Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt neztem ki . Varom a kritikakat .
OCZ Alchemy Elixir Gaming Keyboard
De lehet jobb lenne valami aminek meg vannak vill. a gombok. Ha tudtok jot sugjatok.
ゾルターン
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Pl felõlem akármilyen jó is lehet a revoltec 800gombos szénszálas egere ha egyszer nem tudom megszokni...
Ugyan így járt egyik ismerõsöm is : vett egy 20k-s egeret amirõl mindenki csak jót ír aztán 1hét eltelik ,,jaj még nem szoktam meg" 2 hét múlva ,,áh ez nem áll kézre" 3hét múlva ,,najó inkább eladom" 😊
Nah de visszatérve a "problémámra" vegyek egy ilyen kis kütyüt amit az elõbb linkeltetek 30-ért Asustól,vagy inkább 60-70ért gép?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Saor Alba
Saor Alba
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Az lenne a kérdésem, hogy milyen webkamerát ajánlotok, ami nem túl drága, jó FPS-el rendelkezik és esetleg mikrofon is van benne...
Próbáltam már minden szarságot, teló+külön programmal a hangot felvenni, meg laptop webkamerája+ külön hang de sehogy nem jött össze
Elõre is köszi a választ😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ez megoldás lehetne? 30 ezer, igaz egy külsõ hdd jól jön ide még, de akkor el is lehet felejteni a nyersanyag árát.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Elõny, hogy olcsóbban jönnél ki, kevesebb helyet foglal, kevesebbet eszik, célirányos, nincs kábeldzsungel.
Hátránya, hogy a br lemez nem olcsó (bár szvsz még így is megérheti nem egy külön gépet építeni ezért).
Elsõnek úgy volt, csak br lejátszásra kell.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Asus a HP ellen, Intel az AMD ellen

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Legalábbis ha megnyitok egy mkv-t akkor az gond nélkül megy a mostani gépemen,blu rayhez már mindent be kell zárnom h ne reccenjen meg sehol.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Olvasom,thx
Akkor ezek szerintem 70k-nál olcsóbban nem jönnék ki?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Szia. jol tudod.: link
#48768: jatekrol nem volt szo. Arrol volt szo hogy vigye a nyomi blu-ray-t... <#vigyor>#vigyor> Ha jatszani is akarsz vegyel bele +25k-ert egy 4850-et pl.
Saor Alba
<#wilting>#wilting> Ez a VGA a maniatok... <#hehe>#hehe> Ha azt akarod hogy feleslegesen tobbet zabaljon a konfigod, go on buddy.
Saor Alba
Nem tudom h jó ötlet e,mondjuk ha tényleg szépen viszi akkor nem gáz.
Kérdés h megéri e?Mert lehet jobban járnék egy 9-10ks használt lappal + 8600GT (?)
Hol elsz Te? <#ravasz1>#ravasz1> <#vigyor>#vigyor>
(mint irtam hardveres 1080p gyorsitassal, tudtommal a Blu Ray 1080p... a 785G-k fokent HTPC lapok, akar a 780G-k)
Saor Alba
Saor Alba