Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
kb a megjelenés napján elolvastam de hagyjuk má😄 majd ha a monitoromon vissza köszön a dx11 addig kár erõlködni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Solten
"kamubandzsuDX11"

link

Ajanlott olvasmany szamodra: link <#rolleyes>

Saor Alba

mila69en
nem véletlen régi öreg motor szénné tuningolva😄 mindenféle "DX10"-es effektel, talán nem ártana újra írni<#zavart2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kifli
az elõzõ stalker részek sem az optimalizálásukról voltak híresek...
mila69en
stalker call of?<#idiota> remélem nem ez a dx11 ereje mert akkor felesleges😄 még csak gyorsabbnak sem lehet mondani, battleforge azt nem ismerem... dirt2? kíváncsi leszek😄 crysis2? avp, lemerem fogadni hogy ezek lesznek az elsõ igazi dx11-es durranás, ami még odébb van😊

kifli
nincs?
hogyne lenne az új stalker, vagy battleforge, minnyá jön dirt2 is aztán meg avp, és crysis
kifli
hát ennek a köpenynek télleg kurvajó a fizikája (belelóg az ellenfélbe XD), ráadásul elég bután mozog...
ghost reconba se látom értelmét a physx-nek, pl amikor lövi a bentontönböt, és 2x akkora darabok esnek le physx nélkül (a betöntömbön kis lyukacskák, de az physx nélkül is ottvan) majd felszívódik a törmelék
cryostasis vidit meg nézd már meg 1:07-nél, nevetséges...
a darknes of-ba meg semmit nem láttam a faleveleken kívül...
mila69en
dx11 egyenlõre nincs! majd ha lesz térjünk vissza rá😊 ja de van Unigine Heaven<#nyes> dx11 lesz NV-is +pisix amit atikák már eltemettek ahhoz képest sorra jönnek a pisixes játékok😊

kifli
ezt hagyuk mert jöhetünk a dx11-es játékokkal is januárba jön a 4. és alig telik el idõ az elsõ dx11-es vga megjelenése után és máris ittvan 4 cím, míg physx nemtom hány év alatt annyit hozott össze amennyit 1 kézen meglehet számolni, ráadásul ezek a játékok ati optimalizáltak (ati programozók bevonásával dolgoznak, ha joltudom a vérenvidiás cryteknél a crysis 2-n is, de dirt2 vagy avp vagy stalker ja és battleforge)
mila69en
van jó pár játék ahol van különbség😄
ez
darkest of
Cryostasis

és lehetne sorolni tovább most lehet hogy én vagyok tök hülye és el kéne mennem egy elmeorvoshoz<#hehe>

armageddon666
Ezt szívesen látnám más játékban is 😊

@

mila69en
nem így látod?<#lookaround>

Hajrá srácok! Ez az! 😄
<#hehe>
mila69en
ja ha veszek egy ilyen kártyát küldhetem a számla számom?<#vigyor4>

mila69en
lapozhatsz tovább is nyugodtan<#nyes>

pxxl
szval a Leadtek WinFast GTX 260 EXTREME vs Sapphire HD4870 1GB Toxic nem nyert hangszórót <#beka3>

All hail the double x!

pxxl
nem is nézem a többi tesztet...<#vigyor2>

All hail the double x!

mila69en
dehogy hagyom úgyis mindjárt megmondják a tuti<#hehe>

armageddon666
Hagyd rájuk 😊

@

mila69en
valami baj van a leggyorsabb gtx260-al?<#rolleyes>

Leadtek <#hehe>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

mila69en
Leadtek WinFast GTX 260 EXTREME+ 44ezer....akkor most kinek van sok pénze?

pxxl
40+

All hail the double x!

mila69en
újra megkérdezem HD4870 Toxic 1024MB mennyiért vesztegetik?

pxxl
nem vágom az összefüggést. a vga megvan a gyerek meg folyamatosan viszi a pénzt. az sosem elég 😊

All hail the double x!

mila69en
szerintem kár erõlködnöd Sapphire HD4870 Toxic 1024MB mennyiért is vesztegetik? 40-45k?

<#eljen><#zavart1>

pxxl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ide lehet utalni a sok NV-snak a felesleges pénzét 😊
(az 1 hetes fiam számára gyûjtöm nem magamnak sörre. 😄)

11773487-00228093-00000000

All hail the double x!

Fõleg a mai boltos eset után....<#vigyor1>

<#hehe>

pxxl
hajrá <#idiota>

All hail the double x!

mila69en
ja ati oldalon meg a DX11 amivel lehet heaven demót mérni aztán netre tölteni az eredményeket<#hehe> pisix még mindig többet ér mint kamubandzsuDX11

kapásból le fosozta az NV-t szal....

pxxl
nem kapott vérszemet, csk kérdezte, hogy miért nv, mikor ugyan annyiért (vagy olcsóbban is) sokkal jobb ati-t kap. de hát ti tudjátok <#nemtudom> ha ennyire sok pénzetek van dobhatnátok erre is belõle 😛

All hail the double x!

mila69en
igazándiból te kezdted el....ami nem is meglepõ atikak nv-t látnak valahova kiírva vérszemet kapnak😄

pxxl
akartam mondani <#vigyor5> úgysem gyõröd meg õket. az pisix erõ velük van <#pardon1>

All hail the double x!

xD..na ezt a szart inkább hagyjuk abba....

sziszixecs
Köszi, ilyen oldalt nem találtam. Akkor 6000+ lesz.

Sir Quno Jedi
Jó az nv is, fõleg a régebbiek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mila69en
nem mindenki gondolja úgy, hogy fos....amíg a játékok zöme nv logóval indul addig bizony nem fos😄 ezt úgy mondom, hogy jelenleg ati van a gépembe

De akkorsem értem,hogy miért Nvidia...."mer az DZSÍÍFOOORSZ!!!" Értem.

armageddon666
(hajjaj... nem az ízlésed érdekelte, hanem egy nvidia kártya... ejj ezek az ati-fanboyok :$)

@

Megkérdezhetem,hogy miért pont Nvidia?? (az a fos..)

mila69en

sziszixecs
Sziasztok.Le szeretném cserélni a procimat. Jelenleg az alaplapom Abit KN9S amit nem szeretnék lecserélni, és egy AMD Athlon x2 3600+ van rajta.
Kérdésem az lenne hogy mekkora a legnagyobb ami bele mehet az alaplaba és melyiket ajánljátok?

pxxl
<#wave>
A guruk erre járnak<#nezze>

All hail the double x!

The Protector
Sziasztok.Haverom Laptopot szeretne venni.Szokott játszani is szóval netezésre és játékra lenne.(nem kell olyan laptop amin minde brutál beállítással menne de azért fussanak rajta a dolgok)
Próbálok neki segíteni de itt többen értenek hzzá(nálam skkal jobban)

Õ ezt a 2 laptopot nézte ki magának.
Elsõ laptop

Laptop2

Kérném szépen az ilyen ügyekben jártas emberek sgítségét.Természetesen nem kötelezõen kéne kiválasztani h melyik legyen hanem lehet teljesen másikat is ajánlani kb 170ezer ft-ig(de az sem baj ha picit drágább)

Elõre is köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

[Rush]
sziasztok!!

Kérném a segítségetek olyan kérdésben, hogy szeretnék venni 1 új gépet 5770x2-es vid karival, és melyik proci lenne hozzá jó ami ki is hajtja a 2x16xPCIe-t...az i7 920 vagy esetleg az i5 750, más alter is érdekel....
Elõre is köszi<#law>

hTTp://ror.hu/

ranGer2
Hi!
Emellé a config mellé érdekelne valamilyen Nvidia kártya, ami kellõ sebességet nyújtana. Segítséget elõre is köszi!

alaplap: Gigabyte m55s-s3
proci: AMD Athlon64 x2 4200+
ram: 2x 1GB Samsung DDR2 800
HDD: Samsung 250GB SATA + 200GB maxtor
táp: FSP Bluestorm 400w

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Tudom, örülök is neki <#taps>
Kellett a megtakarított 10 rugó, lett belõle nagyobb vinyó.

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Kivételesen szerencsés voltál, mert csak egy napig volt (múlt hét csütörtök?) 25237,-. Sõt, inkább csak egy délelõttig. Délutánra már lekerült teljesen a termék az árlistáról. Szombattól már ismét ~36-37000-es áron szerepelt.