlemez:samsung 320 gb 14000ft
Memória: KINGSTON 2048MB DDR2 800Mhz CL6 KIT 6900 Ft (az az 1000Ft mi volt?)
ház + táp: Gigabyte GZ-X1 Fekete 460W 15000 Ft
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"kényelmetlen és rossz hangzás?"
Baromsag. Kenyelmes es gyonyoruen szol. Best buy.
Saor Alba
Az én fejemnek kényelmes, neked nemtom milyen, menyj le 1boltba próbáld fel😄 Hangzásával pedig nincs semmi gond😊
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Szóval, headsetet vennék... Gigabyte GA-P35C-DS3R alaplapom van, annak az integrált hangkártyáját használom, illetve kb. 5000Ft-t szánnék rá az új fülesre. Játékban fontos lenne hogy minél pontosabban halljam hol sunnyognak az emberek, illetve vannak FLAC számaim, amik valahogy furák a mostani headsettel :S lehet hogy a korábbival is ez volt mondjuk... de most valahogy nagyon felfigyeltem rá... mintha recsegne néha... pedig úgy rémlett tisztább volt a hangzásuk másik fülesen >.< ami még zavaró a mostaniban hogy kényelmetlen (mellesleg Manta MM40 vagy MM41 vagy mi a tök a neve).
Szal
5000-ért kéne egy headset FLAC meg sima mp3-k hallgatásához, illetve játékhoz kéne, szal jó lenne ha kényelmes is lenne ^^ (remélem nem akarok sokat 5k-ért)... és integrált hangkarim van mellette >.<
Amit kinéztem:
Sennheiser HD201... na errõl hallottam szépeket (sztem itt is ezt ajánlotta korábban valaki), ellenben ITT csúnyákat írnak róla :S kényelmetlen és rossz hangzás? O.o
Szal bepánikoltam és alternatívának találtam a HD 202-t... ami árban hasonló, és ugyanezen az oldalon arra már azt írják hogy jó a hangzása, illetve Prohardveren a topicjában mindenki dicséri... (Ami elijeszt tõle az az "Erõteljes mély hang kiemelés", az ilyenekkel eddig mindig szívtam :\ olyan torz lesz tõlük... (a mostanin is van ilyen SUPER BASS, azt ez eléggé tönkrevágja néha))
Tehát tippeket plz 5k körüli áron minõségi headsetre >.< köszöntem
@
1024 gb ram ?😄 honnan jöttél te? 2030-ból ?😄
alaplap: asus p5b-vm se 15000ft
videokártya :Ati sapphire hd 4830 512 mb ddr3 hdmi pcie 30000ft
processzor: Intel dual core E5400 2.70ghz 775 box 25000ft
Merevlemez:samsung 320 gb 14000ft
Memória: 2x kingston 1024gb ddr2 800mhz kit 1000ft
ház + táp: codegen 6099E CA 450W 14000ft
Milyen monitort ajnálanátok 30.000-40.000Ft között?
20"os nagyflbontású kéne 😄
Elõre is thx!😊
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
vasam volt: 2x4850, p5E3 DELUX, q6600@3,4Ghz, 2GB DDR3 1600Mhz 7-7-7-20, 2x500GB samsungF1
HIÁBA RAKTAM BELE A 8GB RAMOT UTÁNA IS LAGOLT EGÉSZEN ADDIG AMÍG KI NEM KAPCSOLTAM A VIRTUÁLIS MEMÓRIÁT. étöd?
Apunak mindig igaza van! Most is.
Minden játék VeryHigh-on fut 1152*864-en!
És nincs Text hiba!
Érdekes <#confused>#confused>
Sok játéknál (akár crack miatt) laggol a játék!
Elõször mindig azt szoktam tanácsolni, hogy másik crack-el próbálkozzanak (eleve a GTA4 egy új védelmi rendszerrel jött ki, ami eredményezhet ilyen jelenséget)
A második lehet a VGA driver (nembiztos hogy a legfrisebb a legjobb)
Harmadik: a VGA memória megadja magát.
Ha valaki 8 Terraherces procival, 40Gb memóriával, és 6 SLI-be kötött 2 GPU-s VGA-val elõállít 20.000 FPS (Van aki erre gyúr) annak az lesz az eredménye hogy szaggatni fog a játék!
Miért is: a monitor frissítés miatt!
Lefoglalnám pár pillanatra ez egyik agysejtedet!:
Vista 64bit... adat amit beletöltene a fizikai memóriába a vincsirõl annak egy része vissza íródik a vincsire(!virtuális memória használata!) így az (oda-vissza adatmozgás ami persze nem ugyanoda történik és át kell pozicionálni a fejet a lemezen ami szintén idõbe telik..) lefoglalja alaposan a vincsi sávszélességét és a játék adatigénye csak sokkal hosszabb idõ alatt elégül ki..
és amíg nem jön meg az összes textúra addig a vga-nak sincsen mivel számolnia, így kimarad egypár képkocka tehát LAGOL A JÁTÉK!
Ezen akármekkora áteresztõ képességû vincseszter sem segíthet, hiszen mechanikai felépítésébõl adódóan nem tud egyszerre olvasni és írni a lemez két különbözõ pontján!
A dolog megoldása a következõ: Ha megszünteted a virtuális memóriát akkor nem használja azt a játék pufferelésre tehát nem írogat vissza fölöslegesen, folyamatosan a játék így teljes sávszélességen jut a játék a betöltendõ adathoz és idõben megkapja azt a vga, cpu stb.
Persze ehhez az ÁTLAGOSNÁL nagyobb mennyiségû rendszermemória szükséges hogy az oprendszer, játék a textúráival, és egyéb futó programok elférjenek kényelmesen...
Ha sikerült megérteni akkor már érted hogy miért ragaszkodom a 8GB rendszermemóriához...
Apunak mindig igaza van! Most is.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Tenyleg, rakj bele 16GB-t, valahogy mégiscsak kevesebbet fognak tölteni a játékok és folyamatosabban futnak mint 8-al... <#hehe>#hehe>
Saor Alba