Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
innen válasszatok!!
Proci: 8400 elég. Olcsóbb és egy mozdulattal 3,6-on megy. 8400-8500-8600 ugyanazok a procik, csak emelgették az órajelet, amit te is el tudsz végezni az olcsóbb darabokon.
Táp: Gigabyte Superb, FSP Everest - olcsóbbak és/vagy jobbak.
HDD: Nincs pontos típus megadva, így nem tudom. De nagyon rossz nem lehet. Lényeg, ha 640-es akkor 15 körül legyen az ára.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Systemreq-t meg felejtsd el, illetve maximum ködös iránymutatásnak használd.
Acer Aspire 5730Z
Processzor típus Intel Pentium dual-core T3200
Processzor frekvencia 2,0 GHz, 1MB L2, FSB 667 MHz
Memória 2 GB DDR2@667
Merevlemez kapacitás 320 GB
Grafikus vezérlõ Intel GMA 4500 MHD / megosztott memória
[merlinw.org]
Köv. gépet néztem ki magamnak, kérdésem,h van-e "alsó keresztmetszet" benne, azaz pl videókarihoz passzol-e a proci (v inkább 4magos illene), stb. Tehát:
1 db MBO Gigabyte GA-EP45-DS3R s775 (3 év gar.!)
2 db RAM DDR2 1066MHz 2GB HyperX KINGSTON (Élettartam gar.!)
1 db CPU Intel Core2 Duo 1333MHz E8500 - 3.16GHz, 6MB L2 dobozos
1 db TÁP 550W Chieftec PFC 12cm ventillátor (6 év gar.!)
1 db VGA ATI HD4890 1G GDDR5 Vapor-X HDMI / DP / DVI Battle Sapphire(2év g
1 db HDD SATA Seagate 640GB 7200RPM 32MB 3 év
1 db SPK Genius SW-V2.1 1250 (2.1-es hangrendszer)
1 db HÁZ CoolerMaster Elite 341 Black m-ATX torony, táp nélkül
Köszi a véleményeket elõre is!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egyébként elindulna persze. Más kérdés milyen sebességgel, de ugye a laptop nem kifejezetten játékra van kitalálva😞
Sysreq oldala meg egy rakás ****, a hivatalos ajánlott gépigény szerint számol, ami önmagában is hülyeség általában.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez a gepem Asus M2V alaplap, Amd athlon 3500+os proci, 2,5gb DDR2-es A-Data RAM 1024+1024+512, Ati Radeon HD 2600 pro 256megas videokari, 2 db 80 gigas Western Digital az egyik SATA meg van egy 40es Maxtor HDD, a tap 400watt-os.
Nagyon jo lenne ha tudnatok segiteni, mert rohadt idegesito. Koszi elore is!<#szomoru1>#szomoru1>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
[merlinw.org]
Szeretnék gépet venni, de nem tudom milyen alaplapot vegyek. Egy i7-es alá szeretnék egyet, valami jófélét, persze nem aranyárért. Annyi lenne még, hogy 3 kártya lenne benne: PCI-E videokártya + 2 egyéb PCI-os kártya.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(most megnyugtattaak mi? <#hehe>#hehe>)
am terhelés alatt kisebb táp jobban melegszik mint nagyobb táp szal nembiztos hogy minden helyzetben halkabb. De birnifogja a gépet, szal elindul meg müxik meg minden.
Szoval nyugodt szivvel vehetem azt a jovore is valo tekintettel? 😊
Saor Alba
All hail the double x!
eddig mondjuk még csak ilyeneket próbáltam hogy wolfenstein 2 fc2 cs:s lfs gtr:evo de ezek mind mentek játszhatóan szal semmi akadás egyiknél sem volt olyan hogy 35 alá esett az fps, nem kell mindig a crysishoz hasonlítgatni meg gta4-hez (habár te konfigoddal ez is mnni fog) ha azt nézed hogy az fc2 újabb mint crysis és jobban fut, nem is biztos hogy csúnyább (persze nehéz összehasonlítani a 2-t) akkor rájössz, hogy elég sokáig elég lesz az a 4890 fullhd-hoz. nekem egy samsung 2333hd moncsim van 23"-os 16:9-es, eddig minden tudja ezt a felbontást pedig cs:s pl nem mai darab. A fullhd filmek is kurvajók ezen. Ami nemmegy azt meg kisebb felbontsára veszem, nem lesz sokkal csúnyább a kép úgysem.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD