Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Kielemeztem hogy nem tudsz magyarul irni. Es? 😊

Saor Alba

kifli
nem csak sok racionálisan gondolkodó ember jár ide 😄
DarkSector
nah nem kell piszkálni ezért senkit.
majd még lesz sírás rívás, mikor odabaszzák a dx11-et, és basznak a játékokba tenni, mert a legtöbbet nvidia pénzeli, és ehelyett physx-et tesznek inkább. 😄DDD

najó ez nem volt szép tõlem...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

berczely
Ti ennyire balfasz vak emberek vagytok komolyan?<#wow3>
Én aki alig tájékozódik a hardver világban is látom hogy az ATi most sokkal jobb videókártyákat dob a piacra mint az ellenfél Nvidia!
Mi ez a hülyeség hogy Nvidia Physix????
Van pár nevezetes játék amit szerintem mindenki ismer:
A jó öreg Half-Life 2 és a többi epizód mindegyikben van fizika és semmiféle gyorsító cuccost nem igényel!
FEAR részek szintén elég jó vakolat pergéssel lettek megáldva még sincs benne Physix f*szág!
Lehetne még sorolni.. a gépzabaszörny Crysis is beállhatna a sorba.

Észhez kéne térni és nem elvakultan kiállni egy lefizetõs, nép átverõs szaros bagázs mellet kiállni!
Mi az hogy nincs élsimítás csak GeForce kártyákon??Ekkora f*szságot!Az ATi is tud élsimítani nem is csúnyán! (lásd dx10.1)

Ááá amúgy nem is fárasztom magam itt az esti gépeléssel...

Hajrá ATi!

mila69en
nekem sem volt gondja pedig mikor kijött a dead rising éjjel nappal toltam, állítólag attól haltak be😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kifli
multiért fizetni? 😄

"mert nem kell baszakodni a hibákka"

ez mit takar?
DarkSector
elemezd...
1-es leülni...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mila69en
mi van bazzeg atikák elfutottatok erõsítésért?<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DarkSector
akkor nagy pech...nekem egy újat adtak, és hálisten semmi gondom nem volt. unokabátyáméval sem...😛

Solten
Ez a mondat kisse magyartalan... <#alien>

Saor Alba

DarkSector
nemá viccelj. te vágod hogy az 5xxx-es széria nemrég adták ki? mert szerintem nem.

kifli
nem azért ment tönkre (cserélte is mcrosoft, csak elege lett belõle 😄)
Solten
Vagy a barlangbol masztal elo, vagy a pluto-rol jottel nem tudom... <#hehe> Mi az ami nem teny benne? <#rolleyes>

Saor Alba

gurubefree
<#wilting> Tanar ur kerem .... Mi van ma itten ???

Felesleges addig beszelni itt barmirol is amig a nv nem mutat fel olyan szintu kartyat ( teljesitmeny ) mint a HD58xx v. HD57xx .

Elnezest ... Ne emeljuk magasra a mercet > eleg csak a HD57xx .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

DarkSector
nekem se halt be, és azért pörög az ex játékokkal...😄 meg jobb a multikat is azon nyomni, mert nem kell baszakodni a hibákkal...csak beteszed és megy.😄

mila69en
ezek csak szerinted tények😄 ha tények lennének fejbologatva értenék egyet veled😊 jah tudom ne fáradj!😄 most jöttem elõ a barlangból😄AS😄

mila69en
most nem is aza lényeg, hogy behal nem hal... nekem is volt, nem halt be... viszont eladtam mert az utolsó fél évben csak porosodott😄

DarkSector
nem kellene megbontani a boritást. warez célból...😄

Solten
Hm, meg meggondolom... <#hehe> Btw: ezek TENYEK ember, nem ervek...

Saor Alba

kifli
szerintem xbox témát haggyuk mert tök más mint egy videókari (mellé még fos is és kb 3-ból 2 behal 1 éven belül havernak volt kettõ is mindkettõ az újabb változat volt és meghalt...)
berczely
Be lehet fejezni ezt az egészet emberek!<#boxer>

Vegyen mindenki ATi-t és kész mert jobb kártyákat csinál nincs vita!<#violent><#nyes>

mila69en
ahha ismét remek érvek:ADS:SD: komolyan már fontolgatom hogy megkérdezzem tõled esetleg meg érinthetlek e?<#vigyor4>

Solten
Vegre egy ertelmes valasz <#eljen> megy ez... <#hehe>

<#wink>

"ezt nem tagadom mindig is amd párti voltam processzorok terén"

Na, ujabb jo pont... <#vigyor>

Saor Alba

mila69en
nem vagyok semmilyen fan😄 csak nem temetek addig amíg nincs mit, megvan mindkét kártyám, viszont atit használom mert erõsebb mint az nv kártyám.... nincs semmi gondom az atival, remekül szuperál, ezért nem hajítottam még el a kukába, meg amúgyis jobban passzol az amd procihoz😄 (ezt nem tagadom mindig is amd párti voltam processzorok terén!)😄 attól eltekintve hogy pl: saw játékba nincsenek önárnyékok, nv-n vannak, nem érzem azt az ingyenes simítást(pedig konkrétan ezért vettem meg hogy a saját szememmel meg tapasztaljam) de sehol semmi😄 meg ilyen kis apróságok😄 nv felé jobban húzok amíg a pisix él mivel java részt pont azokkal a játékokkal játszom ahol igényli, így számomra többet nyújt az nv.... majd ha már meghalt teljesen a pisix akkor már nem lesz az nv oldalán egy + grafikai ficsõr de egyenlõre még van ha nv nem jön dx11-el egyértelmû hogy atit választom továbbra is ha jön akkor majd újra gondolom és döntök nem véletlen hogy még nem veszek dx11-es kártyát😄 csak az elvakultak rohannak a boltba dx11-ért

DarkSector
igen nem erõszak te végy ati-t.
de hogy batman aa szar azt meg csak te állithatod mint magánvélemény, amugymeg kibaszott nagy sikere van.
de mint ati párti nem csodálom hogy lehurrogod...😄
ez nem baj.

meg nem rosszból, de te veszel atit monnyuk én monnyuk nvidiat, és te lehet 20fps-el erpssebb kaid van, de nekem 20+effect lesz a játékban, amitõl szebb lesz...ennyi.
kinek mi tetszik azt választja. És hogy nv fizikája fizetõs, ezt akkor ugy tünik egyre töb fejlesztõ szarja le...😄

Solten
<#eljen> <#vigyor> detto

Saor Alba

pxxl
na mind1 lesz_rom megyek jáccani <#wave>

All hail the double x!

pxxl
<#eljen><#eljen>

pl fermi powa 😊

All hail the double x!

pxxl
csak az a baj, hogy a pisix zárt, nv-hoz kötött, és pénzért árulják, míg kb 3 másik alternatíva nyílt és ingyenes...batman egy egy fos úgy ahogy van...

All hail the double x!

Solten
Hm, aki ezt bizonyitja igaza van es nyilvan naprakesz a tudasa, nem valami idokapszulabol maszott elo vagy netan ataludta a 2 evet... <#vigyor> Hiszen az nvidia csak atnevezgetett, marketingezett, nullat fejlesztett, lefizetett, lamakat megtevesztgetett ez ido alatt. Igen, kuka <#smile>

Saor Alba

DarkSector
49422#

DarkSector
jah übertechnika, de azt nvidia is fogja használni, míg nvidia physx-et soha, és az többet ér.
lásd.: BATMAN AA

pxxl
elõnybeeeen? <#wow2> ugyan miben?

All hail the double x!

nyami
Köszönöm szépen! 😊

pxxl
hagyjad cimbi felesleges magyarázni...tipikus makacsság 😊 a világ minden kincséért sem lenne képes belátni a jelenlegi dolgokat... <#nemtudom>

All hail the double x!

mila69en
de itt folyamatosan bizonygatják hogy bizony nv kuka😄 és ha nem értesz egyet akkor tudatlan vagy és tájékozatlan, mert ATI=DX11 és überelhetetlen csúcstechnika<#idiota> olvass vissza

Solten
Akkor te az ati iranyaba elqrvult nvidia fan vagy? <#alien> (hm, mostanaban egyre tobben vannak...) Hiszen irtad, atid van... <#vigyor>

#49411: ezt bizony olyan agyhalott nyithatta mint a pc-nek lealdozott konzolos topik agyhalottja <#vigyor>

Saor Alba

DarkSector
hát ez iga.
180ezer az induloja.

DarkSector
😛

mila69en
bár azt tegyük hozzá hogy ezek az umpc-k szerintem még nincsenek baráti áron😄

DarkSector
miért áldozna le nvidiának.
udtommal elõnyben van, nemhogy leáldozna.

mila69en
eléggé hasonlít a HTC shift-re

mila69en
nah mindegy én itt kiszállok.... nincs értelme tovább vitázni😄 mindenki a saját igazát szajkózza igaz már 2003-ba is megmondták az atikák hogy nivida-nak leáldozott<#idiota> ezen nem csodálkozom, hogy az NV-s oldalról nem nyílott ilyen topik

DarkSector
komolyan mondom beszarok.
hát ien gépet kell venni.<#vigyor2>
ez oan pc-nek mint ps3 nak a psp 😄

mila69en
ismét vissza térnék az xbox és a g5 esetére😊 ahhoz képest hogy kamuztak megcsinálták a gépet, nem is ért el rossz eredményeket eladást tekintve, ha kerülni kell a hazug cégegeket szerintem most azonnal térj át linux rendszerekre

kifli
XD
ez kb mint a struccoknál, ha a földbe dugja a fejét, és nem lát valamit akkor azthiszi hogy nincs grat 😄

nem károsítottak meg csak azért az elég pofátlanság hogy csak így hazudnak az embernek...
az ilyen cégeket elvbõl kell kerülni...
Solten
Hello.

MSI 770-C45: 16.757 Ft
AMD Phenom II 545 3.00Ghz AM3 BOX: 19.100 Ft
KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz KIT: 11.937 Ft
SAMSUNG SH-S223C/BEBE: 5.215 Ft
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16Mb SATA2 HD502HJ: 11.976 Ft
MSI R5770-PM2D1G PCIE: 40.082 Ft
GIGABYTE Superb 460W: 9.005 Ft
SPIRE Rolo: 6.182 Ft

120.254 Ft

Saor Alba

mila69en
nálam a létezik szó fogalma majd akkor lép érvénybe ha megvásárolható a kártya😊 amíg nem így van addig nem létezik..... addig nem is érdekel, hogy kamu kártyát mutogattak be...engem nem károsítottak meg vele! téged igen? megpróbálták eladni neked a kártyát? gondolom nem😄 akkor meg? mi ez a hiszti?

kifli
az hogy létezik a videókártya 😄
ha nem vagy tájékozatlan tudnod kéne hogy bemutatták a kártyát, és állítólag egy ugyanilyennel csinálták a bemutatót is
mila69en
melyik része a hazugság? hogy nincs még dx11? vagy az hogy lesz nv dx11?😄