Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan 3.3-3.5Ghz körül jönne ki az ereje..
Apunak mindig igaza van! Most is.
Olyan gépet szeretnék amire rátudok tenni 4 monitort
és ezeket egy nagyént kezeli
erre kellene vmi gép ami ezt tudja
elõre is köszi
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
táp 460W-s is elég.
processzor egy tákolmány azt nem venném alaplap meg asus én gigát vennék.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
>Ezen<
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Saor Alba
Eddigi tesztek amik felkerültek bíztatóak.
1156-os i7 860 itt ott kajolgatja az 1366-os i7 920-at ráadásul kevsebbet eszik és kapásból tovább húzták..😊
i5 750 játék teljesítményben ott van ahol i7-esek,játékokban kb egálosak.
I5 750 47-ér már vehetõ egyenlõre akárhonnan nézzük bestbuynak tûnik,az 1156-os alaplapok is jóval olcsóbbak mint az 1366-osak.Kb ott kezdõdik árban a prémum kategória ahol az 1366-nál az alap...😊
De tény pár nap múlva többet lehet tudni.
Ezt a memót néztem multkor,nem jó korájhoz,1.9v....
INTEL Core i7-920 2.66Ghz 1366 BOX - 63.960 Ft <#confused>#confused>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
INTEL Core i7-920 2.66Ghz 1366 BOX - 63.960 Ft
CORSAIR TwinX 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT - 22.026 Ft
129.978 Ft
[merlinw.org]
Saor Alba
Ha játékra kell,filmnézésre,és nem szeretnél több vidkarist rendszert szerintem hagyd a francba,nem jó vétel JELENLEG.
P6t melegedõsebb,és lévén Deluxe tömve van olyan motyival amit átlag felhasz nem használ soha a büdös életbe.
Még csak tervezem az i7-et.
Az elfogadható ár alatt azt értem, hogy ne extrém hatszámjegyû legyen a dolog, felesleges extra szolgáltatásokra nem tartok igényt.
Az ASUS P6T Deluxe V2 63 eFt-ért még beférne, ha jó. Sajnos nem vágom úgy az alaplapokat, hogy magam döntsek mi az ok.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Asus P6T SE ~43 pénz
GIGABYTE GA-EX58-UD3R ~ 43 pénz
ASRock X58 Extreme ~ 38 pénz
De akkor inkább a gigabyte.
Ha ennyire az elfogadható ár a cél akkor felesleges volt 1366-os foglalatú procit venned,mert a triple chanel egyenlõre semmi elõnyt nem nyújt, több vidkaris rendszert nem fogsz építeni ráadásul még fogyaszt is a kicsike...
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
q9550 48 pénz,feltolod alapfeszen 3.6-ra és szépen gyûjtesz vid karira/vagy melléraksz egy 4850-est.😊
De van egy olyan gyanúm hogy a táp kérdésre nem kedvezõ válasz fog érkezni...
Kb 15-20k-ért el tudod adni õket.
Milyen alalap?
Milyen táp???
Ha benne van:
E7300 Megvesz berak felteszed nyugodtan 3.6-ra. 25ezer.
+ Radeon 4870 1gb 35ezer
Ha nincs benne és 80 pénzzel számolunk:
E8400 alapfeszen 3.6 4.2-n megy léghûtéssel vidáman 33ezer
Radeon 4890 1gb 47ezer,de picit spórolsz kb 53ezer a 2gb.
Mindez feltéve hogy az alaplapod kezeli (általában biosfrissít után mind kezeli) és feltéve hogy minõségi az a táp.
Adott egy régi gépezet:
Atx LGA775,DDRII alaplap
Celeron 3.0Ghz proci
9600 GT
400-as táp
60.000 Ft-ból milyen lehetõségeim lennének a fejlesztésre? Szeretném az árban, és minõségben a legjobb választást kihozni. Sajnos az alaplapot nem vágom, így nem tudom, hogy meddig mehetnék el. De azt is le kéne cserélni sajna, van egy ilyen érzésem.
Saor Alba
Szvsz pl az SG-re irkalo emberkek 99%-nak az is... 😄
Jatek = GPU. Ha CPU limites, akkor "passzianszban" is az lesz, nem kell hozza geteanegy... <#zavart1>#zavart1> Kulonben meg az elfuseralt konzolatiratok szot se erdemelnek.
Saor Alba
Anno mondták, fölösleges a virtualizáció... Win7 XP-Mode...
Anno mondták, minek a négy mag?... GTA4? Arma2?
speciel ezek nem érintenek annyira, de mégis... lehet jobb lett volna 4-es helyett 6-os CPUt venni, esetleg 4magosat... kicsit többért...
de jah, alapvetõen igazad van 😊 a játékok többsége VGAlimites... csak holnap is így lesz?
@
Monitor limit.<#buck>#buck>
(gy.k.: a PH! "VGA-CPU parosok" tesztjei...)
Saor Alba
Mennyé' verjed a géjmör pécédre.<#kocsog>#kocsog>
Leszarom, hogy valami 100-as rangú, hótbénán leprogramozott játékprogramocska hogy fut MOST a VGA miatt, mivel jönnek erõsebb VGA-k és jobban megírt programok. Akkor viszont látványossá válik a proca-proca közti különbség. Melóban meg a proca a limit és a HDD, ott csodásan érzkelhetõ a különbség. (Teszem azt egy kibebaszott nagy SQL script futtatása egy giant adatbázison)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3