Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
és én most mit kezdjek ezzel az információval? attól még ugyanúgy nevetséges...
Solten
Ez csak a kitalaciod (a sok kozul), szimpla hazugsag... <#rolleyes> Ertelmes ervekkel meggyozheto vagyok, arrol nem tehetek hogy neked egy sincs... <#vigyor>

Saor Alba

mila69en
de most komolyan, hogy függ össze a szégyenérzet és egy profit hajhász cég?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ja,akkor mindenki csinálja ezt....erre nem azt kell mondani,hogy "és akkor mi van". Ez kurvára nagy leszereplés és szégyen. És még egy kis szégyenérzetük sincs...nembeszélve a kis kamukártyáról,arról,hogy szoftvercég,a több száz hibás darabról...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

mila69en
neked bizony nem is volt😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
magyarán aki nem ért egyet veled az tájékozatlan és tudatlan hátõ erre nem tudok mit mondani<#nyes>

Solten
Legyintsel csak ha kifogytal az ertelmes ervekbol... <#vigyor>

Saor Alba

mila69en
látod ez a különbség kettõnk között te elkönyvelted, hogy mindenkinél okosabb, vagy próbálod is folyamatosan hangsúlyozni😄 erre szoktam legyinteni😄AS😄AS:

Solten
Isten hozott a fogyasztoi tarsadalomban... <#zavart1> Na meg persze kozben haladni kell a korral, nem mindenki lesz boldog attol hogy 5 even keresztul kell tolnia a 8800 GTS 320-aval, DX9, 720p-ben 😊

Saor Alba

mila69en
és akkor mi van? anno a xbox360 is lebukott hogy PowerPC G5 futtatta a játékokat😄

Solten
Ha nem mutatnal ilyen foku tajekozatlansagot, meg el is hinnem... 😉

Saor Alba

Sir Quno Jedi
Tévedésben élsz. AZ XP nem avult el ellentétben az ME-vel. De ez már egy másik történet, mentem DA-zni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mila69en
én meg éppen azt próbálom veled megértetni, hogy nem vagyok hülye ugyanúgy elolvasom ezeket a cikkeket amiket te.... elvégre nincs V.I.P jogosultságod az internetre😄

kifli
vistára is van dx11 (vagy lesz, nemtom kiadták-e már, ez kb olyan mintha te, azon panaszkodnál hogy az miért jó hogy win me-n miért nem fut egy játék, ideje váltani...
mila69en
nah elõvettem az üveg gömböt és megmondom mi lesz!😊 NV jön DX11es kártyákkal porba alázza a mostani ati dx11-es kártyákat(nincs nehéz dolguk, mostani csúcs atinál jobbat erõsebbet azonos áron) erre ati vér szemet kap kijön a következõ családdal ami porba alázza az NV-t aztán jön az NV..... és így megy tovább mint ahogy mindig is ment😄

Solten
Epp azt probaltam megertetni veled hogy veled ellentetben nem josolok, hanem elolvasom a szakmai infokat, hireket is. Ezt tanacsolom neked is, hasznos.

Jedi: hm, talan szolni kene Abu-nak hogy fogalmazzon egszerubben..?? <#smile> A DX11 forradalmi ujdonsag, nagyon ra fognak menni a fejlesztok. Es amitol mindenki happy lesz:

"A DirectX 11 az elsõ API, amelyik támogatja a többszálú feldolgozást, azaz az objektum megrajzolásához szükséges rajzolási parancsok és az effektek létrehozásánál bekövetkezõ állapotváltások már nem csak egyetlen processzormagon lesznek végrehajtva."

Saor Alba

kifli
nem kell benfentesnek lenni hogy tudjuk hogy nv egy maketett mutatott be a nagyközönségnek, vagy a legyártott gpuk kb 1,7%-a lett csak használható 😄 (416db-ból 7db lett jó)
vagy hogy nvidia hirtelen aztmondja hogy õk szoftvercég XD
Sir Quno Jedi
Ergó az amúgy csont dx9-es programot is (ami még dx9-nek is szégyen lenne) dx11-re fogják megírni lustaságból és kompatibilitási lázból. EZ nekünk jó szerinted?! Hogy pl. csak Windows7-en fognak futni a játékok, amik vígan elfutnának XP alatt is, dehát a dx11 az naaaagyon fontos!??!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kifli
sajna ez nem így fog történni, mint írtam dx11 visszafele kompatibilis, ami azt jelenti hogy dx11 api használatával tud az ember dx9-es videókarival játszani. Hogy ez miértis fontos? A mostani játékokat azért illik 2 féleképpen megcsinálni, dx9-ben, és dx10-ben, így mind2 api-val kell programozni, ami hosszadalmas stb. DX11 megkönnyíti a készítõk dolgát, ugyanis elég a dx11-es apit használni, és utánna játszható a játék minden videókarin dx9-ig visszamenõleg. Hát nem egyszerûbb? Így a készítõknek éri meg a dx11, ezért használni is fogják (ráadásul még villoghatnak is vele)
nyami
naa, kis flém mellé elfér egy konfig összeállítása is :p #49370 nem igazan vagyok most benne a témában, nagy segítség lenne

mila69en
dehogy nem folyamatosan jósolgatsz NV-röl meg arról hogy képtelenek össze hozni egy dx11-es kártyát lassan azt kell hinnem hogy benfentes vagy és részveszel a fejlesztésben csak csepegteted az infókat😄DD.....NV még nincs dx11 ami még nincs kár róla vitatkozni😄 lesz? biztos lehetsz benne, hogy lesz.... másik, melyik cikk mondja meg hogy az általad említett játékok tényleg megjelennek 2010 elején?

Sir Quno Jedi
Ha a #49352-ben linkeltre gondolsz, azt olvastam. És?

Solten
Tenyleg olvasd mar el azt a qrva cikket... <#vigyor>

Saor Alba

Sir Quno Jedi
Igen évekbe telik. Ezek az elsõ dx11-es gammák csak azért tartalmaznak bárminõ dx11-es cuccost, hogy lehessen mivel villogni, vagy reklámozni. Mire valóban elterjedt lesz minden gammában és valódi kihasználtsággal a cucc, az bizony évek, pláne azokban a gammákban amikkel én játszok...asadsadsa

Solten
Egyaltalan nem, csak fanboykodas meg uveggomb nezegetes helyett itt egy-ket ember vehetne a faradtsagot hogy elolvasson par, a temahoz kapcsolodo szakmai cikket... <#rolleyes>

Saor Alba

<#ejnye1>

Ezekben nem lesz benne Nvidia keze,hogy tömik pénzel,csak tegyék bele a logót...."késik a játék?? Szarjuk le!"

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

mila69en
ja azt tudom abban te vagy az ász<#fogmosas>

Solten
A joslas sem az erosseged... <#smile>

Saor Alba

mila69en
2010 q1? akkor azok jobb esetben 2010 vége felé meg is jelennek <#nevetes1>

mila69en
mire lesz értékelhetõ szoftver addigra lesz NV hardver is.... aztán, hogy milyen lesz az még a jövõ titka, vagy elbukik vagy lobog tovább... tudom ti már rég eltemettétek a readon topikba😄

Solten
Ajanlom neki is a guglit... <#hehe> 4 jatek mar elore van jegyezve 2010 Q1-re es ez csak a kezdet. Évekbe telik, lol...

Saor Alba

Solten
Na igen, kicsit felreerthetoen fogalmaztam, a lenyeg hogy bemutattak egy makettet (lol), TSMC benazik, szoval esely a megjelenesre majd jovore talan. Nagy optimizmussal December.

Saor Alba

kifli
nana jövõre már nem egy cím van elõjegyezve, neked is ajánlom a cikket amit solten linkelt, fõleg azt a részt ahol azt írják le hogy dx11 visszafele kompatibilis (persze látvány nem ugyanaz meg sebesség sem) nem úgy mint az elõzõ api-knál.dx11-el jönnek majd az új battlefiled részek is, meg még van 2-3 engine dx11 támogatással eddig (gondolom majd még unreal engine is kés alá kerül és kap támogatást)
nyami
Sziasztok!

Nagyjából 5 éve ugyanaz a gépem van, 0-24ben megy, mostanra kezd benne gyakorlatilag minden meghalni 😊 Szal mielõtt véglegesen tönkremegy vennék egy újat, olyan 100-120-ért. Tudtok erre valami ajánlatot adni? 😊

köszi elõre is

mila69en
de bizony nagyon is jó értelmezek te állítod az ellenkezõjét ahogy azt próbálod hangsúlyozni a szavaiddal hogy az nv nincs még dx11...nem tudom lehet nálad ez már azt jelenti hogy nem is lesz!😄

Sir Quno Jedi
Nemén. Ez a lényeg. Évekbe telik mire a mai játékfejlesztési ütem mellett keményen dx11-es gámák jönnek, addigra meg lesz még 1-2-3 videókari generációváltás. A mostani karik kukába sem lesznek jók addigra ugyebár, pláne nem dx11 teljesítményben. Az ember nem vesz évekkel elõre játékgépet, amire MAJD lesznek játékok (ja de igen a PS3 😄).

Solten
Jo, te nem voltal kepes ertelmezni a cikkben leirtakat, esetleg fuss megegyszer neki 😊 En orulnek a legjobban ha vegre kijonnenek dx11-es vasakkal (arverseny), ok is orulnenek, de sajnos benak es keptelenek ra.

Saor Alba

mila69en
érdekes mégis mindig a dx11-et hozzátok fel😄 holott az nv még be sem szált😊 nem mintha olyan sürgõs lenne a dolog....

így van nem is szeretem az olyan fps gamet amelyikben nincs lehetõség sniper-al bújócskázni😄 egyszóval nem bírom a csõ fpseket

#49363 eltûnt a kép szal megint😄

kifli
ember, még alig 1 hónapja jöttek ki a dx11-es videókarik (oprendszer még annyi ideje sincs dx11-el) mitvársz? hogy majd ahogy megjön kijön 10 cím egybõl?
Solten
Te jo eg, kb. vagy fel honapja jelent meg az API... <#vigyor> DX11-es VGA-k meg most kezdenek elterjedni. Ez a jovo. Aki a mult jatekaival akar elvezkedni, nvidia logot nezegetni az intro-ban, vasaroljon is antik butuska 9-es szeriat... <#smile> Aki kepes volt ertelmezni a cikkben leirtakat, annak nyilvanvalova valt hogy a programozok erosen preferalni fogjak a DX11-et. Maximalis elvezethez DX11-es VGA kell majd, 10.1-nel effektromlas (netan teljesitmeny is), DX10 es ettol lefele mindketto.

Fiziksz zart szabvany, megy a kukaba. Ujabb bizonyiteka annak, hogy az nvidia mennyire ugyesen kepes a szellel szemben pisilni.

Saor Alba

mila69en
az létezik<#idiota>

Sir Quno Jedi
Snipa.

Mondjuk okos ember így tesz. Én azonban néha szeretek rambozni (meg is punnyadok).

America's Army-ban meg mindig megtettek tisztnek... 😄

Sir Quno Jedi
Azé tudod te is, hogy igaza van a másiknak abban, hogy a dx11 játékok elterjedtsége már-már dacol a fehér hollókéval. 😄

mila69en
olyan aki lapít vár, vár és lõ😄

mila69en
igen ezt már halottam #49348😊 meg a stlakert is😄

Solten
Milyen jatekos vagy hogy a fuben lapitasz, lol... <#wow3> <#hehe> <#wink>

Saor Alba

Solten
Tanuld meg hasznalni a guglit... <#alien> Battleforge. Jatszhatsz is vele, juhuuuuu.

Saor Alba

mila69en
miért ne lehetne figyelni?😄... ha fûben hasalok észreveszem még csak külön figyelni sem kell😊

Solten
Mert egy gyorsan porgo FPS-ben ugye azt figyeli az ember, hogy mennyire elethuen lengedezik a fuszal a szelben... <#miaz> <#vigyor>

Saor Alba

mila69en
ja jöhetnek a már játszható dx11-es játékok tesztek linkek minden😊 csak fel ne eméssze az sg erõforrását a sok link<#fogmosas>