Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Intel árazása cseppet sem jó,én a processzorról beszélek nem az áráról...
Prociban jobb az Intel,ÁRban jobb az AMD ez mostanában mindig így van...
magasabb órajel...
Alaplap LGA1366
CPU LGA1366
Kicsit barátibb,kódoláshoz meg virtualizációhoz,stb.-hez sokall jobb mint egy C2Q.
Összehasonlításképp: Q9650 LGA775
Alaplap LGA775
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Az intelnél is van átárazás.
Ebbõl a felhasználó profitál, nekem mindkét gyártó felhozatalában van szimpatikus megoldás. =)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nekünk volt már AMD is meg Intel is... Egyikkel sem volt komolyabb gond, de valahogy Intel szimpatikusabb...
@
<#hehe>#hehe>
Akinek meg van esze az az igényeivel legjobban találkozót vásárolja meg és nem az alapján, mi van a dobozra nagybetûvel írva.😊
Az meg csak nekünk jó ha éles a verseny...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az AMD anyagi okok miatt levan maradva ez tény...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amd-k olcsóbbak és uyganazt a teljesítmény hozzák majdnem mint a 2x annyiba kerülõ intel
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
btw egész jól elchatelünk nem? 😄
Amint lentebb írtan tökéletes,de majd napközbe Solten ír neked egy AMD-s konfigot.<#eplus2>#eplus2>
Lap akkor is p45 ? Ha igen, akkor azon belül melyik?
Közben meg a 20as ventire az Antec Big Boy 200-at találtam csak, de nem írnak rosszat róla.
Segítségeteket szeretném kérni. Összeraktam /majdnem/ egy gépet, de alaplap meg táp szempontból lövésem sincs mi lenne a jó. Leírom eddig mit válogattam össze:
Cooler Master HAF 922
SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD4890 Vapor-X - 2 GB (vagy inkabb 4870x2 ? )
Intel Core 2 Quad Q9550
Samsung SpinPoint F1 Desktop Class HD103UJ
ARCTIC COOLING Freezer Xtreme rev2
OCZ Platinum Low-Voltage Triple Channel 3 x 2 GB DDR3-1333 PC3-10666 CL7
NZXT Sentry LX multifunction panel
Ehhez kellene nekem egy lap meg egy táp /elég ha elbírja nem kell hogy 600as legyen ha csak 400at eszik/ Valamint egy jó 20as venti mert ha jól tudom akkor a 922 oldalán csak opcionális.
Lapon nem lényeg a hangkártya mert van egy Xonar D2-õm.
Köszi elõre is 😊
mondjatok nekem egy jo hazat 20.000ert aminek jo a hutese, es kenyelmesen elfer benne 3 HDD meg egy dvd iro. kosz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Thx mindenkinek....a segítséget.
már csak az baszna be, ha elfogyna valami 1 honapon bellül, vagy drágulna...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Saor Alba
Amugy köszönöm hogy vetted a fáradtságot
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P: 21.608 Ft
AMD Phenom II 720 AM3 BOX Black Edition: 32.163 Ft
GEIL Ultra 4096Mb DDR3 1333Mhz CL6 KIT: 25.576 Ft
GIGABYTE GA-EP45-UD3: 26.010 Ft
INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz 775 BOX: 39.767 Ft
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz CL4 KIT: 14.432 Ft
Saor Alba
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC